Πλαστικές κρεμάστρες

Υλικό πλαστικό, πλαστικός γάντζος, εκτύπωση θερμοτυπίας (1 χρώμα)

Κρεμάστρα εσωρούχου LB-330 σε λευκό χρώμα
Κρεμάστρα εσωρούχου LB-330 σε μαύρο χρώμα
Κρεμάστρα εσωρούχου BK-07

Ποσότητα

0τμχ.
0
Χρειάζεστε περισσότερα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Πληροφορίες για το brand σας

Αν έχετε έτοιμο εικαστικό όπως λογότυπο ή μακέτα μπορείτε να την ανεβάσετε εδώ ή μπορείτε να μας γράψετε οποιοδήποτε σχόλιο θέλετε για να σας φτιάξουμε εμείς εντελώς δωρεάν το σχέδιο.

Πληροφορίες για το αρχείο
Διάσταση
Χρώμα Εκτύπωσης
Ποσότητα
ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ χωρίς ΦΠΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Προβλεπόμενη ημερομηνία αποστολής: 13/08/2021
Ολοκλήρωσε τώρα την παραγγελία σου και λάβε 10% επιπλέον έκπτωση με το κουπόνι:
summer-2021

Αντοχή και χρησιμότητα

Οι πλαστικές κρεμάστρες υψηλής αντοχής είναι η πιο οικονομική λύση για την μεταφορά και την παρουσίαση ρούχων, εσωρούχων και μαγιό. Κρεμάστρες ευρείας κατανάλωσης πολύ ελαφριές με εκτύπωση λογοτύπου σε διάφορα χρώματα της επιλογής σας υποστηρίζουν τα προϊόντα σας. Πολλές επιχειρήσεις επιλέγουν να προσφέρουν στους πελάτες τους τις κρεμάστρες μέσα στη συσκευασία , με αυτόν τον τρόπο οι πελάτες επαναχρησιμοποιούν τις κρεμάστρες στην καθημερινότητα τους και το brand είναι πλέον μέσα στο σπίτι των καταναλωτών. Η κρεμάστρα δεν αποτελεί μέσο μεταφοράς όπως το παρελθόν αλλά απαραίτητο αξεσουάρ συσκευασίας για την σωστή προβολή των ρούχων.

Ποιότητα εκτύπωσης

Οι πλαστικές κρεμάστρες αναδεικνύουν το brand της επιχείρησης σας μέσα από την ιδιαίτερη εκτύπωση του πάνω σε αυτές. Η ανάγλυφη εκτύπωση θερμοτυπίας σε 3 χρώματα, λευκό, ασημί και χρυσό αποτυπώνουν με το καλύτερο τρόπο το λογότυπο σας. Οι ποιοτικές εκτυπωμένες κρεμάστρες παραμένουν στην ντουλάπα των καταναλωτή και συμμετέχουν στη καθημερινότητα τους διαφημίζοντας το brand που εκπροσωπούν.

Άψογή εφαρμογή

Οι κρεμάστρες με σωστή ανατομία και σχεδιασμό αναδεικνύουν και αποδίδουν την σωστή εικόνα για τα ρούχα στους καταναλωτές. Χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες κρεμάστρες αναδεικνύεται η σωστή ανατομία των ρούχων και η προβολή τους γίνεται πιο ελκυστική. Όταν τα ρούχα εφαρμόζουν σωστά στις κρεμάστρες και υπάρχει ομοιόμορφη παρουσίαση στο χώρο των καταστημάτων γίνονται πιο ελκυστικά. Η σωστή ομοιομορφία και έκθεση των προϊόντων στα κρεμαστά ρούχα κάνει τους επισκέπτες των καταστημάτων να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο για τις αγορές τους και ταυτόχρονα ανεβάζει την αισθητική της επιχείρησης σας.

FAQs