Κουτιά με μαγνήτες με εκτύπωση θερμοτυπίας

Κουτιά με μαγνήτες αναδιπλούμενα, χαρτόνι 1000gr/m² και ίδιο χρώμα χαρτί επικολλημένο 90gr/m², εκτύπωση θερμοτυπίας (1 χρώμα).

Elegant line κουτιά με μαγνήτες λευκό χρώμα
Elegant line κουτιά με μαγνήτες μπλε χρώμα
Elegant line κουτιά με μαγνήτες κόκκινο χρώμα
Elegant line κουτιά με μαγνήτες γκρι χρώμα
Elegant line κουτιά με μαγνήτες καφέ χρώμα
Elegant line κουτιά με μαγνήτες μαύρο χρώμα

Ποσότητα

0τμχ.
0
Χρειάζεστε περισσότερα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Πληροφορίες για το brand σας

Αν έχετε έτοιμο εικαστικό όπως λογότυπο ή μακέτα μπορείτε να την ανεβάσετε εδώ ή μπορείτε να μας γράψετε οποιοδήποτε σχόλιο θέλετε για να σας φτιάξουμε εμείς εντελώς δωρεάν το σχέδιο.

Πληροφορίες για το αρχείο
Διάσταση
Χρώμα Εκτύπωσης
Ποσότητα
ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ χωρίς ΦΠΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Προβλεπόμενη ημερομηνία αποστολής: 18/08/2021
Ολοκλήρωσε τώρα την παραγγελία σου και λάβε 10% επιπλέον έκπτωση με το κουπόνι:
summer-2021

Brand images

Εκτύπωση θερμοτυπίας

Τα κουτιά με μαγνήτες με εκτύπωση θερμοτυπίας αποτελούν την πιο elegant επιλογή τόσο για το φυσικό όσο και για το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Η θερμοτυπία με την οποία αποτυπώνεται το εικαστικό στην συγκεκριμένη σειρά είναι μια ιδιαίτερη τεχνική που στοχεύει στην πλήρη ανάδειξη του brand και στο μοναδικό στυλ. Τα πιο διαδεδομένα χρώματα θερμοτυπίας είναι το χρυσό και το ασημί, ωστόσο στην Packitup μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων. Τα γυαλιστερά foil σε συνδυασμό με την ανάγλυφη αποτύπωση «κλέβουν» τις εντυπώσεις του τελικού παραλήπτη!

Εύκολη αποθήκευση

Αδιαμφισβήτητα, όπως σε όλα τα κουτιά της Packitup δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση και στην χρηστικότητα τους. Βασικός στόχος είναι η εύκολη συναρμολόγηση και αποθήκευση και η διευρυμένη χρησιμότητα τους. Τα κουτιά με μαγνήτες πέραν της επαγγελματικής τους χρήσης μπορούν και έχουν και οικιακή χρήση. Ολοένα και περισσότεροι ιδιώτες αποφασίζουν να αγοράσουν και να χρησιμοποιήσουν τα συγκεκριμένα κουτιά για να οργανώσουν τον χώρο τους με υψηλή αισθητική. Η δυνατότητα προσωποποίησης και οι μικρές minimum ποσότητες παραγγελίας είναι δύο βασικοί παράγοντες που συντελούν σε αυτή την κίνηση.

Διάσταση μπουκαλοθήκης

Τα liquor stores οφείλουν να επιλέγουν το σωστό κουτί για την ανάδειξη και την ασφαλή μεταφορά των premium προϊόντων τους. Στη σειρά κουτιά με μαγνήτες θα βρούμε και τη διάσταση 37x11x11 η οποία προορίζεται για την τοποθέτηση φιαλών. Η άψογη κατασκευή σε συνδυασμό με την προσωποποιημένη εκτύπωση και την χειρολαβή στο επάνω μέρος του κουτιού αποτελούν την ιδανική λύση για την τέλεια παρουσίαση ενός μπουκαλιού. Επιπλέον, σε περίπτωση ηλεκτρονικών αποστολών μπορεί να συνδυαστεί με e-commerce κουτί όπου η κάθε φιάλη θα έχει ξεχωριστό magnet box και στη συνέχεια όλα μαζί θα τοποθετηθούν στο κουτί αποστολών. Η αποστολή σε ένα κουτί e-commerce μας εγγυάται ότι το magnet box θα παραμείνει άθικτο κατά την μεταφορά (στην περίπτωση που ο αγοραστής θέλει να το δώσει για δώρο) και το χαμηλότερο μεταφορικό κόστος καθώς θα πληρώσουμε ένα μόνο δέμα.

FAQs