Χαρτί αφής με πολύχρωμη εκτύπωση

Χαρτί αφής 30gr/m², λευκό χρώμα, πολύχρωμη εκτύπωση (δεν μπορεί να τυπωθεί φόντο).

Χαρτί αφής σε λευκό χρώμα με εκτύπωση digital

Ποσότητα

0τμχ.
0
Χρειάζεστε περισσότερα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Πληροφορίες για το brand σας

Αν έχετε έτοιμο εικαστικό όπως λογότυπο ή μακέτα μπορείτε να την ανεβάσετε εδώ ή μπορείτε να μας γράψετε οποιοδήποτε σχόλιο θέλετε για να σας φτιάξουμε εμείς εντελώς δωρεάν το σχέδιο.

Πληροφορίες για το αρχείο
Διάσταση
Χρώμα Εκτύπωσης
Ποσότητα
ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ χωρίς ΦΠΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Προβλεπόμενη ημερομηνία αποστολής: 18/08/2021
Ολοκλήρωσε τώρα την παραγγελία σου και λάβε 10% επιπλέον έκπτωση με το κουπόνι:
summer-2021

Brand images

Unboxing

Με το χαρτί περιτυλίγματος δημιουργούμε ενθουσιασμό και αγωνία στον παραλήπτη. Είναι πολύ σημαντικό ο καταναλωτής όταν ανοίξει την αρχική συσκευασία είτε αυτό είναι η χάρτινη σακούλα από αγορά σε φυσικό κατάστημα είτε όταν ανοίξει το e-commerce κουτί αν έχει πραγματοποιήσει αγορές από ηλεκτρονικό κατάστημα να μην αντικρίσει απευθείας το προϊόν. Όλοι μας έχουμε παραλάβει συσκευασίες που όσο ποιο πολλά είναι τα υλικά συσκευασία που πρέπει να ανοίξουμε(π.χ κορδέλα, κουτί, αυτοκόλλητα, χαρτί αφής κα) τόσο πιο συναρπαστικό γίνεται το unboxing και επιβραβεύουμε το brand για την προσεγμένη συσκευασία. Επίσης παρατηρούμε πώς οι περισσότεροι καταναλωτές δημοσιεύουν ιστορίες στα social media για να δείξουν κυρίως το unboxing και όχι τόσο το προϊόν. Αντιλαμβανόμαστε συνεπώς τη χρησιμότητα που έχει τον χαρτί περιτυλίγματος στο προϊόν και το Brand της επιχείρησης μας.

Ποιότητα υλικών και εκτύπωση

Για την παραγωγή του χαρτιού αφής χρησιμοποιούμε χαρτιά kraft με επίχρυση από τη ν μία όψη για την καλύτερη απόδοση του λογοτύπου. Κατά την εκτύπωση χρησιμοποιούμε μελάνια νερού 100% οικολογικά χωρίς τη χρήση χημικών. Με την άριστη ποιότητα εκτύπωσης χωρίς περιορισμούς μπορείτε να κάνετε all over εκτυπώσεις λογοτύπων και εικόνων . Δημιουργήστε το δικό σας custom unboxing και βελτιώσετε τη στρατηγική marketing που θα αυξήσει τις πωλήσεις σας!

FAQs