Χάρτινος φάκελος δώρου

Χάρτινο φακελάκι 30gr/m², λευκό χρώμα, πολύχρωμη εκτύπωση.

Χάρτινο φακελάκι με digital εκτύπωση

Ποσότητα

0τμχ.
0
Χρειάζεστε περισσότερα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Πληροφορίες για το brand σας

Αν έχετε έτοιμο εικαστικό όπως λογότυπο ή μακέτα μπορείτε να την ανεβάσετε εδώ ή μπορείτε να μας γράψετε οποιοδήποτε σχόλιο θέλετε για να σας φτιάξουμε εμείς εντελώς δωρεάν το σχέδιο.

Πληροφορίες για το αρχείο
Διάσταση
Χρώμα Εκτύπωσης
Ποσότητα
ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ χωρίς ΦΠΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Προβλεπόμενη ημερομηνία αποστολής: 18/08/2021
Ολοκλήρωσε τώρα την παραγγελία σου και λάβε 10% επιπλέον έκπτωση με το κουπόνι:
summer-2021

Συσκευασία δώρου

Με τον χάρτινο φάκελο δώρου δημιουργούμε ενθουσιασμό ενώ παράλληλα προσφέρουμε συσκευασία δώρου στον παραλήπτη. Είναι πολύ σημαντικό ο καταναλωτής όταν ανοίξει την αρχική συσκευασία είτε αυτό είναι η χάρτινη σακούλα από αγορά σε φυσικό κατάστημα είτε όταν ανοίξει το e-commerce κουτί αν έχει πραγματοποιήσει αγορές από ηλεκτρονικό κατάστημα να μην αντικρίσει απευθείας το προϊόν. Όλοι μας έχουμε παραλάβει συσκευασίες που η συσκευασία δώρου μας έχει εντυπωσιάσει. Επίσης παρατηρούμε πώς οι περισσότεροι καταναλωτές δημοσιεύουν ιστορίες στα social media για να δείξουν κυρίως τη συσκευασία και όχι τόσο το προϊόν. Ας εκπλήξουμε τους πελάτες μας με τον καλύτερο τρόπο και κάνουμε την εμπειρία unboxing μοναδική για αυτούς.

Ποιότητα υλικών και εκτύπωση

Για την παραγωγή του χάρτινου φακέλου δώρου χρησιμοποιούμε χαρτιά kraft αντοχής με επίχρυση από την μία όψη για την καλύτερη απόδοση του λογοτύπου. Κατά την εκτύπωση χρησιμοποιούμε μελάνια νερού 100% οικολογικά χωρίς τη χρήση χημικών. Με την άριστη ποιότητα εκτύπωσης χωρίς περιορισμούς μπορείτε να κάνετε all over εκτυπώσεις λογοτύπων και εικόνων . Δημιουργήστε τη δικό σας custom συσκευασία δώρου και κάνετε τους πελάτες να μιλούν συνεχώς για την μοναδική εμπειρία unboxing.

FAQs