Χάρτινη courier bag

Χάρτινη τσάντα αποστολών, χαρτί kraft 125gr/m² (καφέ εξωτερικά και λευκό εσωτερικά), 1 χρώμα εκτύπωσης.

Χάρτινη courier bag

Ποσότητα

0τμχ.
0
Χρειάζεστε περισσότερα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Πληροφορίες για το brand σας

Αν έχετε έτοιμο εικαστικό όπως λογότυπο ή μακέτα μπορείτε να την ανεβάσετε εδώ ή μπορείτε να μας γράψετε οποιοδήποτε σχόλιο θέλετε για να σας φτιάξουμε εμείς εντελώς δωρεάν το σχέδιο.

Πληροφορίες για το αρχείο
Διάσταση
Χρώμα Εκτύπωσης
Ποσότητα
ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ χωρίς ΦΠΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Προβλεπόμενη ημερομηνία αποστολής: 13/08/2021
Ολοκλήρωσε τώρα την παραγγελία σου και λάβε 10% επιπλέον έκπτωση με το κουπόνι:
summer-2021

Brand images

Total eco-friendly packaging

Η καινοτόμα σειρά χάρτινων courier bags της Packitup δεν είναι το μόνο κομμάτι ενός eco-friendly packaging. Έχοντας ως γνώμονα τους βασικούς κανόνες του σωστού packaging και συνδυάζοντας τους με την ανάγκη για βιώσιμα υλικά μπορούμε να πούμε ότι τα είδη συσκευασίας που θα δημιουργήσουν την τέλεια εμπειρία eco-friendly unboxing είναι τα εξής: χάρτινη courier bag, e-commerce κουτί, χαρτί αφής, χάρτινο αυτοκόλλητο, thank you note και business card . Πολύ εύκολα και με χαμηλό κόστος μπορούμε να δημιουργήσουμε μαζί με την ομάδα των packaging experts της Packitup μια ολοκληρωμένη «πράσινη» συσκευασία.

Οικολογική

Η χρήση eco-friendly courier bags είναι από τους πλέον αποτελεσματικούς τρόπους για να συμβάλλουμε στη διαφύλαξη του περιβάλλοντος. Όλα τα industries που χρησιμοποιούν packaging μπορούν να κάνουν την μετάβαση σε sustainable συσκευασία χωρίς να χάσουν κανένα από τα πρότερα πλεονεκτήματα όπως η αντοχή, η ασφάλεια και το χαμηλό κόστος. Επιπλέον, ενισχύει σημαντικά το brand awareness καθώς μεγάλο ποσοστό των καταναλωτών συνειδητά επιλέγουν να αγοράζουν προϊόντα από εταιρείες που είναι καθόλα «συμμορφωμένες» με τις επιταγές της βιωσιμότητας.

Ασφαλής μεταφορά

Οι courier bags αποτελούν βασικό παράγοντα στην ασφαλή μεταφορά μιας παραγγελίας. Η τοποθέτηση του e-commerce κουτιού εντός της courier bag γίνεται ώστε να παραμείνει άθικτο κατά την μεταφορά και εν τέλει ο παραλήπτης να το κρατήσει και για άλλες χρήσεις. Ακόμα και ένα κουτί υψηλής αισθητικής και καλής κατασκευής αν δεν προστατευθεί σωστά κατά την αποστολή κινδυνεύει να λερωθεί ή και να χαλάσει λόγω κακών συνθηκών μεταφοράς. Αυτό το σενάριο, φυσικά, δεν εξυπηρετεί τον στόχο του επαγγελματία που έχει επενδύσει σε custom packaging και αντιμετωπίζει την συσκευασία του ως ένα ισχυρό marketing tool. Επιπλέον, κάποιες φορές επιλέγουμε να τοποθετήσουμε ένα οικονομικό προϊόν μόνο σε courier bag. Και στις δύο περιπτώσεις η χάρτινη τσάντα αποστολών της Packitup διαθέτει όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά για την προστασία του προϊόντος, του packaging και εν τέλει του brand σας!

Ποιότητα εκτύπωσης

Η εκτύπωση των courier bags είναι κομβικό σημείο του packaging καθώς αποτυπώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα τόσο για την ενημέρωση του αγοραστή όσο και για το δικό μας marketing strategy. Στην Packitup διασφαλίζουμε την ύπαρξη όλων των τεχνικών χαρακτηριστικών που απαιτούνται για την τέλεια εκτύπωση.

FAQs