ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Ζητήστε προσφορά
Το αίτημά σας έχει αποσταλεί! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!
Αποστολή
Παράγγειλε σε 3 βήματα
ΕΠΙΛΕΞΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ
Επίλεξε χρώμα προϊόντος, διάσταση, χρώμα εκτύπωσης και ποσότητα
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΤΑ ΣΟΥ
Μπορείς να ανεβάσεις το αρχείο με το λογότυπο και τα σχόλια σου στο αντίστοιχο πεδίο. Αν δεν έχεις έτοιμο εικαστικό η ομάδα packaging expert της Packitup θα δημιουργήσει για σένα εντελώς δωρεάν μέχρι και 3 διαφορετικές μακέτες!
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ!
Ολοκλήρωσε την παραγγελία σου και η εξειδικευμένη ομάδα μας θα σου στείλει την μακέτα την επόμενη εργάσιμη ημέρα! Αφού την εγκρίνεις θα παραλάβεις την συσκευασία σου ακριβώς όπως την ονειρεύτηκες.

Κρεμάστρες τύπου ξύλινες PST

Υλικό PST πλαστικό, εκτύπωση θερμοτυπίας (1 χρώμα).

Κρεμάστρα TP-36
Κρεμάστρα SART-38

Διάσταση Εκτυπώσιμη Περιοχή

Επιλέξτε

Χρώμα Εκτύπωσης

Πληροφορίες για το brand σας

Αν έχετε έτοιμο εικαστικό όπως λογότυπο ή μακέτα μπορείτε να την ανεβάσετε εδώ ή μπορείτε να μας γράψετε οποιοδήποτε σχόλιο θέλετε για να σας φτιάξουμε εμείς εντελώς δωρεάν το σχέδιο.

Pay with Klarna Πληρώστε σε 3 άτοκες δόσεις
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Αποστολή σε: 10 μέρες (03/08/2024)

Γιατί είναι ξεχωριστές

Οι κρεμάστρες τύπου ξύλου έρχονται να αντικαταστήσουν τις ξύλινες κρεμάστρες, είναι κατασκευασμένες από συμπαγές υλικό PST φιλικό προς το περιβάλλον όπου και οι πιο απαιτητικοί καταναλωτές τις μπερδεύουν με ξύλινες κρεμάστρες. Το βασικό τους πλεονέκτημα είναι πώς έχουν αντοχή σε όλες τις συνθήκες και δεν ‘τραυματίζονται’ σε σύγκριση με τις ξύλινες κρεμάστρες. Θα μπορούσαμε να πούμε πώς είναι ένα διαχρονικό έπιπλο στο κατάστημα σας που δεν έχει φθορά στη χρήση και τον χρόνο.

PST ΚΡΕΜΑΣΤΡΕΣ ΜΕ ΥΨΗΛΗ Ποιότητα εκτύπωσης

Οι κρεμάστρες αναδεικνύουν το brand της επιχείρησης σας μέσα από την ιδιαίτερη εκτύπωση του πάνω σε αυτές. Η ανάγλυφη εκτύπωση θερμοτυπίας σε 3 χρώματα, λευκό, ασημί και χρυσό αποτυπώνουν με το καλύτερο τρόπο το λογότυπο σας. Οι ποιοτικές εκτυπωμένες κρεμάστρες παραμένουν στην ντουλάπα των καταναλωτή και συμμετέχουν στη καθημερινότητα τους διαφημίζοντας το brand που εκπροσωπούν.

ΚΡΕΜΑΣΤΡΕΣ ΜΕ Άψογή εφαρμογή

Οι κρεμάστρες με σωστή ανατομία και σχεδιασμό αναδεικνύουν και αποδίδουν την σωστή εικόνα για τα ρούχα στους καταναλωτές. Χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες κρεμάστρες αναδεικνύεται η σωστή ανατομία των ρούχων και η προβολή τους γίνεται πιο ελκυστική. Όταν τα ρούχα εφαρμόζουν σωστά στις κρεμάστρες και υπάρχει ομοιόμορφη παρουσίαση στο χώρο των καταστημάτων γίνονται πιο ελκυστικά. Η σωστή ομοιομορφία και έκθεση των προϊόντων στα κρεμαστά ρούχα κάνει τους επισκέπτες των καταστημάτων να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο για τις αγορές τους και ταυτόχρονα ανεβάζει την αισθητική της επιχείρησης σας.

FAQs

Σε όλα τα προϊόντα μας μπορούμε να τοποθετήσουμε το λογότυπο ή το εικαστικό μας. Για περαιτέρω λεπτομέρειες μπορείτε να απευθυνθείτε στο εξειδικευμένο design department μας.
Φυσικά! Οι προσωποποιημένες κρεμάστρες είναι μία πολύ ιδιαίτερη και έξυπνη λεπτομέρεια για τον χώρο μας.
Φυσικά, στην Packitup αναλαμβάνουμε εντελώς δωρεάν την σχεδίαση των προϊόντων σας. Για κάθε προϊόν που αγοράζετε οι packaging experts designers μας σας κάνουν μέχρι και 3 διαφορετικές μακέτες.
Μόλις επιλέξετε τη διάσταση που επιθυμείτε μπορείτε να κάνετε click στο button “εκτυπώσιμη περιοχή” και να εμφανιστούν οι πλευρές και η διάσταση ανά πλευρά που μπορούμε να εκτυπώσουμε το συγκεκριμένο προϊόν.
Την εκτύπωση την αναλαμβάνουμε εμείς και δεν υπάρχει κανένα επιπλέον εκτυπωτικό κόστος (κλισέ, καλούπι κλπ.)
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν. Ωστόσο, μπορείτε να δείτε παρόμοια προϊόντα στις κατηγορίες με διαφορετικά χαρακτηριστικά που ίσως να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.
Οι διαθέσιμες διαστάσεις δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν. Αν αναζητάτε κάποια συγκεκριμένη διάσταση την οποία δεν μπορείτε να εντοπίσετε στο e-shop μας μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα packaging experts της Packitup για να σας βοηθήσει.
Μόλις καταχωρήσετε και εξοφλήσετε την παραγγελία σας, την επόμενη εργάσιμη ημέρα οι designers μας θα ετοιμάσουν για εσάς τις μακέτες και θα σας τις αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώσατε κατά την καταχώρηση της στοιχείων σας.
Το χρώμα του προϊόντος δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί. Αν αναζητάτε κάποιο συγκεκριμένο χρώμα προϊόντος το οποίο δεν μπορείτε να εντοπίσετε στο e-shop μας μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα packaging experts της Packitup για να σας βοηθήσει.
Η εκτυπώσιμη περιοχή των προϊόντων είναι προκαθορισμένη και δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί. Ωστόσο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα packaging experts της Packitup και να σας βοηθήσει με πιθανές εναλλακτικές λύσεις.
Φυσικά, το packaging αποτελεί σημαντικό marketing tool για την σύγχρονη επιχείρηση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποτυπώσει πληθώρα πληροφοριών. Οι deisgners μας μπορούν να σας βοηθήσουν στην σχεδίαση του προϊόντος βάσει των αναγκών σας.

Η Αποστολή είναι εντελώς δωρεάν!

Κάθε προϊόν έχει διαφορετικές ημέρες αποστολής! Για το συγκεκριμένο προϊόν οι μέρες αποστολής είναι: 10
ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΕΙΓΜΑ
Το αίτημά σας έχει αποσταλεί! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!

Αίτηση δείγματος για το προϊόν
Κρεμάστρες τύπου ξύλινες PST