Ζητήστε προσφορά
Το αίτημά σας έχει αποσταλεί! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!
Αποστολή
Παράγγειλε σε 3 βήματα
ΕΠΙΛΕΞΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ
Επίλεξε χρώμα προϊόντος, διάσταση, χρώμα εκτύπωσης και ποσότητα
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΤΑ ΣΟΥ
Μπορείς να ανεβάσεις το αρχείο με το λογότυπο και τα σχόλια σου στο αντίστοιχο πεδίο. Αν δεν έχεις έτοιμο εικαστικό η ομάδα packaging expert της Packitup θα δημιουργήσει για σένα εντελώς δωρεάν μέχρι και 3 διαφορετικές μακέτες!
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ!
Ολοκλήρωσε την παραγγελία σου και η εξειδικευμένη ομάδα μας θα σου στείλει την μακέτα την επόμενη εργάσιμη ημέρα! Αφού την εγκρίνεις θα παραλάβεις την συσκευασία σου ακριβώς όπως την ονειρεύτηκες.
Δείτε πως λειτουργεί το Packitup

Χαρτί αφής με 1 χρώμα εκτύπωσης

Χαρτί αφής 25-26gr/m², λευκό χρώμα, εκτύπωση λογοτύπου (1 χρώμα) με χρώματα φλεξογραφίας (1kg=55 φύλλα). * Το φύλλο μπορεί να κοπεί σε υποδιαιρέσεις του 70x100.

Χαρτί αφής σε λευκό χρώμα με εκτύπωση φλεξογραφίας

Διάσταση Εκτυπώσιμη Περιοχή

Επιλέξτε

Χρώμα Εκτύπωσης

Επιλέξτε

Πληροφορίες για το brand σας

Αν έχετε έτοιμο εικαστικό όπως λογότυπο ή μακέτα μπορείτε να την ανεβάσετε εδώ ή μπορείτε να μας γράψετε οποιοδήποτε σχόλιο θέλετε για να σας φτιάξουμε εμείς εντελώς δωρεάν το σχέδιο.

BlackFriday -30%
Χρησιμοποιήστε το κουπόνι: BLACKFRIDAY
Αποστολή σε: 20 μέρες (19/12/2021)
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Αν έχετε απορίες ή αν δεν θέλετε να Ολοκλήρωσετε την παραγγελία σας online Ζητήστε προσφορά
100% Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Σε περίπτωση που το προϊόν που θα λάβετε είναι ελλαττωματικό, το Packitup εγγυάται την επιστροφή χρημάτων της παραγγελίας σας

Brand images

Unboxing

Με το χαρτί περιτυλίγματος δημιουργούμε ενθουσιασμό και αγωνία στον παραλήπτη. Είναι πολύ σημαντικό ο καταναλωτής όταν ανοίξει την αρχική συσκευασία είτε αυτό είναι η χάρτινη σακούλα από αγορά σε φυσικό κατάστημα είτε όταν ανοίξει το e-commerce κουτί αν έχει πραγματοποιήσει αγορές από ηλεκτρονικό κατάστημα να μην αντικρίσει απευθείας το προϊόν. Όλοι μας έχουμε παραλάβει συσκευασίες που όσο ποιο πολλά είναι τα υλικά συσκευασία που πρέπει να ανοίξουμε(π.χ κορδέλα, κουτί, αυτοκόλλητα, χαρτί αφής κα) τόσο πιο συναρπαστικό γίνεται το unboxing και επιβραβεύουμε το brand για την προσεγμένη συσκευασία. Επίσης παρατηρούμε πώς οι περισσότεροι καταναλωτές δημοσιεύουν ιστορίες στα social media για να δείξουν κυρίως το unboxing και όχι τόσο το προϊόν. Αντιλαμβανόμαστε συνεπώς τη σημασία που έχει τον χαρτί περιτυλίγματος στο προϊόν και το Brand της επιχείρησης μας.

Ποιότητα υλικών και εκτύπωση

Για την παραγωγή του χαρτιού αφής χρησιμοποιούμε χαρτιά kraft με επίχρυση από την μία όψη για την καλύτερη απόδοση του λογοτύπου. Κατά την εκτύπωση χρησιμοποιούμε μελάνια νερού 100% οικολογικά χωρίς τη χρήση χημικών. Η άριστη ποιότητα εκτύπωσης σε 13 διαφορετικά χρώματα σας επιτρέπει να κάνετε το δικό σας custom unboxing και να βελτιώσετε τη στρατηγική marketing που θα αυξήσει τις πωλήσεις σας!

FAQs

Η Αποστολή είναι εντελώς δωρεάν!

Κάθε προϊόν έχει διαφορετικές ημέρες αποστολής! Για το συγκεκριμένο προϊόν οι μέρες αποστολής είναι: 20