Αναδιπλούμενα κουτιά με πολύχρωμη εκτύπωση

Κουτιά συσκευασίας προϊόντων, λευκό χαρτί 400gr/m², λευκό χρώμα, πολύχρωμη εκτύπωση.

Αναδιπλούμενα κουτιά digital εκτύπωση

Ποσότητα

0τμχ.
0
Χρειάζεστε περισσότερα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Πληροφορίες για το brand σας

Αν έχετε έτοιμο εικαστικό όπως λογότυπο ή μακέτα μπορείτε να την ανεβάσετε εδώ ή μπορείτε να μας γράψετε οποιοδήποτε σχόλιο θέλετε για να σας φτιάξουμε εμείς εντελώς δωρεάν το σχέδιο.

Πληροφορίες για το αρχείο
Διάσταση
Χρώμα Εκτύπωσης
Ποσότητα
ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ χωρίς ΦΠΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Προβλεπόμενη ημερομηνία αποστολής: 18/08/2021
Ολοκλήρωσε τώρα την παραγγελία σου και λάβε 10% επιπλέον έκπτωση με το κουπόνι:
summer-2021

Brand images

All over εκτύπωση

Ψάχνετε ένα κουτί για το προϊόν σας που θα δημιουργήσετε εξ’ αρχής το εικαστικό σε όλη του την επιφάνεια; Η packitup έχει την λύση με την σειρά αναδιπλούμενα κουτιά με πολύχρωμη εκτύπωση. Το μοναδικό κουτί με all over εκτύπωση και στις 6 πλευρές του επιτρέπει την totally customized σχεδίασή του. Η μεγάλη εκτυπώσιμη περιοχή των συγκεκριμένων κουτιών επιτρέπει την ομοιόμορφη τοποθέτηση πολλών πληροφοριών και εικαστικών. Επιπλέον, η συγκεκριμένη σειρά ενδείκνυται και για όσους θέλουν να αποτυπώσουν φωτογραφικό υλικό.

Εύκολη συναρμολόγηση και αποθήκευση

Φυσικά η συναρμολόγηση του κουτιού δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να δυσκολεύει την καθημερινότητα του επαγγελματία. Για αυτό το λόγο στην Packitup έχουμε δημιουργήσει διαδικασίες παράδοσης και παραγωγής που επιτρέπουν τόσο την εξοικονόμηση χώρου καθώς τα κουτιά φτάνουν στον παραλήπτη σε flat μορφή όσο και την γρήγορη συναρμολόγηση τους δεδομένης της άριστης κατασκευής και των οδηγιών που παρέχουν οι packaging experts της ομάδα μας.

FAQs