ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Ζητήστε προσφορά
Το αίτημά σας έχει αποσταλεί! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!
Αποστολή
Παράγγειλε σε 3 βήματα
ΕΠΙΛΕΞΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ
Επίλεξε χρώμα προϊόντος, διάσταση, χρώμα εκτύπωσης και ποσότητα
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΤΑ ΣΟΥ
Μπορείς να ανεβάσεις το αρχείο με το λογότυπο και τα σχόλια σου στο αντίστοιχο πεδίο. Αν δεν έχεις έτοιμο εικαστικό η ομάδα packaging expert της Packitup θα δημιουργήσει για σένα εντελώς δωρεάν μέχρι και 3 διαφορετικές μακέτες!
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ!
Ολοκλήρωσε την παραγγελία σου και η εξειδικευμένη ομάδα μας θα σου στείλει την μακέτα την επόμενη εργάσιμη ημέρα! Αφού την εγκρίνεις θα παραλάβεις την συσκευασία σου ακριβώς όπως την ονειρεύτηκες.

Χαρτί αφής με digital εκτύπωση

Χαρτί αφής 30gr/m², λευκό χρώμα, πολύχρωμη εκτύπωση.

Χαρτί αφής με πολύχρωμη εκτύπωση 10% κάλυψη
Χαρτί αφής με πολύχρωμη εκτύπωση 100% κάλυψη
Εκτυπώσιμη Περιοχή

Διάσταση

Επιλέξτε

Χρώμα Εκτύπωσης

Πληροφορίες για το brand σας

Αν έχετε έτοιμο εικαστικό όπως λογότυπο ή μακέτα μπορείτε να την ανεβάσετε εδώ ή μπορείτε να μας γράψετε οποιοδήποτε σχόλιο θέλετε για να σας φτιάξουμε εμείς εντελώς δωρεάν το σχέδιο.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Αποστολή σε: 15 μέρες (19/03/2024)

Brand images

Προϊόντα που ίσως σας ενδιαφέρουν

ΧΑΡΤΙ ΑΦΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ UNBOXING

Με το χαρτί περιτυλίγματος δημιουργούμε ενθουσιασμό και αγωνία στον παραλήπτη. Είναι πολύ σημαντικό ο καταναλωτής όταν ανοίξει την αρχική συσκευασία είτε αυτό είναι η χάρτινη σακούλα από αγορά σε φυσικό κατάστημα είτε όταν ανοίξει το e-commerce κουτί αν έχει πραγματοποιήσει αγορές από ηλεκτρονικό κατάστημα να μην αντικρίσει απευθείας το προϊόν. Όλοι μας έχουμε παραλάβει συσκευασίες που όσο ποιο πολλά είναι τα υλικά συσκευασία που πρέπει να ανοίξουμε(π.χ κορδέλα, κουτί, αυτοκόλλητα, χαρτί αφής κα) τόσο πιο συναρπαστικό γίνεται το unboxing και επιβραβεύουμε το brand για την προσεγμένη συσκευασία. Επίσης παρατηρούμε πώς οι περισσότεροι καταναλωτές δημοσιεύουν ιστορίες στα social media για να δείξουν κυρίως το unboxing και όχι τόσο το προϊόν. Αντιλαμβανόμαστε συνεπώς τη χρησιμότητα που έχει τον χαρτί περιτυλίγματος στο προϊόν και το Brand της επιχείρησης μας.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ

Για την παραγωγή του χαρτιού αφής χρησιμοποιούμε χαρτιά kraft με επίχρυση από την μία όψη για την καλύτερη απόδοση του λογοτύπου. Κατά την εκτύπωση χρησιμοποιούμε μελάνια νερού 100% οικολογικά χωρίς τη χρήση χημικών. Με την άριστη ποιότητα εκτύπωσης χωρίς περιορισμούς μπορείτε να κάνετε all over εκτυπώσεις λογοτύπων και εικόνων . Δημιουργήστε το δικό σας custom unboxing και βελτιώσετε τη στρατηγική marketing που θα αυξήσει τις πωλήσεις σας!

FAQs

Το χαρτί αφής αποτελεί βασικό στοιχείο της εμπειρίας unboxing. Όταν το προϊόν είναι τυλιγμένο σε χαρτί αφής δημιουργεί την αίσθηση του δώρου συμβάλλοντας στην βελτίωση της αγοραστικής εμπειρίας του πελάτη.
Το χαρτί αφής μπορεί τοποθετηθεί είτε ανοιχτό μέσα στην συσκευασία είτε να κλείσει με κάποιο αυτοκόλλητο της επιλογής μας. Για την καλύτερη παρουσίαση συνίσταται το κλείσιμο με αυτοκόλλητο.
Φυσικά! Στην τετραχρωμία μπορούμε να αποτυπώσουμε όποιο και όσα χρώματα θέλουμε.
Για να εκτυπώσετε φόντο μπορείτε να επιλέξετε το χαρτί αφής με πολύχρωμ εκτύπωση 100% κάλυψη.
Το χαρτί αφής παραδίδεται σε φύλλα της διάστασης που επιλέξατε ωστόσο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους packaging experts του Packitup για να σας ενημερώσουν σχετικά με εναλλακτικές λύσεις.
Φυσικά, στην Packitup αναλαμβάνουμε εντελώς δωρεάν την σχεδίαση των προϊόντων σας. Για κάθε προϊόν που αγοράζετε οι packaging experts designers μας σας κάνουν μέχρι και 3 διαφορετικές μακέτες.
Μόλις επιλέξετε τη διάσταση που επιθυμείτε μπορείτε να κάνετε click στο button “εκτυπώσιμη περιοχή” και να εμφανιστούν οι πλευρές και η διάσταση ανά πλευρά που μπορούμε να εκτυπώσουμε το συγκεκριμένο προϊόν.
Την εκτύπωση την αναλαμβάνουμε εμείς και δεν υπάρχει κανένα επιπλέον εκτυπωτικό κόστος (κλισέ, καλούπι κλπ.)
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν. Ωστόσο, μπορείτε να δείτε παρόμοια προϊόντα στις κατηγορίες με διαφορετικά χαρακτηριστικά που ίσως να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.
Οι διαθέσιμες διαστάσεις δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν. Αν αναζητάτε κάποια συγκεκριμένη διάσταση την οποία δεν μπορείτε να εντοπίσετε στο e-shop μας μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα packaging experts της Packitup για να σας βοηθήσει.
Μόλις καταχωρήσετε και εξοφλήσετε την παραγγελία σας, την επόμενη εργάσιμη ημέρα οι designers μας θα ετοιμάσουν για εσάς τις μακέτες και θα σας τις αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώσατε κατά την καταχώρηση της στοιχείων σας.
Το χρώμα του προϊόντος δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί. Αν αναζητάτε κάποιο συγκεκριμένο χρώμα προϊόντος το οποίο δεν μπορείτε να εντοπίσετε στο e-shop μας μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα packaging experts της Packitup για να σας βοηθήσει.
Η εκτυπώσιμη περιοχή των προϊόντων είναι προκαθορισμένη και δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί. Ωστόσο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα packaging experts της Packitup και να σας βοηθήσει με πιθανές εναλλακτικές λύσεις.
Φυσικά, το packaging αποτελεί σημαντικό marketing tool για την σύγχρονη επιχείρηση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποτυπώσει πληθώρα πληροφοριών. Οι deisgners μας μπορούν να σας βοηθήσουν στην σχεδίαση του προϊόντος βάσει των αναγκών σας.

Η Αποστολή είναι εντελώς δωρεάν!

Κάθε προϊόν έχει διαφορετικές ημέρες αποστολής! Για το συγκεκριμένο προϊόν οι μέρες αποστολής είναι: 15
ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΕΙΓΜΑ
Το αίτημά σας έχει αποσταλεί! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!

Αίτηση δείγματος για το προϊόν
Χαρτί αφής με digital εκτύπωση