ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Ζητήστε προσφορά
Το αίτημά σας έχει αποσταλεί! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!
Αποστολή
Παράγγειλε σε 3 βήματα
ΕΠΙΛΕΞΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ
Επίλεξε χρώμα προϊόντος, διάσταση, χρώμα εκτύπωσης και ποσότητα
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΤΑ ΣΟΥ
Μπορείς να ανεβάσεις το αρχείο με το λογότυπο και τα σχόλια σου στο αντίστοιχο πεδίο. Αν δεν έχεις έτοιμο εικαστικό η ομάδα packaging expert της Packitup θα δημιουργήσει για σένα εντελώς δωρεάν μέχρι και 3 διαφορετικές μακέτες!
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ!
Ολοκλήρωσε την παραγγελία σου και η εξειδικευμένη ομάδα μας θα σου στείλει την μακέτα την επόμενη εργάσιμη ημέρα! Αφού την εγκρίνεις θα παραλάβεις την συσκευασία σου ακριβώς όπως την ονειρεύτηκες.

Τσάντες δώρου καταστημάτων - 1 χρώμα εκτύπωσης

Χάρτινη τσάντα, λευκό χαρτί kraft 220 gr/m²,1 χρώμα εκτύπωσης, χειρολαβή λευκή σατέν κορδέλα.

Χάρτινες τσάντες Jewelry line

Διάσταση Εκτυπώσιμη Περιοχή

Επιλέξτε

Χρώμα Εκτύπωσης

Πληροφορίες για το brand σας

Αν έχετε έτοιμο εικαστικό όπως λογότυπο ή μακέτα μπορείτε να την ανεβάσετε εδώ ή μπορείτε να μας γράψετε οποιοδήποτε σχόλιο θέλετε για να σας φτιάξουμε εμείς εντελώς δωρεάν το σχέδιο.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Αποστολή σε: 10 μέρες (03/05/2024)

Brand images

Προϊόντα που ίσως σας ενδιαφέρουν

ΧΑΡΤΙΝΗ ΤΣΑΝΤΑ ΔΩΡΟΥ

Ειδικά κατασκευασμένη η τσάντα δώρου για κοσμήματα και αξεσουάρ μικρών διαστάσεων με ειδικό κλείσιμο από σατέν κορδέλα που γίνεται ταυτόχρονα χειρολαβή. Πολύ κομψές οι τσάντες δώρου κοσμημάτων δημιουργούν προστιθέμενη αξία στα προϊόντα σας και επιβεβαιώνουν στους καταναλωτές την καλή επιλογή των αγορών τους! Αν θέλετε η συσκευασία σας να ξεχωρίζει αναμφίβολα οι τσάντες δώρου είναι η καλύτερη επιλογή να το πετύχετε! Επιλέξετε μέσα από τη μεγάλη γκάμα χρωμάτων αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο brand σας και δημιουργήστε τη δική σας μοναδική custom συσκευασία!

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ

Οι ειδικά σχεδιασμένες τσάντες δώρου με κλείσιμο τύπου φάκελο και ο τρόπος με τον οποίο κλείνουν με την σατέν χειρολαβή που ταυτόχρονα αποτελεί και χειρολαβή της τσάντας κάνουν τη συσκευασία σας μοναδική. Στο χώρο του packaging ο σχεδιασμός των προϊόντων εντυπωσιάζει τους καταναλωτές και αποτυπώνεται θετικά στην μνήμη τους με αποτέλεσμα να συζητούν ή να τα δημοσιεύουν συχνά στα social media. Οι καταναλωτές θέλουν να νιώθουν πώς έχουν κάνει μοναδικές και ξεχωριστές αγορές. Η σωστή συσκευασία είναι ο τρόπος για να δημιουργήσουμε στους χρήστες αυτό το συναίσθημα που θα τους ανταμείψει για τις αγορές τους.

FAQs

Φυσικά, στην Packitup αναλαμβάνουμε εντελώς δωρεάν την σχεδίαση των προϊόντων σας. Για κάθε προϊόν που αγοράζετε οι packaging experts designers μας σας κάνουν μέχρι και 3 διαφορετικές μακέτες.
Μόλις επιλέξετε τη διάσταση που επιθυμείτε μπορείτε να κάνετε click στο button “εκτυπώσιμη περιοχή” και να εμφανιστούν οι πλευρές και η διάσταση ανά πλευρά που μπορούμε να εκτυπώσουμε το συγκεκριμένο προϊόν.
Την εκτύπωση την αναλαμβάνουμε εμείς και δεν υπάρχει κανένα επιπλέον εκτυπωτικό κόστος (κλισέ, καλούπι κλπ.)
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν. Ωστόσο, μπορείτε να δείτε παρόμοια προϊόντα στις κατηγορίες με διαφορετικά χαρακτηριστικά που ίσως να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.
Οι διαθέσιμες διαστάσεις δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν. Αν αναζητάτε κάποια συγκεκριμένη διάσταση την οποία δεν μπορείτε να εντοπίσετε στο e-shop μας μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα packaging experts της Packitup για να σας βοηθήσει.
Μόλις καταχωρήσετε και εξοφλήσετε την παραγγελία σας, την επόμενη εργάσιμη ημέρα οι designers μας θα ετοιμάσουν για εσάς τις μακέτες και θα σας τις αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώσατε κατά την καταχώρηση της στοιχείων σας.
Το χρώμα του προϊόντος δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί. Αν αναζητάτε κάποιο συγκεκριμένο χρώμα προϊόντος το οποίο δεν μπορείτε να εντοπίσετε στο e-shop μας μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα packaging experts της Packitup για να σας βοηθήσει.
Η εκτυπώσιμη περιοχή των προϊόντων είναι προκαθορισμένη και δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί. Ωστόσο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα packaging experts της Packitup και να σας βοηθήσει με πιθανές εναλλακτικές λύσεις.
Φυσικά, το packaging αποτελεί σημαντικό marketing tool για την σύγχρονη επιχείρηση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποτυπώσει πληθώρα πληροφοριών. Οι deisgners μας μπορούν να σας βοηθήσουν στην σχεδίαση του προϊόντος βάσει των αναγκών σας.

Η Αποστολή είναι εντελώς δωρεάν!

Κάθε προϊόν έχει διαφορετικές ημέρες αποστολής! Για το συγκεκριμένο προϊόν οι μέρες αποστολής είναι: 10
ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΕΙΓΜΑ
Το αίτημά σας έχει αποσταλεί! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!

Αίτηση δείγματος για το προϊόν
Τσάντες δώρου καταστημάτων - 1 χρώμα εκτύπωσης