ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Ζητήστε προσφορά
Το αίτημά σας έχει αποσταλεί! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!
Αποστολή
Παράγγειλε σε 3 βήματα
ΕΠΙΛΕΞΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ
Επίλεξε χρώμα προϊόντος, διάσταση, χρώμα εκτύπωσης και ποσότητα
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΤΑ ΣΟΥ
Μπορείς να ανεβάσεις το αρχείο με το λογότυπο και τα σχόλια σου στο αντίστοιχο πεδίο. Αν δεν έχεις έτοιμο εικαστικό η ομάδα packaging expert της Packitup θα δημιουργήσει για σένα εντελώς δωρεάν μέχρι και 3 διαφορετικές μακέτες!
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ!
Ολοκλήρωσε την παραγγελία σου και η εξειδικευμένη ομάδα μας θα σου στείλει την μακέτα την επόμενη εργάσιμη ημέρα! Αφού την εγκρίνεις θα παραλάβεις την συσκευασία σου ακριβώς όπως την ονειρεύτηκες.

Τσάντες πολυτελείας με κορδέλα- 1 χρώμα εκτύπωσης

Χάρτινη τσάντα πολυτελείας, χαρτί επιχρισμένο 190 gr/m², μαύρη εκτύπωση με ματ πλαστικοποίηση εξωτερικά και λευκή εσωτερικά, κορδέλα gross grain

Τσάντες πολυτελείας με κορδέλα
Εκτυπώσιμη Περιοχή

Διάσταση

Επιλέξτε

Χρώμα Εκτύπωσης

Πληροφορίες για το brand σας

Αν έχετε έτοιμο εικαστικό όπως λογότυπο ή μακέτα μπορείτε να την ανεβάσετε εδώ ή μπορείτε να μας γράψετε οποιοδήποτε σχόλιο θέλετε για να σας φτιάξουμε εμείς εντελώς δωρεάν το σχέδιο.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Αποστολή σε: 10 μέρες (14/03/2024)

Brand images

Προϊόντα που ίσως σας ενδιαφέρουν

ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΜΕ ΚΟΡΔΕΛΑ GROSS GRAIN

Αδιαμφησβήτητα η κορδέλα ως χειρολαβή στις χάρτινες τσάντες είναι ένδειξη πολυτέλειας και elegance. Η κορδέλα gross grain με την οποία συνδυάζεται η συγκεκριμένη τσάντα αποτελεί μία επιλογή υψηλής ποιότητας. Η ανάγλυφη αίσθηση και η γυαλιστερή της όψη αναβαθμίζουν την αισθητική της τσάντας καθιστώντας την την τέλεια επιλογή για όσα brand αναζητούν την λεπτομέρεια και την κομψότητα.

ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Οι χάρτινες τσάντες πολυτελείας με κορδέλα είναι μία σειρά στην οποία έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην εκτύπωση. Η all over μαύρη εκτύπωση στο εξωτερικό της τσάντας σε συνδυασμό με την ματ πλαστικοποίηση δημιουργούν το τέλειο φόντο που μπορεί να αναδείξει κάθε λογότυπο. Επιπλέον, η μεγάλη γκάμα χρωμάτων μας επιτρέπει να επιλέξουμε ποια απόχρωση ταιριάζει καλύτερα στο brand μας.

ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΓΕΘΗ ΚΑΙ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΑΝΤΟΧΗ ΥΛΙΚΩΝ

Πολλές φορές η αναζήτηση τσαντών για το φυσικό μας κατάστημα μπορεί να γίνει ιδιαίτερα δύσκολη αν το προϊόν μας είναι ογκώδες ή βαρύ ειδικά αν θέλουμε παράλληλα να διατηρήσουμε τον elegant χαρακτήρα του brand μας. Για αυτό το λόγο στη συγκεκριμένη σειρά έχει προστεθεί η διάσταση 54x21x40 η οποία σε συνδυασμό με τις εξαιρετικής αντοχής α’ ύλες καλύπτει την ανάγκη για τοποθέτηση μεγάλων σε όγκο και βάρος προϊόντων.

FAQs

Φυσικά, στην Packitup αναλαμβάνουμε εντελώς δωρεάν την σχεδίαση των προϊόντων σας. Για κάθε προϊόν που αγοράζετε οι packaging experts designers μας σας κάνουν μέχρι και 3 διαφορετικές μακέτες.
Μόλις επιλέξετε τη διάσταση που επιθυμείτε μπορείτε να κάνετε click στο button “εκτυπώσιμη περιοχή” και να εμφανιστούν οι πλευρές και η διάσταση ανά πλευρά που μπορούμε να εκτυπώσουμε το συγκεκριμένο προϊόν.
Την εκτύπωση την αναλαμβάνουμε εμείς και δεν υπάρχει κανένα επιπλέον εκτυπωτικό κόστος (κλισέ, καλούπι κλπ.)
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν. Ωστόσο, μπορείτε να δείτε παρόμοια προϊόντα στις κατηγορίες με διαφορετικά χαρακτηριστικά που ίσως να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.
Οι διαθέσιμες διαστάσεις δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν. Αν αναζητάτε κάποια συγκεκριμένη διάσταση την οποία δεν μπορείτε να εντοπίσετε στο e-shop μας μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα packaging experts της Packitup για να σας βοηθήσει.
Μόλις καταχωρήσετε και εξοφλήσετε την παραγγελία σας, την επόμενη εργάσιμη ημέρα οι designers μας θα ετοιμάσουν για εσάς τις μακέτες και θα σας τις αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώσατε κατά την καταχώρηση της στοιχείων σας.
Το χρώμα του προϊόντος δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί. Αν αναζητάτε κάποιο συγκεκριμένο χρώμα προϊόντος το οποίο δεν μπορείτε να εντοπίσετε στο e-shop μας μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα packaging experts της Packitup για να σας βοηθήσει.
Η εκτυπώσιμη περιοχή των προϊόντων είναι προκαθορισμένη και δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί. Ωστόσο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα packaging experts της Packitup και να σας βοηθήσει με πιθανές εναλλακτικές λύσεις.
Φυσικά, το packaging αποτελεί σημαντικό marketing tool για την σύγχρονη επιχείρηση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποτυπώσει πληθώρα πληροφοριών. Οι deisgners μας μπορούν να σας βοηθήσουν στην σχεδίαση του προϊόντος βάσει των αναγκών σας.

Η Αποστολή είναι εντελώς δωρεάν!

Κάθε προϊόν έχει διαφορετικές ημέρες αποστολής! Για το συγκεκριμένο προϊόν οι μέρες αποστολής είναι: 10
ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΕΙΓΜΑ
Το αίτημά σας έχει αποσταλεί! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!

Αίτηση δείγματος για το προϊόν
Τσάντες πολυτελείας με κορδέλα- 1 χρώμα εκτύπωσης