Πλαστική courier bag

Πλαστική τσάντα αποστολών HDPE λευκό χρώμα 80MY, 1 χρώμα εκτύπωσης.

Courier bags σε λευκό χρώμα

Ποσότητα

0τμχ.
0
Χρειάζεστε περισσότερα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Πληροφορίες για το brand σας

Αν έχετε έτοιμο εικαστικό όπως λογότυπο ή μακέτα μπορείτε να την ανεβάσετε εδώ ή μπορείτε να μας γράψετε οποιοδήποτε σχόλιο θέλετε για να σας φτιάξουμε εμείς εντελώς δωρεάν το σχέδιο.

Πληροφορίες για το αρχείο
Διάσταση
Χρώμα Εκτύπωσης
Ποσότητα
ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ χωρίς ΦΠΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Προβλεπόμενη ημερομηνία αποστολής: 13/08/2021
Ολοκλήρωσε τώρα την παραγγελία σου και λάβε 10% επιπλέον έκπτωση με το κουπόνι:
summer-2021

Brand images

Ασφαλής μεταφορά

Οι courier bags αποτελούν βασικό παράγοντα στην ασφαλή μεταφορά μιας παραγγελίας. Η τοποθέτηση του e-commerce κουτιού εντός της courier bag γίνεται ώστε να παραμείνει άθικτο κατά την μεταφορά και εν τέλει ο παραλήπτης να το κρατήσει και για άλλες χρήσεις. Ακόμα και ένα κουτί υψηλής αισθητικής και καλής κατασκευής αν δεν προστατευθεί σωστά κατά την αποστολή κινδυνεύει να λερωθεί ή και να χαλάσει λόγω κακών συνθηκών μεταφοράς. Αυτό το σενάριο, φυσικά, δεν εξυπηρετεί τον στόχο του επαγγελματία που έχει επενδύσει σε custom packaging και αντιμετωπίζει την συσκευασία του ως ένα ισχυρό marketing tool. Επιπλέον, κάποιες φορές επιλέγουμε να τοποθετήσουμε ένα οικονομικό προϊόν μόνο σε courier bag. Και στις δύο περιπτώσεις η τσάντα αποστολών της Packitup διαθέτει όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά για την προστασία του προϊόντος, του packaging και εν τέλει του brand σας!

Εύκαμπτα υλικά

Ένα πολύ σημαντικό σημείο που πρέπει να γνωρίζουμε κατά την αναζήτηση courier bags είναι ότι οι πλαστικές τσάντες αποστολών είναι φτιαγμένες από εύκαμπτα υλικά. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Κατά την τοποθέτηση του e-commerce κουτιού ή του τελικού προϊόντος η τσάντα θα πάρει το σχήμα τους και θα κλείσει ακριβώς στο σημείο που δε θα επιτρέπει οποιαδήποτε μετακίνηση του εσωτερικού της. Πέραν της ασφάλειας που προσφέρει αυτό το χαρακτηριστικό βοηθάει επίσης και στην εξοικονόμηση μεταφορικών εξόδων καθώς η τέλεια εφαρμογή της δεν προσθέτει ογκομετρικό βάρος στην τελική αποστολή.

FAQs