Μπορεί ένα μπουκάλι κρασί να εντυπωσιάσει ως δώρο σε μια όμορφη συσκευασία;

Φυσικά και μπορεί! Η όμορφη συσκευασία δεν κάνει διακρίσεις στο περιεχόμενο. Πόσο μάλλον όταν εντός της βρίσκεται μια αγαπητή μάρκα ενός ξεχωριστού οίνου. Κι επειδή οι συγκεντρώσεις με αγαπημένους φίλους ξεκίνησαν δυναμικά το 2023, ήρθε η ώρα να εξερευνήσεις τις εκπληκτικές συσκευασίες κρασιού που σου προτείνουμε, για να ξεχωρίσουν τα δώρα των πελατών σου σε κάθε εκδήλωση.

 

Χάρτινες τσάντες για κρασιά: η διαχρονική επιλογή

1.Με θερμοτυπία: Κατασκευασμένη από χαρτί πολυτελείας με 6 επιλογές χρωμάτων που εντυπωσιάζουν και απαλή βαμβακερή χειρολαβή, η χάρτινη τσάντα στη διάσταση 12x9x39 αποτελεί μία ιδιαίτερη πρόταση που αναδεικνύει τόσο την επωνυμία του καταστήματός σου όσο και μια απλή ετικέτα κρασιού.

2.Με πλαστικοποίηση: Από κομψό χαρτί πολυτελείας λευκού χρώματος, με γυαλιστερή ή ματ πλαστικοποίηση, και δυνατότητα εκτύπωσης πολύχρωμου λογοτύπου, η χάρτινη τσάντα σε διάσταση κατάλληλη για να αγκαλιάσει την ευαίσθητη συσκευασία από ένα μπουκάλι κρασί είναι μία εντυπωσιακή πρόταση που ξεχωρίζει για τη δημιουργικότητά της.

3.Με digital εκτύπωση: Η επιλογή του καφέ χρώματος της συγκεκριμένης τσάντας με πολύχρωμη εκτύπωση του λογοτύπου αποτελεί ιδιαίτερη πρόταση αν θέλεις να προβάλεις έναν πιο οικολογικό χαρακτήρα της επιχείρησής σου. Κι αν επιθυμείς να τη διακοσμήσεις με μια elegant πινελιά ή να αναδείξεις το brand σου, η μεγάλη ποικιλία από customized κορδέλες και αυτοκόλλητα που μπορούμε να δημιουργήσουμε αποκλειστικά για σένα, θα απογειώσουν τη συσκευασία.

 

Μπουκαλοθήκη για κρασιά: η ασφαλής επιλογή

Γνωρίζουμε ότι ο φόβος κάθε επιχειρηματία και πελάτη που αγοράζει ένα μπουκάλι κρασί είναι να τοποθετηθεί σε στιβαρή συσκευασία όπου δεν θα υπάρχει φόβος ότι θα ανοίξει ή ότι η χειρολαβή θα σπάσει. Για να σε απαλλάξουμε, λοιπόν, από αυτό το άγχος, η μπουκαλοθήκη που σου προτείνουμε

είναι κατασκευασμένη από χοντρό χαρτόνι για να αγκαλιάζει προστατευτικά και με ακρίβεια την εκλεκτή ποικιλία κρασιού που θέλεις να φιλοξενήσει. Η δυνατότητα να περάσεις ανάμεσα από τη χειρολαβή την κορδέλα της επιλογής σου, αποτελεί πινελιά πολυτέλειας και κομψότητας.

 

Κουτιά για κρασιά: η εντυπωσιακή επιλογή

Με βάση και καπάκι: Χωρίς αμφιβολία, είναι η συσκευασία μέσα στην οποία λατρεύει να βρίσκεται κάθε δώρο! Η μαγική κίνηση του αργού ξετυλίγματος της κορδέλας και η ανυπομονησία που μας κατακλύζει μέχρι να ανοίξουμε το καπάκι και να δούμε το δώρο, δημιουργεί την πιο συγκλονιστική αλλά και ολοκληρωμένη εμπειρία unboxing! Σε μαύρο εντυπωσιακό χρώμα και δυνατότητα μονόχρωμης εκτύπωσης του λογοτύπου σου, η συσκευασία με καπάκι θα ξεχωρίσει για την κομψότητά της και οι πελάτες σου θα σε ξεχωρίσουν από το πλήθος.

Αναδιπλούμενα με μαγνήτη: Ποιος είπε ότι η συσκευασία που κλείνει με μαγνήτη είναι μόνο για κοσμήματα; Σίγουρα όμως είναι για να δέχεται ακριβά και εκλεπτυσμένα δώρα. Γι’ αυτό στην Packitup την προσαρμόσαμε για να μπορείς να προσφέρεις στους πελάτες σου τα κρασιά της επιλογής τους σε συσκευασία που θα εντυπωσιάσει και τον πιο απαιτητικό καλεσμένο. Επίλεξε  ανάμεσα σε θερμοτυπία ή ψηφιακή εκτύπωση του logo σου, κόλλησε ένα λαμπερό αυτοκόλλητο ή τύλιξε μια εντυπωσιακή κορδέλα και δημιούργησε μια εκπληκτική συσκευασία που θα μοιάζει με κόσμημα.

Η επιλογή δεν είναι πάντα εύκολη ούτε τόσο απλή. Είναι λογικό να έχεις απορίες ή να χρειάζεσαι καθοδήγηση για να δημιουργήσεις ένα όμορφο αποτέλεσμα που θα σε ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό.

Επικοινώνησε μαζί μας και η έμπειρη ομάδα θα σου προτείνει τις καλύτερες λύσεις με βάση τον οικονομικό σου προϋπολογισμό αλλά και τις μοναδικές ανάγκες της επιχείρησής σου.