Τσάντες με πλαστικοποίηση

Χάρτινη τσάντα πολυτελείας, επιχρισμένο χαρτί 180gr/m² με πλαστικοποίηση, πολύχρωμη εκτύπωση, χειρολαβή βαμβακερή σε λευκό χρώμα.

Luxury line γυαλιστερή πλαστικοποίηση
Luxury line ματ πλαστικοποίηση

Ποσότητα

0τμχ.
0
Χρειάζεστε περισσότερα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Πληροφορίες για το brand σας

Αν έχετε έτοιμο εικαστικό όπως λογότυπο ή μακέτα μπορείτε να την ανεβάσετε εδώ ή μπορείτε να μας γράψετε οποιοδήποτε σχόλιο θέλετε για να σας φτιάξουμε εμείς εντελώς δωρεάν το σχέδιο.

Πληροφορίες για το αρχείο
Διάσταση
Χρώμα Εκτύπωσης
Ποσότητα
ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ χωρίς ΦΠΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Προβλεπόμενη ημερομηνία αποστολής: 18/08/2021
Ολοκλήρωσε τώρα την παραγγελία σου και λάβε 10% επιπλέον έκπτωση με το κουπόνι:
summer-2021

Premium παρουσίαση

Οι χάρτινες τσάντες με πλαστικοποίηση είναι η συσκευασία που προσδίδει κύρος και πολυτέλεια στα προϊόντα σας. Μπορείτε να επιλέξετε ματ πλαστικοποίηση αν προτιμάτε την πιο σοβαρή ή minimal παρουσίαση της επιχείρησης σας. Αν πάλι το προφίλ της επιχείρησης σας είναι πιο glamorous μπορείτε να επιλέξετε την γυαλιστερή πλαστικοποίηση. Πάντα με υψηλή αντοχή και πολυτέλεια οι χάρτινες τσάντες με πλαστικοποίηση είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσουν τους πελάτες σας.

Απεριόριστη δυνατότητα εκτύπωσης

Η δυναμική στην εκτύπωση στις χάρτινες τσάντες με πλαστικοποίηση είναι απεριόριστη. Χωρίς κανένα περιορισμό μπορεί να εκτυπωθεί όλη η επιφάνεια της τσάντας σε όσα ή οποία χρώματα εσείς επιθυμείτε ακόμη και φωτογραφία. Μπορείτε να σχεδιάσετε και να δώσετε το στυλ που ταιριάζει στο προφίλ της επιχείρησης σας και να δημιουργήσετε μία εκπληκτική συσκευασία.

Βαμβακερές χειρολαβές

Η σειρά χάρτινων τσαντών με πλαστικοποίηση διαθέτει βαμβακερή χειρολαβή σε λευκό χρώμα. Η αφή της βαμβακερής χειρολαβής δίνει υποσυνείδητα στον καταναλωτή την αίσθηση ότι κρατάει στα χέρια του μία ποιοτική τσάντα και παράλληλα νιώθει ασφάλεια για τις αγορές του.

FAQs