Τσάντες δώρου καταστημάτων

Χάρτινη τσάντα, λευκό χαρτί kraft 220 gr/m²,1 χρώμα εκτύπωσης, χειρολαβή λευκή σατέν κορδέλα.

Χάρτινες τσάντες Jewelry line

Ποσότητα

0τμχ.
0
Χρειάζεστε περισσότερα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Πληροφορίες για το brand σας

Αν έχετε έτοιμο εικαστικό όπως λογότυπο ή μακέτα μπορείτε να την ανεβάσετε εδώ ή μπορείτε να μας γράψετε οποιοδήποτε σχόλιο θέλετε για να σας φτιάξουμε εμείς εντελώς δωρεάν το σχέδιο.

Πληροφορίες για το αρχείο
Διάσταση
Χρώμα Εκτύπωσης
Ποσότητα
ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ χωρίς ΦΠΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Προβλεπόμενη ημερομηνία αποστολής: 13/08/2021
Ολοκλήρωσε τώρα την παραγγελία σου και λάβε 10% επιπλέον έκπτωση με το κουπόνι:
summer-2021

Brand images

Συσκευασία δώρου

Ειδικά κατασκευασμένη η τσάντα δώρου για κοσμήματα και αξεσουάρ μικρών διαστάσεων με ειδικό κλείσιμο από σατέν κορδέλα που γίνεται ταυτόχρονα χειρολαβή. Πολύ κομψές οι τσάντες δώρου κοσμημάτων δημιουργούν προστιθέμενη αξία στα προϊόντα σας και επιβεβαιώνουν στους καταναλωτές την καλή επιλογή των αγορών τους! Αν θέλετε η συσκευασία σας να ξεχωρίζει αναμφίβολα οι τσάντες δώρου είναι η καλύτερη επιλογή να το πετύχετε! Επιλέξετε μέσα από τη μεγάλη γκάμα χρωμάτων αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο brand σας και δημιουργήστε τη δική σας μοναδική custom συσκευασία!

Σχεδιασμός που εντυπωσιάζει!

Οι ειδικά σχεδιασμένες τσάντες δώρου με κλείσιμο τύπου φάκελο και ο τρόπος με τον οποίο κλείνουν με την σατέν χειρολαβή που ταυτόχρονα αποτελεί και χειρολαβή της τσάντας κάνουν τη συσκευασία σας μοναδική. Στο χώρο του packaging ο σχεδιασμός των προϊόντων εντυπωσιάζει τους καταναλωτές και αποτυπώνεται θετικά στην μνήμη τους με αποτέλεσμα να συζητούν ή να τα δημοσιεύουν συχνά στα social media. Οι καταναλωτές θέλουν να νιώθουν πώς έχουν κάνει μοναδικές και ξεχωριστές αγορές. Η σωστή συσκευασία είναι ο τρόπος για να δημιουργήσουμε στους χρήστες αυτό το συναίσθημα που θα τους ανταμείψει για τις αγορές τους.

FAQs