Κολλητικές ταινίες

Κολλητικές ταινίες, υλικό PPL, εκτύπωση φλεξογραφίας (1 χρώμα). Η ασφαλής λύση για την μεταφορά των δεμάτων σας! *1 ρολό= 60m

Κολλητική ταινία PVC σε λευκό χρώμα
Κολλητική ταινία PVC σε καφέ χρώμα
Κολλητική ταινία PVC διάφανη

Ποσότητα

0τμχ.
0
Χρειάζεστε περισσότερα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Πληροφορίες για το brand σας

Αν έχετε έτοιμο εικαστικό όπως λογότυπο ή μακέτα μπορείτε να την ανεβάσετε εδώ ή μπορείτε να μας γράψετε οποιοδήποτε σχόλιο θέλετε για να σας φτιάξουμε εμείς εντελώς δωρεάν το σχέδιο.

Πληροφορίες για το αρχείο
Διάσταση
Χρώμα Εκτύπωσης
Ποσότητα
ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ χωρίς ΦΠΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Προβλεπόμενη ημερομηνία αποστολής: 28/08/2021
Ολοκλήρωσε τώρα την παραγγελία σου και λάβε 10% επιπλέον έκπτωση με το κουπόνι:
summer-2021

Brand images

Τοποθετήστε το λογότυπο σας σε κάθε συσκευασία!

Οι κολλητικές ταινίες με λογότυπο σας δίνουν την δίνουν την δυνατότητα να προσωποποιήσετε τη συσκευασία σας με το λογότυπο σας ή όποιο άλλο μήνυμα θέλετε να μεταδώσετε στους πελάτες σας. Σε αυτό σας βοηθάει η υψηλής ποιότητας εκτύπωση σε 6 υπέροχα χρώματα! Αν χρησιμοποιείτε ατύπωτη συσκευασία μπορείτε εύκολα και χωρίς κόστος να της δώσετε ζωή δημιουργώντας εντυπωσιακές κολλητικές ταινίες αντοχής. Όλοι μας προσέχουμε πάντα τις συσκευασίες με λογότυπο σε αντίθεση με αυτές που δεν αναγράφουν τίποτα και συνήθως περνάνε απαρατήρητες. Στο PackitUp μπορείτε να κάνετε την συσκευασία σας να ξεχωρίζει έξυπνα και εύκολα!

Ασφάλεια κατά την μεταφορά

Οι κολλητικές ταινίες με λογότυπο πέρα από την εμφάνιση της συσκευασίας φροντίζουν για την σωστή μεταφορά των εμπορευμάτων. Η ισχυρή κόλλα με άριστη εφαρμογή στα περισσότερα υλικά εξασφαλίζει ότι η συσκευασία σας θα φτάσει απαραβίαστη στον παραλήπτη . Επιλέξτε μέσα από 3 διαφορετικά χρώματα ταινίας, λευκό, καφέ και διάφανο και μεταμορφώστε την συσκευασία σας. Δημιουργήστε το ύφος που ταιριάζει στην συσκευασία σας απλά και οικονομικά!

FAQs