ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Ζητήστε προσφορά
Το αίτημά σας έχει αποσταλεί! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!
Αποστολή
Παράγγειλε σε 3 βήματα
ΕΠΙΛΕΞΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ
Επίλεξε χρώμα προϊόντος, διάσταση, χρώμα εκτύπωσης και ποσότητα
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΤΑ ΣΟΥ
Μπορείς να ανεβάσεις το αρχείο με το λογότυπο και τα σχόλια σου στο αντίστοιχο πεδίο. Αν δεν έχεις έτοιμο εικαστικό η ομάδα packaging expert της Packitup θα δημιουργήσει για σένα εντελώς δωρεάν μέχρι και 3 διαφορετικές μακέτες!
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ!
Ολοκλήρωσε την παραγγελία σου και η εξειδικευμένη ομάδα μας θα σου στείλει την μακέτα την επόμενη εργάσιμη ημέρα! Αφού την εγκρίνεις θα παραλάβεις την συσκευασία σου ακριβώς όπως την ονειρεύτηκες.

Χάρτινο αυτοκόλλητο με 1 χρώμα εκτύπωσης

Χάρτινο αυτοκόλλητο με δυνατότητα εκτύπωσης 1 χρώματος.

Αυτοκόλλητα χάρτινα 1 χρώμα εκτύπωσης παραλληλόγραμμο
Αυτοκόλλητα χάρτινα 1 χρώμα εκτύπωσης οβάλ
Αυτοκόλλητα χάρτινα 1 χρώμα εκτύπωσης στρόγγυλο
Εκτυπώσιμη Περιοχή

Διάσταση

Επιλέξτε

Χρώμα Εκτύπωσης

Πληροφορίες για το brand σας

Αν έχετε έτοιμο εικαστικό όπως λογότυπο ή μακέτα μπορείτε να την ανεβάσετε εδώ ή μπορείτε να μας γράψετε οποιοδήποτε σχόλιο θέλετε για να σας φτιάξουμε εμείς εντελώς δωρεάν το σχέδιο.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Αποστολή σε: 20 μέρες (24/03/2024)

Brand images

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ

Η χρήση eco-friendly αυτοκολλήτων είναι από τους πλέον αποτελεσματικούς τρόπους για να συμβάλλουμε στη διαφύλαξη του περιβάλλοντος. Όλα τα industries που χρησιμοποιούν packaging μπορούν να κάνουν την μετάβαση σε sustainable συσκευασία χωρίς να χάσουν κανένα από τα πρότερα πλεονεκτήματα όπως η αντοχή, η ασφάλεια και το χαμηλό κόστος. Επιπλέον, ενισχύει σημαντικά το brand awareness καθώς μεγάλο ποσοστό των καταναλωτών συνειδητά επιλέγουν να αγοράζουν προϊόντα από εταιρείες που είναι καθόλα «συμμορφωμένες» με τις επιταγές της βιωσιμότητας.

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Η εκτύπωση των αυτοκολλήτων είναι κομβικό σημείο του packaging καθώς αποτυπώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα τόσο για την ενημέρωση του αγοραστή όσο και για το δικό μας marketing strategy. Στην Packitup διασφαλίζουμε την ύπαρξη όλων των τεχνικών χαρακτηριστικών που απαιτούνται για την τέλεια εκτύπωση.

ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Τα χάρτινα αυτοκόλλητα αποτελούν ιδανική λύση για να δείξουμε με elegant τρόπο ότι μία συσκευασία έχει παραβιαστεί. Δεδομένου ότι το χαρτί σκίζεται, όταν τοποθετήσουμε το αυτοκόλλητο στην συσκευασία ο τελικός παραλήπτης προκειμένου να την ανοίξει θα πρέπει να σκίσει το αυτοκόλλητο. Έτσι αν η πολιτική επιστροφών μας δεν κάνει αποδεκτές συσκευασίες που έχουν ανοιχτεί αυτός είναι ο κατάλληλος τρόπος για να μπορέσουμε να το ελέγξουμε και να το αποδείξουμε.

FAQs

Φυσικά, στην Packitup αναλαμβάνουμε εντελώς δωρεάν την σχεδίαση των προϊόντων σας. Για κάθε προϊόν που αγοράζετε οι packaging experts designers μας σας κάνουν μέχρι και 3 διαφορετικές μακέτες.
Μόλις επιλέξετε τη διάσταση που επιθυμείτε μπορείτε να κάνετε click στο button “εκτυπώσιμη περιοχή” και να εμφανιστούν οι πλευρές και η διάσταση ανά πλευρά που μπορούμε να εκτυπώσουμε το συγκεκριμένο προϊόν.
Την εκτύπωση την αναλαμβάνουμε εμείς και δεν υπάρχει κανένα επιπλέον εκτυπωτικό κόστος (κλισέ, καλούπι κλπ.)
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν. Ωστόσο, μπορείτε να δείτε παρόμοια προϊόντα στις κατηγορίες με διαφορετικά χαρακτηριστικά που ίσως να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.
Οι διαθέσιμες διαστάσεις δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν. Αν αναζητάτε κάποια συγκεκριμένη διάσταση την οποία δεν μπορείτε να εντοπίσετε στο e-shop μας μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα packaging experts της Packitup για να σας βοηθήσει.
Το χρώμα του προϊόντος δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί. Αν αναζητάτε κάποιο συγκεκριμένο χρώμα προϊόντος το οποίο δεν μπορείτε να εντοπίσετε στο e-shop μας μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα packaging experts της Packitup για να σας βοηθήσει.
Η εκτυπώσιμη περιοχή των προϊόντων είναι προκαθορισμένη και δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί. Ωστόσο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα packaging experts της Packitup και να σας βοηθήσει με πιθανές εναλλακτικές λύσεις.
Μόλις καταχωρήσετε και εξοφλήσετε την παραγγελία σας, την επόμενη εργάσιμη ημέρα οι designers μας θα ετοιμάσουν για εσάς τις μακέτες και θα σας τις αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώσατε κατά την καταχώρηση της στοιχείων σας.
Φυσικά, το packaging αποτελεί σημαντικό marketing tool για την σύγχρονη επιχείρηση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποτυπώσει πληθώρα πληροφοριών. Οι deisgners μας μπορούν να σας βοηθήσουν στην σχεδίαση του προϊόντος βάσει των αναγκών σας.
Το χάρτινο αυτοκόλλητο είναι οικολογικό και σκίζεται ώστε να χρησιμοποιηθεί σε περιπτώσεις που επιθυμούμε να δείξουμε ότι η συσκευασία παραβιάστηκε. Το pvc είναι αδιάβροχο και δεν σκίζεται.
Τα αυτοκόλλητα παραδίδονται σε ρολά (τα τεμάχια ανά ρολό διαφέρουν ανάλογα με την συνολική ποσότητα)
Ναι, μπορείτε να εκτυπώσετε όποιο χρώμα επιθυμείτε.

Η Αποστολή είναι εντελώς δωρεάν!

Κάθε προϊόν έχει διαφορετικές ημέρες αποστολής! Για το συγκεκριμένο προϊόν οι μέρες αποστολής είναι: 20
ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΕΙΓΜΑ
Το αίτημά σας έχει αποσταλεί! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!

Αίτηση δείγματος για το προϊόν
Χάρτινο αυτοκόλλητο με 1 χρώμα εκτύπωσης