Χαρτί αφής με 1 χρώμα εκτύπωσης

Χαρτί αφής 25-26gr/m², λευκό χρώμα, εκτύπωση λογοτύπου (1 χρώμα) με χρώματα φλεξογραφίας (1kg=55 φύλλα). * Το φύλλο μπορεί να κοπεί σε υποδιαιρέσεις του 70x100.

Χαρτί αφής σε λευκό χρώμα με εκτύπωση φλεξογραφίας

Ποσότητα

0τμχ.
0
Χρειάζεστε περισσότερα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Πληροφορίες για το brand σας

Αν έχετε έτοιμο εικαστικό όπως λογότυπο ή μακέτα μπορείτε να την ανεβάσετε εδώ ή μπορείτε να μας γράψετε οποιοδήποτε σχόλιο θέλετε για να σας φτιάξουμε εμείς εντελώς δωρεάν το σχέδιο.

Πληροφορίες για το αρχείο
Διάσταση
Χρώμα Εκτύπωσης
Ποσότητα
ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ χωρίς ΦΠΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Προβλεπόμενη ημερομηνία αποστολής: 23/08/2021
Ολοκλήρωσε τώρα την παραγγελία σου και λάβε 10% επιπλέον έκπτωση με το κουπόνι:
summer-2021

Brand images

Unboxing

Με το χαρτί περιτυλίγματος δημιουργούμε ενθουσιασμό και αγωνία στον παραλήπτη. Είναι πολύ σημαντικό ο καταναλωτής όταν ανοίξει την αρχική συσκευασία είτε αυτό είναι η χάρτινη σακούλα από αγορά σε φυσικό κατάστημα είτε όταν ανοίξει το e-commerce κουτί αν έχει πραγματοποιήσει αγορές από ηλεκτρονικό κατάστημα να μην αντικρίσει απευθείας το προϊόν. Όλοι μας έχουμε παραλάβει συσκευασίες που όσο ποιο πολλά είναι τα υλικά συσκευασία που πρέπει να ανοίξουμε(π.χ κορδέλα, κουτί, αυτοκόλλητα, χαρτί αφής κα) τόσο πιο συναρπαστικό γίνεται το unboxing και επιβραβεύουμε το brand για την προσεγμένη συσκευασία. Επίσης παρατηρούμε πώς οι περισσότεροι καταναλωτές δημοσιεύουν ιστορίες στα social media για να δείξουν κυρίως το unboxing και όχι τόσο το προϊόν. Αντιλαμβανόμαστε συνεπώς τη σημασία που έχει τον χαρτί περιτυλίγματος στο προϊόν και το Brand της επιχείρησης μας.

Ποιότητα υλικών και εκτύπωση

Για την παραγωγή του χαρτιού αφής χρησιμοποιούμε χαρτιά kraft με επίχρυση από την μία όψη για την καλύτερη απόδοση του λογοτύπου. Κατά την εκτύπωση χρησιμοποιούμε μελάνια νερού 100% οικολογικά χωρίς τη χρήση χημικών. Η άριστη ποιότητα εκτύπωσης σε 13 διαφορετικά χρώματα σας επιτρέπει να κάνετε το δικό σας custom unboxing και να βελτιώσετε τη στρατηγική marketing που θα αυξήσει τις πωλήσεις σας!

FAQs