Κρεμάστρες τύπου ξύλινες PST

Υλικό PST πλαστικό, ασημί γάντζος, εκτύπωση θερμοτυπίας (1 χρώμα).

Κρεμάστρα TP-36
Κρεμάστρα SART-38

Ποσότητα

0τμχ.
0
Χρειάζεστε περισσότερα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Πληροφορίες για το brand σας

Αν έχετε έτοιμο εικαστικό όπως λογότυπο ή μακέτα μπορείτε να την ανεβάσετε εδώ ή μπορείτε να μας γράψετε οποιοδήποτε σχόλιο θέλετε για να σας φτιάξουμε εμείς εντελώς δωρεάν το σχέδιο.

Πληροφορίες για το αρχείο
Διάσταση
Χρώμα Εκτύπωσης
Ποσότητα
ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ χωρίς ΦΠΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Προβλεπόμενη ημερομηνία αποστολής: 13/08/2021
Ολοκλήρωσε τώρα την παραγγελία σου και λάβε 10% επιπλέον έκπτωση με το κουπόνι:
summer-2021

Γιατί είναι ξεχωριστές

Οι κρεμάστρες τύπου ξύλου έρχονται να αντικαταστήσουν τις ξύλινες κρεμάστρες, είναι κατασκευασμένες από συμπαγές υλικό PST φιλικό προς το περιβάλλον όπου και οι πιο απαιτητικοί καταναλωτές τις μπερδεύουν με ξύλινες κρεμάστρες. Το βασικό τους πλεονέκτημα είναι πώς έχουν αντοχή σε όλες τις συνθήκες και δεν ‘τραυματίζονται’ σε σύγκριση με τις ξύλινες κρεμάστρες. Θα μπορούσαμε να πούμε πώς είναι ένα διαχρονικό έπιπλο στο κατάστημα σας που δεν έχει φθορά στη χρήση και τον χρόνο.

Ποιότητα εκτύπωσης

Οι κρεμάστρες αναδεικνύουν το brand της επιχείρησης σας μέσα από την ιδιαίτερη εκτύπωση του πάνω σε αυτές. Η ανάγλυφη εκτύπωση θερμοτυπίας σε 3 χρώματα, λευκό, ασημί και χρυσό αποτυπώνουν με το καλύτερο τρόπο το λογότυπο σας. Οι ποιοτικές εκτυπωμένες κρεμάστρες παραμένουν στην ντουλάπα των καταναλωτή και συμμετέχουν στη καθημερινότητα τους διαφημίζοντας το brand που εκπροσωπούν.

Άψογή εφαρμογή

Οι κρεμάστρες με σωστή ανατομία και σχεδιασμό αναδεικνύουν και αποδίδουν την σωστή εικόνα για τα ρούχα στους καταναλωτές. Χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες κρεμάστρες αναδεικνύεται η σωστή ανατομία των ρούχων και η προβολή τους γίνεται πιο ελκυστική. Όταν τα ρούχα εφαρμόζουν σωστά στις κρεμάστρες και υπάρχει ομοιόμορφη παρουσίαση στο χώρο των καταστημάτων γίνονται πιο ελκυστικά. Η σωστή ομοιομορφία και έκθεση των προϊόντων στα κρεμαστά ρούχα κάνει τους επισκέπτες των καταστημάτων να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο για τις αγορές τους και ταυτόχρονα ανεβάζει την αισθητική της επιχείρησης σας.

FAQs