Τσάντα κουτί με πολύχρωμη εκτύπωση

Χάρτινη τσάντα-κουτί, χαρτί λευκό 240gr/m², πολύχρωμη εκτύπωση, βαμβακερή χειρολαβή.

Gift Line εκτύπωση digital

Ποσότητα

0τμχ.
0
Χρειάζεστε περισσότερα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Πληροφορίες για το brand σας

Αν έχετε έτοιμο εικαστικό όπως λογότυπο ή μακέτα μπορείτε να την ανεβάσετε εδώ ή μπορείτε να μας γράψετε οποιοδήποτε σχόλιο θέλετε για να σας φτιάξουμε εμείς εντελώς δωρεάν το σχέδιο.

Πληροφορίες για το αρχείο
Διάσταση
Χρώμα Εκτύπωσης
Ποσότητα
ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ χωρίς ΦΠΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Προβλεπόμενη ημερομηνία αποστολής: 18/08/2021
Ολοκλήρωσε τώρα την παραγγελία σου και λάβε 10% επιπλέον έκπτωση με το κουπόνι:
summer-2021

Συσκευασία δώρου

Η χάρτινη τσάντα κουτί είναι η απόλυτη συσκευασία δώρου και unboxing. Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός της όπου κλείνει από το επάνω μέρος όπως τα κουτιά δώρου και ταυτόχρονα οι χειρολαβές όπου δίνουν την δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί σαν τσάντα κάνουν την τσάντα κουτί μοναδική. Συνδυάστε τα πολλαπλά χρώματα εκτύπωσης για να δώσετε στυλ στη δική σας custom συσκευασία δώρου για το φυσικό αλλά και το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Πολύχρωμη εκτύπωση

Η δυναμική στην εκτύπωση στην χάρτινη τσάντα κουτί είναι απεριόριστη. Χωρίς κανένα περιορισμό μπορεί να εκτυπωθεί όλη η επιφάνεια της τσάντας σε όσα ή οποία χρώματα εσείς επιθυμείτε ακόμη και φωτογραφία. Μπορείτε να σχεδιάσετε και να δώσετε το στυλ που ταιριάζει στο προφίλ της επιχείρησης σας και να δημιουργήσετε μία εκπληκτική συσκευασία.

Χρηστικότητα

Η χάρτινη τσάντα κουτί επιλέγεται πολύ συχνά τόσο από επιχειρήσεις που διαθέτουν φυσικά καταστήματα και θέλουν να εντυπωσιάσουν τους πελάτες τους με την εξαιρετική τους συσκευασία αλλά και από επιχειρήσεις που διαθέτουν ηλεκτρονικά καταστήματα. Πλέον τα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα συμπεριλαμβάνουν μέσα στις υπηρεσίες τους και την τσάντα δώρου. Με αυτό τον τρόπο πελάτες από απομακρυσμένες περιοχές και μη μπορούν να αγοράσουν μέσα από το διαδίκτυο και να προσφέρουν με υπερηφάνεια τα δώρα που έχουν επιλέξει για τους αγαπημένους τους.

FAQs