ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Ζητήστε προσφορά
Το αίτημά σας έχει αποσταλεί! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!
Αποστολή
Παράγγειλε σε 3 βήματα
ΕΠΙΛΕΞΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ
Επίλεξε χρώμα προϊόντος, διάσταση, χρώμα εκτύπωσης και ποσότητα
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΤΑ ΣΟΥ
Μπορείς να ανεβάσεις το αρχείο με το λογότυπο και τα σχόλια σου στο αντίστοιχο πεδίο. Αν δεν έχεις έτοιμο εικαστικό η ομάδα packaging expert της Packitup θα δημιουργήσει για σένα εντελώς δωρεάν μέχρι και 3 διαφορετικές μακέτες!
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ!
Ολοκλήρωσε την παραγγελία σου και η εξειδικευμένη ομάδα μας θα σου στείλει την μακέτα την επόμενη εργάσιμη ημέρα! Αφού την εγκρίνεις θα παραλάβεις την συσκευασία σου ακριβώς όπως την ονειρεύτηκες.

Τσάντες με εκτύπωση θερμοτυπίας

Χάρτινη τσάντα πολυτελείας, χαρτί 200gr/m², εκτύπωση θερμοτυπίας (1 χρώμα), βαμβακερή χειρολαβή.

Elegant line χάρτινες τσάντες λευκό χρώμα
Elegant line χάρτινες τσάντες μπλε χρώμα
Elegant line χάρτινες τσάντες κόκκινο χρώμα
Elegant line χάρτινες τσάντες καφέ χρώμα
Elegant line χάρτινες τσάντες μαύρο χρώμα
Εκτυπώσιμη Περιοχή

Διάσταση

Επιλέξτε

Χρώμα Εκτύπωσης

Πληροφορίες για το brand σας

Αν έχετε έτοιμο εικαστικό όπως λογότυπο ή μακέτα μπορείτε να την ανεβάσετε εδώ ή μπορείτε να μας γράψετε οποιοδήποτε σχόλιο θέλετε για να σας φτιάξουμε εμείς εντελώς δωρεάν το σχέδιο.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Αποστολή σε: 15 μέρες (19/03/2024)

Brand images

Προϊόντα που ίσως σας ενδιαφέρουν

ΧΑΡΤΙΝΗ ΤΣΑΝΤΑ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΘΕΡΜΟΤΥΠΙΑΣ

Η χάρτινη τσάντα με εκτύπωση θερμοτυπίας παράγεται από χαρτί υψηλής ποιότητας και αντοχής βαμμένο στη μάζα με ομοιομορφία στο εσωτερικό και εξωτερικό της τσάντας. Σε 6 διαφορετικά χρώματα χαρτιού και με 10 διαφορετικά χρώματα εκτύπωσης σε θερμοτυπία δίνει την δυνατότητα να κάνετε πολλαπλούς συνδυασμούς με στυλ που θα απογειώσουν το brand της επιχείρησης σας. Η θερμοτυπία είναι ο πιο πολυτελής τρόπος εκτύπωσης, η απόδοση εκτυπώσεων με γυαλιστερά φιλμ εκτύπωσης πάνω στα πολυτελές χαρτί της τσάντας κάνει το προϊόν τόσο premium που εντυπωσιάζει και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή.

ΧΑΡΤΙΝΗ ΤΣΑΝΤΑ ΜΕ ΒΑΜΒΑΚΕΡΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ

Η σειρά χάρτινων τσαντών με εκτύπωση θερμοτυπίας διαθέτει βαμβακερή χειρολαβή σε χρώματα ίδια με αυτά του χαρτιού. Η αφή της βαμβακερής χειρολαβής δίνει υποσυνείδητα στον καταναλωτή την αίσθηση ότι κρατάει στα χέρια του μία ποιοτική τσάντα και παράλληλα νιώθει ασφάλεια για τις αγορές του.

Η ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΧΑΡΤΙΝΩΝ ΤΣΑΝΤΩΝ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΘΕΡΜΟΤΥΠΙΑΣ

Η χάρτινη τσάντα με εκτύπωση θερμοτυπίας επιλέγεται κυρίως από επιχειρήσεις που θέλουν να ξεχωρίσουν με την πολυτελή συσκευασία. Είναι η πιο πολυτελής εκδοχή συσκευασίας που κάνει το φυσικό σας κατάστημα να ξεχωρίζει και τη συσκευασία δώρου του ηλεκτρονικού σας καταστήματος μοναδική. Συνήθως καταστήματα κοσμημάτων και μεγάλα brand ρούχων επιλέγουν το συγκεκριμένο προϊόν για την συσκευασία τους σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα όπως αυτοκόλλητα θερμοτυπίας, χαρτί αφής και κορδέλες με εκτύπωση λογοτύπου.

FAQs

Η θερμοτυπία είναι μία πολύ ιδιαίτερη και elegant εκτύπωση με την οποία η μακέτα σας αποτυπώνεται με γυαλιστερά foil και έχει ανάγλυφη αίσθηση.
Φυσικά, στην Packitup αναλαμβάνουμε εντελώς δωρεάν την σχεδίαση των προϊόντων σας. Για κάθε προϊόν που αγοράζετε οι packaging experts designers μας σας κάνουν μέχρι και 3 διαφορετικές μακέτες.
Μόλις επιλέξετε τη διάσταση που επιθυμείτε μπορείτε να κάνετε click στο button “εκτυπώσιμη περιοχή” και να εμφανιστούν οι πλευρές και η διάσταση ανά πλευρά που μπορούμε να εκτυπώσουμε το συγκεκριμένο προϊόν.
Την εκτύπωση την αναλαμβάνουμε εμείς και δεν υπάρχει κανένα επιπλέον εκτυπωτικό κόστος (κλισέ, καλούπι κλπ.)
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν. Ωστόσο, μπορείτε να δείτε παρόμοια προϊόντα στις κατηγορίες με διαφορετικά χαρακτηριστικά που ίσως να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.
Οι διαθέσιμες διαστάσεις δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν. Αν αναζητάτε κάποια συγκεκριμένη διάσταση την οποία δεν μπορείτε να εντοπίσετε στο e-shop μας μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα packaging experts της Packitup για να σας βοηθήσει.
Μόλις καταχωρήσετε και εξοφλήσετε την παραγγελία σας, την επόμενη εργάσιμη ημέρα οι designers μας θα ετοιμάσουν για εσάς τις μακέτες και θα σας τις αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώσατε κατά την καταχώρηση της στοιχείων σας.
Το χρώμα του προϊόντος δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί. Αν αναζητάτε κάποιο συγκεκριμένο χρώμα προϊόντος το οποίο δεν μπορείτε να εντοπίσετε στο e-shop μας μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα packaging experts της Packitup για να σας βοηθήσει.
Η εκτυπώσιμη περιοχή των προϊόντων είναι προκαθορισμένη και δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί. Ωστόσο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα packaging experts της Packitup και να σας βοηθήσει με πιθανές εναλλακτικές λύσεις.
Φυσικά, το packaging αποτελεί σημαντικό marketing tool για την σύγχρονη επιχείρηση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποτυπώσει πληθώρα πληροφοριών. Οι deisgners μας μπορούν να σας βοηθήσουν στην σχεδίαση του προϊόντος βάσει των αναγκών σας.

Η Αποστολή είναι εντελώς δωρεάν!

Κάθε προϊόν έχει διαφορετικές ημέρες αποστολής! Για το συγκεκριμένο προϊόν οι μέρες αποστολής είναι: 15
ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΕΙΓΜΑ
Το αίτημά σας έχει αποσταλεί! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!

Αίτηση δείγματος για το προϊόν
Τσάντες με εκτύπωση θερμοτυπίας