ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Ζητήστε προσφορά
Το αίτημά σας έχει αποσταλεί! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!
Αποστολή
Παράγγειλε σε 3 βήματα
ΕΠΙΛΕΞΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ
Επίλεξε χρώμα προϊόντος, διάσταση, χρώμα εκτύπωσης και ποσότητα
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΤΑ ΣΟΥ
Μπορείς να ανεβάσεις το αρχείο με το λογότυπο και τα σχόλια σου στο αντίστοιχο πεδίο. Αν δεν έχεις έτοιμο εικαστικό η ομάδα packaging expert της Packitup θα δημιουργήσει για σένα εντελώς δωρεάν μέχρι και 3 διαφορετικές μακέτες!
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ!
Ολοκλήρωσε την παραγγελία σου και η εξειδικευμένη ομάδα μας θα σου στείλει την μακέτα την επόμενη εργάσιμη ημέρα! Αφού την εγκρίνεις θα παραλάβεις την συσκευασία σου ακριβώς όπως την ονειρεύτηκες.

Κουτιά με μαγνήτες με digital εκτύπωση

Κουτιά με μαγνήτες αναδιπλούμενα, χαρτόνι 1000gr/m² και χαρτί επικολλημένο λευκό 90gr/m², πολύχρωμη εκτύπωση.

Digital line κουτιά με μαγνήτες
Εκτυπώσιμη Περιοχή

Διάσταση

Επιλέξτε

Χρώμα Εκτύπωσης

Πληροφορίες για το brand σας

Αν έχετε έτοιμο εικαστικό όπως λογότυπο ή μακέτα μπορείτε να την ανεβάσετε εδώ ή μπορείτε να μας γράψετε οποιοδήποτε σχόλιο θέλετε για να σας φτιάξουμε εμείς εντελώς δωρεάν το σχέδιο.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Αποστολή σε: 15 μέρες (19/03/2024)

Brand images

ΚΟΥΤΙΑ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ

Τα κουτιά με μαγνήτες με πολύχρωμη εκτύπωση αποτελούν την καλύτερη λύση για όσους θέλουν να αποτυπώσουν όλα τα χρώματα της μακέτας τους με ζωντανό τρόπο πάνω στην συσκευασία τους. Η μεγάλη εκτυπώσιμη περιοχή των συγκεκριμένων κουτιών επιτρέπει την ομοιόμορφη τοποθέτηση πολλών πληροφοριών και εικαστικών. Επιπλέον, η σειρά κουτιά με μαγνήτες με πολύχρωμη εκτύπωση ενδείκνυται και για όσους θέλουν να αποτυπώσουν φωτογραφικό υλικό.

ΚΟΥΤΙΑ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Αδιαμφισβήτητα, όπως σε όλα τα κουτιά της Packitup δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση και στην χρηστικότητα τους. Βασικός στόχος είναι η εύκολη συναρμολόγηση και αποθήκευση και η διευρυμένη χρησιμότητα τους. Τα κουτιά με μαγνήτες πέραν της επαγγελματικής τους χρήσης μπορούν και έχουν και οικιακή χρήση. Ολοένα και περισσότεροι ιδιώτες αποφασίζουν να αγοράσουν και να χρησιμοποιήσουν τα συγκεκριμένα κουτιά για να οργανώσουν τον χώρο τους με υψηλή αισθητική. Η δυνατότητα προσωποποίησης και οι μικρές minimum ποσότητες παραγγελίας είναι δύο βασικοί παράγοντες που συντελούν σε αυτή την κίνηση.

ΚΟΥΤΙΑ ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΜΠΟΥΚΑΛΟΘΗΚΗΣ

Τα liquor stores οφείλουν να επιλέγουν το σωστό κουτί για την ανάδειξη και την ασφαλή μεταφορά των premium προϊόντων τους. Στη σειρά κουτιά με μαγνήτες θα βρούμε και τη διάσταση 37x11x11 η οποία προορίζεται για την τοποθέτηση φιαλών. Η άψογη κατασκευή σε συνδυασμό με την προσωποποιημένη εκτύπωση και την χειρολαβή στο επάνω μέρος του κουτιού αποτελούν την ιδανική λύση για την τέλεια παρουσίαση ενός μπουκαλιού. Επιπλέον, σε περίπτωση ηλεκτρονικών αποστολών μπορεί να συνδυαστεί με e-commerce κουτί όπου η κάθε φιάλη θα έχει ξεχωριστό magnet box και στη συνέχεια όλα μαζί θα τοποθετηθούν στο κουτί αποστολών. Η αποστολή σε ένα κουτί e-commerce μας εγγυάται ότι το magnet box θα παραμείνει άθικτο κατά την μεταφορά (στην περίπτωση που ο αγοραστής θέλει να το δώσει για δώρο) και το χαμηλότερο μεταφορικό κόστος καθώς θα πληρώσουμε ένα μόνο δέμα.

FAQs

Τα κουτιά με μαγνήτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε πιθανή περίπτωση η οποία απαιτεί κομψή και πολυτελή συσκευασία. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως συσκευασία δώρου αλλά και να το εντάξουμε στο basic packaging του φυσικού ή του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.
Τα κουτιά με μαγνήτες διακρίνονται για την αντοχή τους καθώς αποτελούνται από χαρτόνι 1000gr/m² και ίδιο χρώμα χαρτί επικολλημένο 90gr/m².
Δεν προϋπάρχει θήκη στο εσωτερικό των κουτιών ωστόσο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους packaging experts του Packitup για να σας ενημερώσουν σχετικά με την κατασκευή τους ή άλλες εναλλακτικές λύσεις.
Φυσικά! Μπορείτε να τα συνδυάσετε με κάποιο κουτί e-commerce τοποθετώντας το κουτί με τους μαγνήτες μέσα ώστε να το προστατεύσετε και να φτάσει άθικτο στον τελικό παραλήπτη.
Φυσικά, στην Packitup αναλαμβάνουμε εντελώς δωρεάν την σχεδίαση των προϊόντων σας. Για κάθε προϊόν που αγοράζετε οι packaging experts designers μας σας κάνουν μέχρι και 3 διαφορετικές μακέτες.
Μόλις επιλέξετε τη διάσταση που επιθυμείτε μπορείτε να κάνετε click στο button “εκτυπώσιμη περιοχή” και να εμφανιστούν οι πλευρές και η διάσταση ανά πλευρά που μπορούμε να εκτυπώσουμε το συγκεκριμένο προϊόν.
Την εκτύπωση την αναλαμβάνουμε εμείς και δεν υπάρχει κανένα επιπλέον εκτυπωτικό κόστος (κλισέ, καλούπι κλπ.)
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν. Ωστόσο, μπορείτε να δείτε παρόμοια προϊόντα στις κατηγορίες με διαφορετικά χαρακτηριστικά που ίσως να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.
Οι διαθέσιμες διαστάσεις δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν. Αν αναζητάτε κάποια συγκεκριμένη διάσταση την οποία δεν μπορείτε να εντοπίσετε στο e-shop μας μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα packaging experts της Packitup για να σας βοηθήσει.
Το χρώμα του προϊόντος δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί. Αν αναζητάτε κάποιο συγκεκριμένο χρώμα προϊόντος το οποίο δεν μπορείτε να εντοπίσετε στο e-shop μας μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα packaging experts της Packitup για να σας βοηθήσει.
Η εκτυπώσιμη περιοχή των προϊόντων είναι προκαθορισμένη και δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί. Ωστόσο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα packaging experts της Packitup και να σας βοηθήσει με πιθανές εναλλακτικές λύσεις.
Μόλις καταχωρήσετε και εξοφλήσετε την παραγγελία σας, την επόμενη εργάσιμη ημέρα οι designers μας θα ετοιμάσουν για εσάς τις μακέτες και θα σας τις αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώσατε κατά την καταχώρηση της στοιχείων σας.
Φυσικά, το packaging αποτελεί σημαντικό marketing tool για την σύγχρονη επιχείρηση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποτυπώσει πληθώρα πληροφοριών. Οι deisgners μας μπορούν να σας βοηθήσουν στην σχεδίαση του προϊόντος βάσει των αναγκών σας.

Η Αποστολή είναι εντελώς δωρεάν!

Κάθε προϊόν έχει διαφορετικές ημέρες αποστολής! Για το συγκεκριμένο προϊόν οι μέρες αποστολής είναι: 15