Βαμβακερή τσάντα

Τσάντες από λευκό βαμβακερό ύφασμα 200gr/m², πολύχρωμη εκτύπωση.

Βαμβακερή τσάντα εκτύπωση digital χωρίς πάτο
Βαμβακερή τσάντα εκτύπωση digital με πάτο

Ποσότητα

0τμχ.
0
Χρειάζεστε περισσότερα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Πληροφορίες για το brand σας

Αν έχετε έτοιμο εικαστικό όπως λογότυπο ή μακέτα μπορείτε να την ανεβάσετε εδώ ή μπορείτε να μας γράψετε οποιοδήποτε σχόλιο θέλετε για να σας φτιάξουμε εμείς εντελώς δωρεάν το σχέδιο.

Πληροφορίες για το αρχείο
Διάσταση
Χρώμα Εκτύπωσης
Ποσότητα
ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ χωρίς ΦΠΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Προβλεπόμενη ημερομηνία αποστολής: 18/08/2021
Ολοκλήρωσε τώρα την παραγγελία σου και λάβε 10% επιπλέον έκπτωση με το κουπόνι:
summer-2021

All over εκτύπωση

Ψάχνετε μία πάνινη τσάντα για το κατάστημα σας που θα δημιουργήσετε εξ’ αρχής το εικαστικό σε όλη της την επιφάνεια; Η packitup έχει την λύση με την σειρά βαμβακερές τσάντες με πολύχρωμη εκτύπωση. Η μοναδική τσάντα με all over εκτύπωση και στις 2 πλευρές του επιτρέπει την totally customized σχεδίασή της. Η μεγάλη εκτυπώσιμη περιοχή των συγκεκριμένων τσαντών επιτρέπει την ομοιόμορφη τοποθέτηση πολλών πληροφοριών και εικαστικών. Επιπλέον, η συγκεκριμένη σειρά ενδείκνυται και για όσους θέλουν να αποτυπώσουν φωτογραφικό υλικό.

Επαναχρησιμοποιούμενη

Η χρήση reusable τσαντών είναι από τους πλέον αποτελεσματικούς τρόπους για να συμβάλλουμε στη διαφύλαξη του περιβάλλοντος. Όλα τα industries που χρησιμοποιούν packaging μπορούν να κάνουν την μετάβαση σε sustainable συσκευασία χωρίς να χάσουν κανένα από τα πρότερα πλεονεκτήματα όπως η αντοχή, η ασφάλεια και το χαμηλό κόστος. Επιπλέον, ενισχύει σημαντικά το brand awareness καθώς μεγάλο ποσοστό των καταναλωτών συνειδητά επιλέγουν να αγοράζουν προϊόντα από εταιρείες που είναι καθόλα «συμμορφωμένες» με τις επιταγές της βιωσιμότητας. Μπορεί να αποτελέσει ιδανική λύση τόσο για το φυσικό όσο και για το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Στο φυσικό κατάστημα μπορούμε είτε να την πουλάμε είτε να την παρέχουμε στους πελάτες μας κατά την διάρκεια των αγορών τους. Στο e-shop οι βαμβακερές τσάντες μπορούν επίσης να αποτελέσουν σημαντικό promotion tool. Τέλος, οι επαναχρησιμοποιούμενες βαμβακερές τσάντες είναι μία από τις καλύτερες διαφημίσεις του brand σας σε οποιοδήποτε χώρο και αν βρεθούν καθώς πρεσβεύουν τόσο τον οικολογικό χαρακτήρα του brand σας όσο και την υψηλή αισθητική του!

FAQs