ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Ζητήστε προσφορά
Το αίτημά σας έχει αποσταλεί! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!
Αποστολή
Παράγγειλε σε 3 βήματα
ΕΠΙΛΕΞΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ
Επίλεξε χρώμα προϊόντος, διάσταση, χρώμα εκτύπωσης και ποσότητα
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΤΑ ΣΟΥ
Μπορείς να ανεβάσεις το αρχείο με το λογότυπο και τα σχόλια σου στο αντίστοιχο πεδίο. Αν δεν έχεις έτοιμο εικαστικό η ομάδα packaging expert της Packitup θα δημιουργήσει για σένα εντελώς δωρεάν μέχρι και 3 διαφορετικές μακέτες!
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ!
Ολοκλήρωσε την παραγγελία σου και η εξειδικευμένη ομάδα μας θα σου στείλει την μακέτα την επόμενη εργάσιμη ημέρα! Αφού την εγκρίνεις θα παραλάβεις την συσκευασία σου ακριβώς όπως την ονειρεύτηκες.

PVC αυτοκόλλητο με 1 χρώμα εκτύπωσης

PVC αυτοκόλλητο με 1 χρώμα εκτύπωσης (διάφανο φόντο)

Αυτοκόλλητα PVC 1 χρώμα εκτύπωσης παραλληλόγραμμο
Αυτοκόλλητα PVC 1 χρώμα εκτύπωσης οβάλ
Αυτοκόλλητα PVC 1 χρώμα εκτύπωσης στρόγγυλο
Εκτυπώσιμη Περιοχή

Διάσταση

Επιλέξτε

Χρώμα Εκτύπωσης

Πληροφορίες για το brand σας

Αν έχετε έτοιμο εικαστικό όπως λογότυπο ή μακέτα μπορείτε να την ανεβάσετε εδώ ή μπορείτε να μας γράψετε οποιοδήποτε σχόλιο θέλετε για να σας φτιάξουμε εμείς εντελώς δωρεάν το σχέδιο.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Αποστολή σε: 20 μέρες (24/03/2024)

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Η εκτύπωση των αυτοκολλήτων είναι κομβικό σημείο του packaging καθώς αποτυπώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα τόσο για την ενημέρωση του αγοραστή όσο και για το δικό μας marketing strategy. Στην Packitup διασφαλίζουμε την ύπαρξη όλων των τεχνικών χαρακτηριστικών που απαιτούνται για την τέλεια εκτύπωση.

PVC ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΙΖΕΤΑΙ!

Τα αυτοκόλλητα από υλικό PVC έχουν το πλεονέκτημα ότι δεν σκίζονται κατόπιν της τοποθέτησης τους στην συσκευασία, δηλαδή ο παραλήπτης θα μπορέσει να ανοίξει το δέμα χωρίς να προκαλέσει ζημιά στο αυτοκόλλητο. Αυτό μας βοηθάει να παραμείνουν οι πληροφορίες αναλλοίωτες που έχουμε στο εικαστικό. Είναι η ιδανική λύση για να τοποθετήσουμε πληροφορίες όπως διεύθυνση, τηλέφωνο, QR code και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο που ο χρήστης θέλουμε να κρατήσει.

FAQs

Φυσικά, στην Packitup αναλαμβάνουμε εντελώς δωρεάν την σχεδίαση των προϊόντων σας. Για κάθε προϊόν που αγοράζετε οι packaging experts designers μας σας κάνουν μέχρι και 3 διαφορετικές μακέτες.
Μόλις επιλέξετε τη διάσταση που επιθυμείτε μπορείτε να κάνετε click στο button “εκτυπώσιμη περιοχή” και να εμφανιστούν οι πλευρές και η διάσταση ανά πλευρά που μπορούμε να εκτυπώσουμε το συγκεκριμένο προϊόν.
Την εκτύπωση την αναλαμβάνουμε εμείς και δεν υπάρχει κανένα επιπλέον εκτυπωτικό κόστος (κλισέ, καλούπι κλπ.)
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν. Ωστόσο, μπορείτε να δείτε παρόμοια προϊόντα στις κατηγορίες με διαφορετικά χαρακτηριστικά που ίσως να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.
Οι διαθέσιμες διαστάσεις δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν. Αν αναζητάτε κάποια συγκεκριμένη διάσταση την οποία δεν μπορείτε να εντοπίσετε στο e-shop μας μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα packaging experts της Packitup για να σας βοηθήσει.
Το χρώμα του προϊόντος δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί. Αν αναζητάτε κάποιο συγκεκριμένο χρώμα προϊόντος το οποίο δεν μπορείτε να εντοπίσετε στο e-shop μας μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα packaging experts της Packitup για να σας βοηθήσει.
Η εκτυπώσιμη περιοχή των προϊόντων είναι προκαθορισμένη και δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί. Ωστόσο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα packaging experts της Packitup και να σας βοηθήσει με πιθανές εναλλακτικές λύσεις.
Μόλις καταχωρήσετε και εξοφλήσετε την παραγγελία σας, την επόμενη εργάσιμη ημέρα οι designers μας θα ετοιμάσουν για εσάς τις μακέτες και θα σας τις αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώσατε κατά την καταχώρηση της στοιχείων σας.
Φυσικά, το packaging αποτελεί σημαντικό marketing tool για την σύγχρονη επιχείρηση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποτυπώσει πληθώρα πληροφοριών. Οι deisgners μας μπορούν να σας βοηθήσουν στην σχεδίαση του προϊόντος βάσει των αναγκών σας.
Ναι, μπορείτε να εκτυπώσετε όποιο χρώμα επιθυμείτε.
Τα αυτοκόλλητα παραδίδονται σε ρολά (τα τεμάχια ανά ρολό διαφέρουν ανάλογα με την συνολική ποσότητα)
Το χάρτινο αυτοκόλλητο είναι οικολογικό και σκίζεται ώστε να χρησιμοποιηθεί σε περιπτώσεις που επιθυμούμε να δείξουμε ότι η συσκευασία παραβιάστηκε. Το pvc είναι αδιάβροχο και δεν σκίζεται.

Η Αποστολή είναι εντελώς δωρεάν!

Κάθε προϊόν έχει διαφορετικές ημέρες αποστολής! Για το συγκεκριμένο προϊόν οι μέρες αποστολής είναι: 20
ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΕΙΓΜΑ
Το αίτημά σας έχει αποσταλεί! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!

Αίτηση δείγματος για το προϊόν
PVC αυτοκόλλητο με 1 χρώμα εκτύπωσης