Τσάντες με εκτύπωση θερμοτυπίας

Χάρτινη τσάντα πολυτελείας, χαρτί 200gr/m², εκτύπωση θερμοτυπίας (1 χρώμα), βαμβακερή χειρολαβή.

Elegant line χάρτινες τσάντες λευκό χρώμα
Elegant line χάρτινες τσάντες μπλε χρώμα
Elegant line χάρτινες τσάντες κόκκινο χρώμα
Elegant line χάρτινες τσάντες γκρι χρώμα
Elegant line χάρτινες τσάντες καφέ χρώμα
Elegant line χάρτινες τσάντες μαύρο χρώμα

Ποσότητα

0τμχ.
0
Χρειάζεστε περισσότερα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Πληροφορίες για το brand σας

Αν έχετε έτοιμο εικαστικό όπως λογότυπο ή μακέτα μπορείτε να την ανεβάσετε εδώ ή μπορείτε να μας γράψετε οποιοδήποτε σχόλιο θέλετε για να σας φτιάξουμε εμείς εντελώς δωρεάν το σχέδιο.

Πληροφορίες για το αρχείο
Διάσταση
Χρώμα Εκτύπωσης
Ποσότητα
ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ χωρίς ΦΠΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Προβλεπόμενη ημερομηνία αποστολής: 18/08/2021
Ολοκλήρωσε τώρα την παραγγελία σου και λάβε 10% επιπλέον έκπτωση με το κουπόνι:
summer-2021

Brand images

Χαρτί- Εκτύπωση θερμοτυπίας

Η χάρτινη τσάντα κουτί με εκτύπωση θερμοτυπίας παράγεται από χαρτί υψηλής ποιότητας και αντοχής βαμμένο στη μάζα με ομοιομορφία στο εσωτερικό και εξωτερικό της τσάντας. Σε 6 διαφορετικά χρώματα χαρτιού και με 10 διαφορετικά χρώματα εκτύπωσης σε θερμοτυπία δίνει την δυνατότητα να κάνετε πολλαπλούς συνδυασμούς με στυλ που θα απογειώσουν το brand της επιχείρησης σας. Η θερμοτυπία είναι ο πιο πολυτελής τρόπος εκτύπωσης, η απόδοση εκτυπώσεων με γυαλιστερά φιλμ εκτύπωσης πάνω στα πολυτελές χαρτί της τσάντας κάνει το προϊόν τόσο premium που εντυπωσιάζει και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή.

Βαμβακερές χειρολαβές

Η σειρά χάρτινων τσαντών με εκτύπωση θερμοτυπίας διαθέτει βαμβακερή χειρολαβή σε χρώματα ίδια με αυτά του χαρτιού. Η αφή της βαμβακερής χειρολαβής δίνει υποσυνείδητα στον καταναλωτή την αίσθηση ότι κρατάει στα χέρια του μία ποιοτική τσάντα και παράλληλα νιώθει ασφάλεια για τις αγορές του.

Χρηστικότητα

Η χάρτινη τσάντα με εκτύπωση θερμοτυπίας επιλέγεται κυρίως από επιχειρήσεις που θέλουν να ξεχωρίσουν με την πολυτελή συσκευασία. Είναι η πιο πολυτελής εκδοχή συσκευασίας που κάνει το φυσικό σας κατάστημα να ξεχωρίζει και τη συσκευασία δώρου του ηλεκτρονικού σας καταστήματος μοναδική. Συνήθως καταστήματα κοσμημάτων και μεγάλα brand ρούχων επιλέγουν το συγκεκριμένο προϊόν για την συσκευασία τους σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα όπως αυτοκόλλητα θερμοτυπίας, χαρτί αφής και κορδέλες με εκτύπωση λογοτύπου.

FAQs