Κουτιά με μαγνήτες με πολύχρωμη εκτύπωση

Κουτιά με μαγνήτες αναδιπλούμενα, χαρτόνι 1000gr/m² και χαρτί επικολλημένο λευκό 90gr/m², πολύχρωμη εκτύπωση.

Digital line κουτιά με μαγνήτες

Ποσότητα

0τμχ.
0
Χρειάζεστε περισσότερα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Πληροφορίες για το brand σας

Αν έχετε έτοιμο εικαστικό όπως λογότυπο ή μακέτα μπορείτε να την ανεβάσετε εδώ ή μπορείτε να μας γράψετε οποιοδήποτε σχόλιο θέλετε για να σας φτιάξουμε εμείς εντελώς δωρεάν το σχέδιο.

Πληροφορίες για το αρχείο
Διάσταση
Χρώμα Εκτύπωσης
Ποσότητα
ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ χωρίς ΦΠΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Προβλεπόμενη ημερομηνία αποστολής: 18/08/2021
Ολοκλήρωσε τώρα την παραγγελία σου και λάβε 10% επιπλέον έκπτωση με το κουπόνι:
summer-2021

Brand images

Δυνατότητα εκτύπωσης πολλών χρωμάτων

Τα κουτιά με μαγνήτες με πολύχρωμη εκτύπωση αποτελούν την καλύτερη λύση για όσους θέλουν να αποτυπώσουν όλα τα χρώματα της μακέτας τους με ζωντανό τρόπο πάνω στην συσκευασία τους. Η μεγάλη εκτυπώσιμη περιοχή των συγκεκριμένων κουτιών επιτρέπει την ομοιόμορφη τοποθέτηση πολλών πληροφοριών και εικαστικών. Επιπλέον, η σειρά κουτιά με μαγνήτες με πολύχρωμη εκτύπωση ενδείκνυται και για όσους θέλουν να αποτυπώσουν φωτογραφικό υλικό.

Εύκολη αποθήκευση

Αδιαμφισβήτητα, όπως σε όλα τα κουτιά της Packitup δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση και στην χρηστικότητα τους. Βασικός στόχος είναι η εύκολη συναρμολόγηση και αποθήκευση και η διευρυμένη χρησιμότητα τους. Τα κουτιά με μαγνήτες πέραν της επαγγελματικής τους χρήσης μπορούν και έχουν και οικιακή χρήση. Ολοένα και περισσότεροι ιδιώτες αποφασίζουν να αγοράσουν και να χρησιμοποιήσουν τα συγκεκριμένα κουτιά για να οργανώσουν τον χώρο τους με υψηλή αισθητική. Η δυνατότητα προσωποποίησης και οι μικρές minimum ποσότητες παραγγελίας είναι δύο βασικοί παράγοντες που συντελούν σε αυτή την κίνηση.

Διάσταση μπουκαλοθήκης

Τα liquor stores οφείλουν να επιλέγουν το σωστό κουτί για την ανάδειξη και την ασφαλή μεταφορά των premium προϊόντων τους. Στη σειρά κουτιά με μαγνήτες θα βρούμε και τη διάσταση 37x11x11 η οποία προορίζεται για την τοποθέτηση φιαλών. Η άψογη κατασκευή σε συνδυασμό με την προσωποποιημένη εκτύπωση και την χειρολαβή στο επάνω μέρος του κουτιού αποτελούν την ιδανική λύση για την τέλεια παρουσίαση ενός μπουκαλιού. Επιπλέον, σε περίπτωση ηλεκτρονικών αποστολών μπορεί να συνδυαστεί με e-commerce κουτί όπου η κάθε φιάλη θα έχει ξεχωριστό magnet box και στη συνέχεια όλα μαζί θα τοποθετηθούν στο κουτί αποστολών. Η αποστολή σε ένα κουτί e-commerce μας εγγυάται ότι το magnet box θα παραμείνει άθικτο κατά την μεταφορά (στην περίπτωση που ο αγοραστής θέλει να το δώσει για δώρο) και το χαμηλότερο μεταφορικό κόστος καθώς θα πληρώσουμε ένα μόνο δέμα.

FAQs