ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Ζητήστε προσφορά
Το αίτημά σας έχει αποσταλεί! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!
Αποστολή
Παράγγειλε σε 3 βήματα
ΕΠΙΛΕΞΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ
Επίλεξε χρώμα προϊόντος, διάσταση, χρώμα εκτύπωσης και ποσότητα
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΤΑ ΣΟΥ
Μπορείς να ανεβάσεις το αρχείο με το λογότυπο και τα σχόλια σου στο αντίστοιχο πεδίο. Αν δεν έχεις έτοιμο εικαστικό η ομάδα packaging expert της Packitup θα δημιουργήσει για σένα εντελώς δωρεάν μέχρι και 3 διαφορετικές μακέτες!
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ!
Ολοκλήρωσε την παραγγελία σου και η εξειδικευμένη ομάδα μας θα σου στείλει την μακέτα την επόμενη εργάσιμη ημέρα! Αφού την εγκρίνεις θα παραλάβεις την συσκευασία σου ακριβώς όπως την ονειρεύτηκες.

Thank you notes

Xαρτί επιχρισμένο 300gr/m² πολύχρωμη εκτύπωση 1 όψης.

Thank you note
Εκτυπώσιμη Περιοχή

Διάσταση

Επιλέξτε

Χρώμα Εκτύπωσης

Πληροφορίες για το brand σας

Αν έχετε έτοιμο εικαστικό όπως λογότυπο ή μακέτα μπορείτε να την ανεβάσετε εδώ ή μπορείτε να μας γράψετε οποιοδήποτε σχόλιο θέλετε για να σας φτιάξουμε εμείς εντελώς δωρεάν το σχέδιο.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Αποστολή σε: 10 μέρες (14/03/2024)

Brand images

MARKETING WISE ΠΡΟΪΌΝ

Οι ευχαριστήριες κάρτες ή, όπως είναι πιο ευρέως διαδεδομένες, τα thank you notes εντάσσονται στους βασικούς κανόνες ενός πετυχημένου packaging. Οι χρήσεις που μπορεί να έχει μια τέτοια κάρτα είναι αμέτρητες. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας για τις αγορές τους ή να ανταμείψουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν με κάποια έκπτωση ή προωθητική ενέργεια. Επίσης, μπορούμε να παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες για το προϊόν, συχνά τοποθετούμε και QR code ώστε να μεταφέρουμε τον παραλήπτη στο αντίστοιχο section του website/ e-shop μας. Η ομάδα των packaging experts της Packitup μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε το δικό σας thank you note προσαρμοσμένο στις ανάγκες και την αισθητική σας.

THANK YOU NOTES ΜΕ ALL OVER ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Ψάχνετε μία ευχαριστήρια κάρτα για το φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα σας που θα δημιουργήσετε εξ’ αρχής το εικαστικό σε όλη του την επιφάνεια; Η packitup έχει την λύση με την σειρά thank you notes με πολύχρωμη εκτύπωση. Η all over εκτύπωση στην 1 πλευρά επιτρέπει την totally customized σχεδίασή του. Η μεγάλη εκτυπώσιμη περιοχή των συγκεκριμένων καρτών σε συνδυασμό με την υψηλής ποιότητας εκτύπωση επιτρέπει την ομοιόμορφη τοποθέτηση πολλών πληροφοριών και εικαστικών. Επιπλέον, η συγκεκριμένη σειρά ενδείκνυται και για όσους θέλουν να αποτυπώσουν φωτογραφικό υλικό. Τέλος, η λευκή πλευρά στο πίσω μέρος χρησιμεύει για τυχόν χειρόγραφες προσθήκες όπως προσωποποιημένες ευχές κλπ.

FAQs

Τα thank you notes είναι ένα σημαντικό marketing tool για τη σύγχρονη επιχείρηση. Μπορεί να μεταφέρει από πληροφορίες για το brand μας μέχρι να προσφέρουμε μέσω αυτού κάποιο incentive για τους πελάτες μας. Αν θέλετε περισσότερες ιδέες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το design department της Packitup και να δημιουργήσετε το δικό σας προσωποποιημένο thank you note!
Αν έχετε επιλέξει κουτί στο οποίο δεν χωράει το thank you note μπορείτε να επιλέξετε να τυπώσετε είτε κάρτες σε διάσταση 9x5 είτε κάποια από τις διαστάσεις των εσωτερικών καρτών με εκτύπωση θερμοτυπίας οι οποίες θα είναι πιο ομοιόμορφες σε σχέση με το μέγεθος του κουτιού.
Φυσικά, στην Packitup αναλαμβάνουμε εντελώς δωρεάν την σχεδίαση των προϊόντων σας. Για κάθε προϊόν που αγοράζετε οι packaging experts designers μας σας κάνουν μέχρι και 3 διαφορετικές μακέτες.
Μόλις επιλέξετε τη διάσταση που επιθυμείτε μπορείτε να κάνετε click στο button “εκτυπώσιμη περιοχή” και να εμφανιστούν οι πλευρές και η διάσταση ανά πλευρά που μπορούμε να εκτυπώσουμε το συγκεκριμένο προϊόν.
Την εκτύπωση την αναλαμβάνουμε εμείς και δεν υπάρχει κανένα επιπλέον εκτυπωτικό κόστος (κλισέ, καλούπι κλπ.)
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν. Ωστόσο, μπορείτε να δείτε παρόμοια προϊόντα στις κατηγορίες με διαφορετικά χαρακτηριστικά που ίσως να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.
Οι διαθέσιμες διαστάσεις δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν. Αν αναζητάτε κάποια συγκεκριμένη διάσταση την οποία δεν μπορείτε να εντοπίσετε στο e-shop μας μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα packaging experts της Packitup για να σας βοηθήσει.
Μόλις καταχωρήσετε και εξοφλήσετε την παραγγελία σας, την επόμενη εργάσιμη ημέρα οι designers μας θα ετοιμάσουν για εσάς τις μακέτες και θα σας τις αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώσατε κατά την καταχώρηση της στοιχείων σας.
Το χρώμα του προϊόντος δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί. Αν αναζητάτε κάποιο συγκεκριμένο χρώμα προϊόντος το οποίο δεν μπορείτε να εντοπίσετε στο e-shop μας μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα packaging experts της Packitup για να σας βοηθήσει.
Η εκτυπώσιμη περιοχή των προϊόντων είναι προκαθορισμένη και δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί. Ωστόσο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα packaging experts της Packitup και να σας βοηθήσει με πιθανές εναλλακτικές λύσεις.
Φυσικά, το packaging αποτελεί σημαντικό marketing tool για την σύγχρονη επιχείρηση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποτυπώσει πληθώρα πληροφοριών. Οι deisgners μας μπορούν να σας βοηθήσουν στην σχεδίαση του προϊόντος βάσει των αναγκών σας.

Η Αποστολή είναι εντελώς δωρεάν!

Κάθε προϊόν έχει διαφορετικές ημέρες αποστολής! Για το συγκεκριμένο προϊόν οι μέρες αποστολής είναι: 10
ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΕΙΓΜΑ
Το αίτημά σας έχει αποσταλεί! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!

Αίτηση δείγματος για το προϊόν
Thank you notes