Η kleemann αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής ανελκυστήρα στην Ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά. Η συνεχώς αναπτυσσόμενη δραστηριότητα της και το τεράστιο δίκτυο συνεργατών της δημιουργεί την ανάγκη για διαρκή εδραίωση αυτών των σχέσεων μέσω διαφόρων ενεργειών στις οποίες η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα. Στην βάση μίας τέτοιας ενέργειας ξεκίνησε η συνεργασία με την ομάδα του Packitup δεδομένης της κοινής μας φιλοσοφίας στις αρχές της υψηλής ποιότητας και της άριστης εξυπηρέτησης.

Η ομάδα marketing της kleemann μαζί με την ομάδα packaging experts της Packitup δημιούργησαν αρκετά packaging projects ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες. Στα πλαίσια της τελευταίας ενέργειας σχεδιάσαμε μία ολοκληρωμένη λύση συσκευασίας δώρου. Επιλέξαμε τα κουτιά με μαγνήτες με εκτύπωση θερμοτυπίας ως βασικό στοιχείο της συσκευασίας που θα τοποθετούνταν τα προϊόντα. Αποφασίσαμε το κουτί να έχει γκρι χρώμα και το λογότυπο να είναι ανάγλυφα αποτυπωμένο στο εξωτερικό του κουτιού. Εσωτερικά τοποθετήσαμε χαρτί αφής στο οποίο ήταν αποτυπωμένο το σήμα του brand και στην συνέχεια τυλίξαμε το κουτί με κορδέλα για μια ολοκληρωμένη συσκευασία δώρου.

Κεντρικοί άξονες στον σχεδιασμό και την επιλογή των υλικών συσκευασίας ήταν μία elegant και παράλληλα minimal αισθητική προσέγγιση που θα αντιπροσώπευε πλήρως το brand.