ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Ζητήστε προσφορά
Το αίτημά σας έχει αποσταλεί! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!
Αποστολή
Παράγγειλε σε 3 βήματα
ΕΠΙΛΕΞΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ
Επίλεξε χρώμα προϊόντος, διάσταση, χρώμα εκτύπωσης και ποσότητα
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΤΑ ΣΟΥ
Μπορείς να ανεβάσεις το αρχείο με το λογότυπο και τα σχόλια σου στο αντίστοιχο πεδίο. Αν δεν έχεις έτοιμο εικαστικό η ομάδα packaging expert της Packitup θα δημιουργήσει για σένα εντελώς δωρεάν μέχρι και 3 διαφορετικές μακέτες!
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ!
Ολοκλήρωσε την παραγγελία σου και η εξειδικευμένη ομάδα μας θα σου στείλει την μακέτα την επόμενη εργάσιμη ημέρα! Αφού την εγκρίνεις θα παραλάβεις την συσκευασία σου ακριβώς όπως την ονειρεύτηκες.

E-commerce κουτιά με digital εκτύπωση

Κουτί αποστολών, χαρτόνι B-flute 3φυλλο 350gr/m², καφέ εξωτερικά και λευκό εσωτερικά (ή αντίστροφα ), πολύχρωμη εκτύπωση. Η σωστή λύση για αποστολές ηλεκτρονικών καταστημάτων.

E-commerce κουτιά καφέ χρώμα με digital εκτύπωση
E-commerce κουτιά λευκό χρώμα με digital εκτύπωση
Εκτυπώσιμη Περιοχή

Διάσταση

Επιλέξτε

Χρώμα Εκτύπωσης

Πληροφορίες για το brand σας

Αν έχετε έτοιμο εικαστικό όπως λογότυπο ή μακέτα μπορείτε να την ανεβάσετε εδώ ή μπορείτε να μας γράψετε οποιοδήποτε σχόλιο θέλετε για να σας φτιάξουμε εμείς εντελώς δωρεάν το σχέδιο.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Αποστολή σε: 15 μέρες (19/03/2024)

Brand images

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ E-COMMERCE ΚΟΥΤΙ

Η χρήση eco-friendly κουτιών συσκευασίας είναι από τους πλέον αποτελεσματικούς τρόπους για να συμβάλλουμε στη διαφύλαξη του περιβάλλοντος. Όλα τα industries που χρησιμοποιούν packaging μπορούν να κάνουν την μετάβαση σε sustainable συσκευασία χωρίς να χάσουν κανένα από τα πρότερα πλεονεκτήματα όπως η αντοχή, η ασφάλεια και το χαμηλό κόστος. Επιπλέον, ενισχύει σημαντικά το brand awareness καθώς μεγάλο ποσοστό των καταναλωτών συνειδητά επιλέγουν να αγοράζουν προϊόντα από εταιρείες που είναι καθόλα «συμμορφωμένες» με τις επιταγές της βιωσιμότητας.

E-COMMERCE ΚΟΥΤΙΑ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ

Τα κουτιά με πολύχρωμη εκτύπωση αποτελούν την καλύτερη λύση για όσους θέλουν να αποτυπώσουν όλα τα χρώματα της μακέτας τους με ζωντανό τρόπο πάνω στην συσκευασία τους. Η μεγάλη εκτυπώσιμη περιοχή των συγκεκριμένων κουτιών επιτρέπει την ομοιόμορφη τοποθέτηση πολλών πληροφοριών και εικαστικών. Επιπλέον, η σειρά e-commerce κουτιά με πολύχρωμη εκτύπωση ενδείκνυται και για όσους θέλουν να αποτυπώσουν φωτογραφικό υλικό.

ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Στην εποχή της ραγδαίας ανάπτυξης του online shopping τα κουτιά αποστολών αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι στην σωστή παρουσίαση του προϊόντος μας. Ο αγοραστής ξεκινάει να σχηματίζει γνώμη για το brand και την ποιότητα των προϊόντων μας από την στιγμή που θα έρθει σε επαφή με το packaging της παραγγελίας του. Όταν ο παραλήπτης ανοίξει το κουτί πρέπει η παρουσίαση του προϊόντος να τον κάνει να νιώσει ότι η αγορά του ήταν value for money. Μερικά tips από την ομάδα packaging experts της Packitup είναι ότι η συσκευασία μας πρέπει να περιέχει το logo σε κεντρικό σημείο ώστε να αποτυπώνεται στην μνήμα του παραλήπτη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επίσης, σε εμφανές σημείο πρέπει να υπάρχουν χρήσιμες πληροφορίες για την εταιρεία μας όπως social media, διεύθυνση, τηλέφωνο κ.α. Τέλος, το σωστό μέγεθος για το προϊόν μας είναι top priority τόσο για να πετύχουμε την ασφαλή μεταφορά του και την σωστή παρουσίαση του όσο και για το κόστος των μεταφορικών.

FAQs

Τα e-commerce κουτιά είναι ειδικά σχεδιασμένες για αποστολές ηλεκτρονικών καταστημάτων. Η αντοχή και η ποιότητα τους τα καθιστά την Νο1 επιλογή των επιχειρήσεων που ασχολούνται με το ηλεκτρονικό εμπόριο.
Οι packaging experts της Packitup προτείνουν τα κουτιά να τοποθετούνται σε courier bags ώστε να μην καταστρέφονται/ λερώνονται και εν τέλει ο χρήστης να τα κρατάει για να τα χρησιμοποιήσει. Το να καταφέρουμε να παραμείνουμε στον χώρο του παραλήπτη είναι ιδιαίτερα σημαντικό και αποτελεί διαφήμιση για το brand μας.
Τα e-commerce κουτιά τυπώνονται στην εξωτερική τους πλευρά. Εσωτερικά μπορούμε να τοποθετήσουμε thank you note ή business card.
Φυσικά, στην Packitup αναλαμβάνουμε εντελώς δωρεάν την σχεδίαση των προϊόντων σας. Για κάθε προϊόν που αγοράζετε οι packaging experts designers μας σας κάνουν μέχρι και 3 διαφορετικές μακέτες.
Μόλις επιλέξετε τη διάσταση που επιθυμείτε μπορείτε να κάνετε click στο button “εκτυπώσιμη περιοχή” και να εμφανιστούν οι πλευρές και η διάσταση ανά πλευρά που μπορούμε να εκτυπώσουμε το συγκεκριμένο προϊόν.
Την εκτύπωση την αναλαμβάνουμε εμείς και δεν υπάρχει κανένα επιπλέον εκτυπωτικό κόστος (κλισέ, καλούπι κλπ.)
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν. Ωστόσο, μπορείτε να δείτε παρόμοια προϊόντα στις κατηγορίες με διαφορετικά χαρακτηριστικά που ίσως να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.
Οι διαθέσιμες διαστάσεις δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν. Αν αναζητάτε κάποια συγκεκριμένη διάσταση την οποία δεν μπορείτε να εντοπίσετε στο e-shop μας μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα packaging experts της Packitup για να σας βοηθήσει.
Το χρώμα του προϊόντος δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί. Αν αναζητάτε κάποιο συγκεκριμένο χρώμα προϊόντος το οποίο δεν μπορείτε να εντοπίσετε στο e-shop μας μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα packaging experts της Packitup για να σας βοηθήσει.
Η εκτυπώσιμη περιοχή των προϊόντων είναι προκαθορισμένη και δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί. Ωστόσο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα packaging experts της Packitup και να σας βοηθήσει με πιθανές εναλλακτικές λύσεις.
Μόλις καταχωρήσετε και εξοφλήσετε την παραγγελία σας, την επόμενη εργάσιμη ημέρα οι designers μας θα ετοιμάσουν για εσάς τις μακέτες και θα σας τις αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώσατε κατά την καταχώρηση της στοιχείων σας.
Φυσικά, το packaging αποτελεί σημαντικό marketing tool για την σύγχρονη επιχείρηση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποτυπώσει πληθώρα πληροφοριών. Οι deisgners μας μπορούν να σας βοηθήσουν στην σχεδίαση του προϊόντος βάσει των αναγκών σας.

Η Αποστολή είναι εντελώς δωρεάν!

Κάθε προϊόν έχει διαφορετικές ημέρες αποστολής! Για το συγκεκριμένο προϊόν οι μέρες αποστολής είναι: 15
ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΕΙΓΜΑ
Το αίτημά σας έχει αποσταλεί! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!

Αίτηση δείγματος για το προϊόν
E-commerce κουτιά με digital εκτύπωση