Χάρτινο αυτοκόλλητο με πολύχρωμη εκτύπωση

Χάρτινο αυτοκόλλητο με δυνατότητα πολύχρωμης εκτύπωσης.

Αυτοκόλλητο χάρτινο με digital εκτύπωση οβάλ
Αυτοκόλλητο χάρτινο με digital εκτύπωση κύκλος
Αυτοκόλλητο χάρτινο με digital εκτύπωση καρδιά
Αυτοκόλλητο χάρτινο με digital εκτύπωση δώρο
Αυτοκόλλητο χάρτινο με digital εκτύπωση παραλληλόγραμμο
Αυτοκόλλητο χάρτινο με digital εκτύπωση τετράγωνο

Ποσότητα

0τμχ.
0
Χρειάζεστε περισσότερα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Πληροφορίες για το brand σας

Αν έχετε έτοιμο εικαστικό όπως λογότυπο ή μακέτα μπορείτε να την ανεβάσετε εδώ ή μπορείτε να μας γράψετε οποιοδήποτε σχόλιο θέλετε για να σας φτιάξουμε εμείς εντελώς δωρεάν το σχέδιο.

Πληροφορίες για το αρχείο
Διάσταση
Χρώμα Εκτύπωσης
Ποσότητα
ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ χωρίς ΦΠΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Προβλεπόμενη ημερομηνία αποστολής: 07/09/2021
Ολοκλήρωσε τώρα την παραγγελία σου και λάβε 10% επιπλέον έκπτωση με το κουπόνι:
summer-2021

Brand images

Οικολογικό

Η χρήση eco-friendly αυτοκολλήτων είναι από τους πλέον αποτελεσματικούς τρόπους για να συμβάλλουμε στη διαφύλαξη του περιβάλλοντος. Όλα τα industries που χρησιμοποιούν packaging μπορούν να κάνουν την μετάβαση σε sustainable συσκευασία χωρίς να χάσουν κανένα από τα πρότερα πλεονεκτήματα όπως η αντοχή, η ασφάλεια και το χαμηλό κόστος. Επιπλέον, ενισχύει σημαντικά το brand awareness καθώς μεγάλο ποσοστό των καταναλωτών συνειδητά επιλέγουν να αγοράζουν προϊόντα από εταιρείες που είναι καθόλα «συμμορφωμένες» με τις επιταγές της βιωσιμότητας.

Εκτύπωση

Η εκτύπωση των αυτοκολλήτων είναι κομβικό σημείο του packaging καθώς αποτυπώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα τόσο για την ενημέρωση του αγοραστή όσο και για το δικό μας marketing strategy. Στην Packitup διασφαλίζουμε την ύπαρξη όλων των τεχνικών χαρακτηριστικών που απαιτούνται για την τέλεια εκτύπωση.

Πολλά σχήματα

Στην Packitup μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας αυτοκόλλητο από μία τεράστια γκάμα σχημάτων. Από κλασσικά σχέδια όπως ο κύκλος μέχρι πιο ιδιαίτερα όπως η καρδιά και το δώρο θα βρείτε το ιδανικό sticker για την συσκευασία σας. Άλλωστε τα αυτοκόλλητα με λογότυπο αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι ενός καλού packaging και βοηθούν σημαντικά στην εμπειρία unboxing καθώς δίνουν την αίσθηση του δώρου στην συσκευασία.

Ένδειξη παραβίασης συσκευασίας

Τα χάρτινα αυτοκόλλητα αποτελούν ιδανική λύση για να δείξουμε με elegant τρόπο ότι μία συσκευασία έχει παραβιαστεί. Δεδομένου ότι το χαρτί σκίζεται, όταν τοποθετήσουμε το αυτοκόλλητο στην συσκευασία ο τελικός παραλήπτης προκειμένου να την ανοίξει θα πρέπει να σκίσει το αυτοκόλλητο. Έτσι αν η πολιτική επιστροφών μας δεν κάνει αποδεκτές συσκευασίες που έχουν ανοιχτεί αυτός είναι ο κατάλληλος τρόπος για να μπορέσουμε να το ελέγξουμε και να το αποδείξουμε.

FAQs