Γκρο κορδέλα με 1 χρώμα εκτύπωσης

Γκρο κορδέλα 1,5cm με ανάγλυφη εκτύπωση μεταξοτυπίας 1 όψης (1 χρώμα).

Κορδέλα γκρο 1,5cm λευκό χρώμα
Κορδέλα γκρο 1,5cm μαύρο χρώμα
Κορδέλα γκρο 1,5cm μπεζ χρώμα
Κορδέλα γκρο 1,5cm κίτρινο χρώμα
Κορδέλα γκρο 1,5cm μωβ χρώμα
Κορδέλα γκρο 1,5cm μπλε χρώμα
Κορδέλα γκρο 1,5cm ροδακινί χρώμα
Κορδέλα γκρο 1,5cm βεραμάν χρώμα
Κορδέλα γκρο 1,5cm φουξ χρώμα
Κορδέλα γκρο 1,5cm χρυσό χρώμα

Ποσότητα

0τμχ.
0
Χρειάζεστε περισσότερα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Πληροφορίες για το brand σας

Αν έχετε έτοιμο εικαστικό όπως λογότυπο ή μακέτα μπορείτε να την ανεβάσετε εδώ ή μπορείτε να μας γράψετε οποιοδήποτε σχόλιο θέλετε για να σας φτιάξουμε εμείς εντελώς δωρεάν το σχέδιο.

Πληροφορίες για το αρχείο
Διάσταση
Χρώμα Εκτύπωσης
Ποσότητα
ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ χωρίς ΦΠΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Προβλεπόμενη ημερομηνία αποστολής: 15/08/2021
Ολοκλήρωσε τώρα την παραγγελία σου και λάβε 10% επιπλέον έκπτωση με το κουπόνι:
summer-2021

Brand images

Ανάγλυφη αίσθηση

Αδιαμφησβήτητα μία κορδέλα με ανάγλυφη αίσθηση αποπνέει μία elegant ιδιαιτερότητα και προσδίδει prestige στο packaging μας. Η προσθήκη κορδέλας σε μία συσκευασία ανεξάρτητα από το αν προορίζεται για δώρο ή όχι κλέβει τις εντυπώσεις και συμβάλει σημαντικά στην βελτίωση της εμπειρίας unboxing. Μαζί με την ομάδα packaging experts της Packitup μπορείτε να δημιουργήσετε την ιδανική κορδέλα που θα απογειώσει την συσκευασία σας!

Ανάγλυφη εκτύπωση

Η ανάγλυφη εκτύπωση της κορδέλας προσδίδει κύρος και elegance στην συσκευασία τόσο του φυσικού όσο και του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Είναι πολύ σημαντικό η πληροφορία που θα επιλέξουμε να αναγράφεται στην κορδέλα να είναι αποτυπωμένη με υψηλή αισθητική και ποιότητα για να κλέψει τις εντυπώσεις του τελικού παραλήπτη. Η ιδιαιτερότητα και το prestige της ανάγλυφης μεταξοτυπίας είναι η ιδανική λύση για να το πετύχουμε! Στην Packitup διασφαλίζουμε την ύπαρξη όλων των τεχνικών χαρακτηριστικών που απαιτούνται για την τέλεια εκτύπωση.

Συνδυασμός χρωμάτων

Η κορδέλα αποτελεί το πρώτο touchpoint του πελάτη με την συσκευασία του προϊόντος που αγόρασε και για αυτό το λόγο πρέπει να προσέξουμε κάθε λεπτομέρεια της. Από το χρώμα της κορδέλας μέχρι το χρώμα της εκτύπωσης όλα πρέπει να έχουν επιλεχθεί με προσοχή ώστε να αποδίδουν το look & feel του brand μας. Δεν δύναται ένα minimal brand να σχεδιάσει μία fancy κορδέλα που ουδεμία σχέση έχει με την αισθητική του. Στην Packitup έχουμε μία τεράστια γκάμα από χρώματα κορδέλας και εκτύπωσης για κάθε ανάγκη και περίσταση!

FAQs