ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Ζητήστε προσφορά
Το αίτημά σας έχει αποσταλεί! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!
Αποστολή
Παράγγειλε σε 3 βήματα
ΕΠΙΛΕΞΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ
Επίλεξε χρώμα προϊόντος, διάσταση, χρώμα εκτύπωσης και ποσότητα
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΤΑ ΣΟΥ
Μπορείς να ανεβάσεις το αρχείο με το λογότυπο και τα σχόλια σου στο αντίστοιχο πεδίο. Αν δεν έχεις έτοιμο εικαστικό η ομάδα packaging expert της Packitup θα δημιουργήσει για σένα εντελώς δωρεάν μέχρι και 3 διαφορετικές μακέτες!
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ!
Ολοκλήρωσε την παραγγελία σου και η εξειδικευμένη ομάδα μας θα σου στείλει την μακέτα την επόμενη εργάσιμη ημέρα! Αφού την εγκρίνεις θα παραλάβεις την συσκευασία σου ακριβώς όπως την ονειρεύτηκες.

Σατέν κορδέλα με 1 χρώμα εκτύπωσης

Σατέν κορδέλα 2cm με ανάγλυφη εκτύπωση μεταξοτυπίας 1 όψης (1 χρώμα).

Κορδέλα σατέν 2cm λευκό χρώμα
Κορδέλα σατέν 2cm κόκκινο
Κορδέλα σατέν 2cm μαύρο
Κορδέλα σατέν 2cm πράσινο
Κορδέλα σατέν 2cm χρυσό
Κορδέλα σατέν 2cm light brown
Κορδέλα σατέν 2cm μπεζ χρώμα
Κορδέλα σατέν 2cm σιέλ
Κορδέλα σατέν 2cm ροζ
Κορδέλα Σατέν 2cm ασημί
Εκτυπώσιμη Περιοχή

Διάσταση

Επιλέξτε

Χρώμα Εκτύπωσης

Πληροφορίες για το brand σας

Αν έχετε έτοιμο εικαστικό όπως λογότυπο ή μακέτα μπορείτε να την ανεβάσετε εδώ ή μπορείτε να μας γράψετε οποιοδήποτε σχόλιο θέλετε για να σας φτιάξουμε εμείς εντελώς δωρεάν το σχέδιο.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Αποστολή σε: 25 μέρες (29/03/2024)

Κερδίστε 10% έκπτωση συνδυάζοντας το προϊόν με κάποιο από τα παρακάτω προϊόντα:

Brand images

ΣΑΤΕΝ ΚΟΡΔΕΛΑ

Αδιαμφησβήτητα μία σατέν κορδέλα αποπνέει elegance και προσδίδει prestige στο packaging μας. Η προσθήκη κορδέλας σε μία συσκευασία ανεξάρτητα από το αν προορίζεται για δώρο ή όχι κλέβει τις εντυπώσεις και συμβάλει σημαντικά στην βελτίωση της εμπειρίας unboxing. Μαζί με την ομάδα packaging experts της Packitup μπορείτε να δημιουργήσετε την ιδανική κορδέλα που θα απογειώσει την συσκευασία σας!

ΣΑΤΕΝ ΚΟΡΔΕΛΑ ΜΕ ΑΝΑΓΛΥΦΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Η ανάγλυφη εκτύπωση της κορδέλας προσδίδει κύρος και elegance στην συσκευασία τόσο του φυσικού όσο και του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Είναι πολύ σημαντικό η πληροφορία που θα επιλέξουμε να αναγράφεται στην κορδέλα να είναι αποτυπωμένη με υψηλή αισθητική και ποιότητα για να κλέψει τις εντυπώσεις του τελικού παραλήπτη. Η ιδιαιτερότητα και το prestige της ανάγλυφης μεταξοτυπίας είναι η ιδανική λύση για να το πετύχουμε! Στην Packitup διασφαλίζουμε την ύπαρξη όλων των τεχνικών χαρακτηριστικών που απαιτούνται για την τέλεια εκτύπωση.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ

Η κορδέλα αποτελεί το πρώτο touchpoint του πελάτη με την συσκευασία του προϊόντος που αγόρασε και για αυτό το λόγο πρέπει να προσέξουμε κάθε λεπτομέρεια της. Από το χρώμα της κορδέλας μέχρι το χρώμα της εκτύπωσης όλα πρέπει να έχουν επιλεχθεί με προσοχή ώστε να αποδίδουν το look & feel του brand μας. Δεν δύναται ένα minimal brand να σχεδιάσει μία fancy κορδέλα που ουδεμία σχέση έχει με την αισθητική του. Στην Packitup έχουμε μία τεράστια γκάμα από χρώματα κορδέλας και εκτύπωσης για κάθε ανάγκη και περίσταση!

FAQs

Και οι 2 κορδέλες αποτελούν κομψές και ιδιαίτερες επιλογές με τέλεια εκτύπωση. Η τελική απόφαση έγκειται στην αισθητική του κάθε brand.
Η κορδέλα αποτελεί βασικό στοιχείο της εμπειρίας unboxing και θα πρέπει να συνοδεύει τόσο την συσκευασία του φυσικού καταστήματος όσο και του e-shop μας.
Οι κορδέλες δεν είναι απαραίτητο να είναι στον ίδιο χρωματισμό με την υπόλοιπη συσκευασία. Για περισσότερες συμβουλές και tips σχετικά με την αρμονία των χρωμάτων της συσκευασίας σας μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα packaging experts της Packitup.
Φυσικά, στην Packitup αναλαμβάνουμε εντελώς δωρεάν την σχεδίαση των προϊόντων σας. Για κάθε προϊόν που αγοράζετε οι packaging experts designers μας σας κάνουν μέχρι και 3 διαφορετικές μακέτες.
Μόλις επιλέξετε τη διάσταση που επιθυμείτε μπορείτε να κάνετε click στο button “εκτυπώσιμη περιοχή” και να εμφανιστούν οι πλευρές και η διάσταση ανά πλευρά που μπορούμε να εκτυπώσουμε το συγκεκριμένο προϊόν.
Την εκτύπωση την αναλαμβάνουμε εμείς και δεν υπάρχει κανένα επιπλέον εκτυπωτικό κόστος (κλισέ, καλούπι κλπ.)
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν. Ωστόσο, μπορείτε να δείτε παρόμοια προϊόντα στις κατηγορίες με διαφορετικά χαρακτηριστικά που ίσως να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.
Οι διαθέσιμες διαστάσεις δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν. Αν αναζητάτε κάποια συγκεκριμένη διάσταση την οποία δεν μπορείτε να εντοπίσετε στο e-shop μας μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα packaging experts της Packitup για να σας βοηθήσει.
Μόλις καταχωρήσετε και εξοφλήσετε την παραγγελία σας, την επόμενη εργάσιμη ημέρα οι designers μας θα ετοιμάσουν για εσάς τις μακέτες και θα σας τις αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώσατε κατά την καταχώρηση της στοιχείων σας.
Το χρώμα του προϊόντος δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί. Αν αναζητάτε κάποιο συγκεκριμένο χρώμα προϊόντος το οποίο δεν μπορείτε να εντοπίσετε στο e-shop μας μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα packaging experts της Packitup για να σας βοηθήσει.
Η εκτυπώσιμη περιοχή των προϊόντων είναι προκαθορισμένη και δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί. Ωστόσο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα packaging experts της Packitup και να σας βοηθήσει με πιθανές εναλλακτικές λύσεις.
Φυσικά, το packaging αποτελεί σημαντικό marketing tool για την σύγχρονη επιχείρηση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποτυπώσει πληθώρα πληροφοριών. Οι deisgners μας μπορούν να σας βοηθήσουν στην σχεδίαση του προϊόντος βάσει των αναγκών σας.

Η Αποστολή είναι εντελώς δωρεάν!

Κάθε προϊόν έχει διαφορετικές ημέρες αποστολής! Για το συγκεκριμένο προϊόν οι μέρες αποστολής είναι: 25
ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΕΙΓΜΑ
Το αίτημά σας έχει αποσταλεί! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!

Αίτηση δείγματος για το προϊόν
Σατέν κορδέλα με 1 χρώμα εκτύπωσης