ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Ζητήστε προσφορά
Το αίτημά σας έχει αποσταλεί! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!
Αποστολή
Παράγγειλε σε 3 βήματα
ΕΠΙΛΕΞΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ
Επίλεξε χρώμα προϊόντος, διάσταση, χρώμα εκτύπωσης και ποσότητα
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΤΑ ΣΟΥ
Μπορείς να ανεβάσεις το αρχείο με το λογότυπο και τα σχόλια σου στο αντίστοιχο πεδίο. Αν δεν έχεις έτοιμο εικαστικό η ομάδα packaging expert της Packitup θα δημιουργήσει για σένα εντελώς δωρεάν μέχρι και 3 διαφορετικές μακέτες!
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ!
Ολοκλήρωσε την παραγγελία σου και η εξειδικευμένη ομάδα μας θα σου στείλει την μακέτα την επόμενη εργάσιμη ημέρα! Αφού την εγκρίνεις θα παραλάβεις την συσκευασία σου ακριβώς όπως την ονειρεύτηκες.

Κουτιά βάση - καπάκι με 1 χρώμα εκτύπωσης

Κουτί βάση-καπάκι, μαύρο πλαστικοποιημένο εξωτερικά και μαύρο εσωτερικά, 1 χρώμα εκτύπωσης

Κουτιά βάση-καπάκι σε μαύρο χρώμα

Διάσταση Εκτυπώσιμη Περιοχή

Επιλέξτε

Χρώμα Εκτύπωσης

Πληροφορίες για το brand σας

Αν έχετε έτοιμο εικαστικό όπως λογότυπο ή μακέτα μπορείτε να την ανεβάσετε εδώ ή μπορείτε να μας γράψετε οποιοδήποτε σχόλιο θέλετε για να σας φτιάξουμε εμείς εντελώς δωρεάν το σχέδιο.

Pay with Klarna Πληρώστε σε 3 άτοκες δόσεις
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Αποστολή σε: 10 μέρες (03/08/2024)

Κερδίστε 25% έκπτωση συνδυάζοντας το προϊόν με κάποιο από τα παρακάτω προϊόντα:

Brand images

ΚΟΥΤΙΑ ΒΑΣΗ- ΚΑΠΑΚΙ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Τα κουτιά βάση-καπάκι είναι μία σειρά στην οποία έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην εκτύπωση. Η all over μαύρη εκτύπωση στο σε συνδυασμό με την ματ πλαστικοποίηση δημιουργούν το τέλειο φόντο που μπορεί να αναδείξει κάθε λογότυπο. Επιπλέον, η μεγάλη γκάμα χρωμάτων μας επιτρέπει να επιλέξουμε ποια απόχρωση ταιριάζει καλύτερα στο brand μας.

ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΤΙΩΝ

Το κουτί βάση-καπάκι επιλέγεται κυρίως από επιχειρήσεις που θέλουν να ξεχωρίσουν με την πολυτελή συσκευασία. Είναι η πιο πολυτελής εκδοχή συσκευασίας που κάνει το φυσικό σας κατάστημα να ξεχωρίζει και τη συσκευασία δώρου του ηλεκτρονικού σας καταστήματος μοναδική. Συνήθως καταστήματα κοσμημάτων και μεγάλα brand ρούχων επιλέγουν το συγκεκριμένο προϊόν για την συσκευασία τους σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα όπως αυτοκόλλητα θερμοτυπίας, χαρτί αφής και κορδέλες με εκτύπωση λογοτύπου.

FAQs

Τα κουτιά βάση καπάκι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε πιθανή περίπτωση η οποία απαιτεί κομψή και πολυτελή συσκευασία. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως συσκευασία δώρου αλλά και να το εντάξουμε στο basic packaging του φυσικού ή του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.
Δεν προϋπάρχει θήκη στο εσωτερικό των κουτιών ωστόσο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους packaging experts του Packitup για να σας ενημερώσουν σχετικά με την κατασκευή τους ή άλλες εναλλακτικές λύσεις.
Φυσικά, στην Packitup αναλαμβάνουμε εντελώς δωρεάν την σχεδίαση των προϊόντων σας. Για κάθε προϊόν που αγοράζετε οι packaging experts designers μας σας κάνουν μέχρι και 3 διαφορετικές μακέτες.
Μόλις επιλέξετε τη διάσταση που επιθυμείτε μπορείτε να κάνετε click στο button “εκτυπώσιμη περιοχή” και να εμφανιστούν οι πλευρές και η διάσταση ανά πλευρά που μπορούμε να εκτυπώσουμε το συγκεκριμένο προϊόν.
Την εκτύπωση την αναλαμβάνουμε εμείς και δεν υπάρχει κανένα επιπλέον εκτυπωτικό κόστος (κλισέ, καλούπι κλπ.)
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν. Ωστόσο, μπορείτε να δείτε παρόμοια προϊόντα στις κατηγορίες με διαφορετικά χαρακτηριστικά που ίσως να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.
Οι διαθέσιμες διαστάσεις δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν. Αν αναζητάτε κάποια συγκεκριμένη διάσταση την οποία δεν μπορείτε να εντοπίσετε στο e-shop μας μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα packaging experts της Packitup για να σας βοηθήσει.
Μόλις καταχωρήσετε και εξοφλήσετε την παραγγελία σας, την επόμενη εργάσιμη ημέρα οι designers μας θα ετοιμάσουν για εσάς τις μακέτες και θα σας τις αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώσατε κατά την καταχώρηση της στοιχείων σας.
Το χρώμα του προϊόντος δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί. Αν αναζητάτε κάποιο συγκεκριμένο χρώμα προϊόντος το οποίο δεν μπορείτε να εντοπίσετε στο e-shop μας μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα packaging experts της Packitup για να σας βοηθήσει.
Η εκτυπώσιμη περιοχή των προϊόντων είναι προκαθορισμένη και δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί. Ωστόσο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα packaging experts της Packitup και να σας βοηθήσει με πιθανές εναλλακτικές λύσεις.
Φυσικά, το packaging αποτελεί σημαντικό marketing tool για την σύγχρονη επιχείρηση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποτυπώσει πληθώρα πληροφοριών. Οι deisgners μας μπορούν να σας βοηθήσουν στην σχεδίαση του προϊόντος βάσει των αναγκών σας.

Η Αποστολή είναι εντελώς δωρεάν!

Κάθε προϊόν έχει διαφορετικές ημέρες αποστολής! Για το συγκεκριμένο προϊόν οι μέρες αποστολής είναι: 10
ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΕΙΓΜΑ
Το αίτημά σας έχει αποσταλεί! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!

Αίτηση δείγματος για το προϊόν
Κουτιά βάση - καπάκι με 1 χρώμα εκτύπωσης