ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Ζητήστε προσφορά
Το αίτημά σας έχει αποσταλεί! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!
Αποστολή
Παράγγειλε σε 3 βήματα
ΕΠΙΛΕΞΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ
Επίλεξε χρώμα προϊόντος, διάσταση, χρώμα εκτύπωσης και ποσότητα
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΤΑ ΣΟΥ
Μπορείς να ανεβάσεις το αρχείο με το λογότυπο και τα σχόλια σου στο αντίστοιχο πεδίο. Αν δεν έχεις έτοιμο εικαστικό η ομάδα packaging expert της Packitup θα δημιουργήσει για σένα εντελώς δωρεάν μέχρι και 3 διαφορετικές μακέτες!
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ!
Ολοκλήρωσε την παραγγελία σου και η εξειδικευμένη ομάδα μας θα σου στείλει την μακέτα την επόμενη εργάσιμη ημέρα! Αφού την εγκρίνεις θα παραλάβεις την συσκευασία σου ακριβώς όπως την ονειρεύτηκες.

Επαγγελματικές κάρτες

Εταιρικές κάρτες, ματ χαρτί 350gr/m², με ματ πλαστικοποίηση και πολύχρωμη εκτύπωση. Η καλύτερη επιλογή για την προβολή του επαγγελματικού σας προφίλ!

Κάρτα Α-Β όψη
Κάρτα Α όψη
Εκτυπώσιμη Περιοχή

Διάσταση

Επιλέξτε

Χρώμα Εκτύπωσης

Πληροφορίες για το brand σας

Αν έχετε έτοιμο εικαστικό όπως λογότυπο ή μακέτα μπορείτε να την ανεβάσετε εδώ ή μπορείτε να μας γράψετε οποιοδήποτε σχόλιο θέλετε για να σας φτιάξουμε εμείς εντελώς δωρεάν το σχέδιο.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Αποστολή σε: 10 μέρες (14/03/2024)

Brand images

Προϊόντα που ίσως σας ενδιαφέρουν

Folders
Τιμή από: 1.85 €/τεμάχιο
Αγορά Τώρα
Φυλλάδιο 4σέλιδο
Τιμή από: 0.52 €/τεμάχιο
Αγορά Τώρα
Θήκες καρτών
Τιμή από: 0.54 €/τεμάχιο
Αγορά Τώρα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Αδιαμφησβήτητα οι επαγγελματικές κάρτες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του επαγγελματικού μας προφίλ καθώς είναι το στοιχείο που θα κρατήσει κάποιος έπειτα από μία γνωριμία. Αυτό σημαίνει ότι η κάρτα θα πρέπει να είναι όμορφα σχεδιασμένη και να φέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες προκειμένου ο ενδιαφερόμενος να μπορεί να επικοινωνήσει εύκολα μαζί μας. Απαραίτητη προϋπόθεση για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι η άριστη ποιότητα των υλικών και οι απεριόριστες δυνατότητες εκτύπωσης. Στην Packitup γνωρίζουμε πόσο σημαντικές είναι αυτές οι προϋποθέσεις και για αυτό τις προσφέρουμε στους συνεργάτες μας μαζί με την δωρεάν υπηρεσία design από την ομάδα των packaging experts.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ DESIGN

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, οι επαγγελματικές κάρτες θα πρέπει να ξεχωρίζουν τόσο για το design όσο και για τα στοιχεία που φέρουν επάνω. Συνήθως οι κάρτες χωρίζονται σε αυτές που αφορούν το επαγγελματικό προφίλ ενός ατόμου και σε αυτές που αφορούν το προφίλ ενός brand. Στην πρώτη περίπτωση, κάποια από τα στοιχεία που κρίνονται απαραίτητα είναι το ονοματεπώνυμο, η επαγγελματική δραστηριότητα και οι τρόποι επικοινωνίας (καλό θα είναι στους τρόπους επικοινωνίας να αναγράφονται τουλάχιστον 2 διαφορετικοί). Στην δεύτερη περίπτωση, είναι πολύ σημαντικό να τοποθετούμε το brand σε κεντρικό σημείο και να παρέχουμε πληροφορία για άμεση πρόσβαση στον αντίστοιχο ιστότοπο ή ηλεκτρονικό κατάστημα π.χ. με ένα QR code. Φυσικά, και στις 2 περιπτώσεις πρέπει να δώσουμε έμφαση στη σχεδίαση ώστε να μεταφέρει τα στοιχεία που θέλουμε και να κλέβει τις εντυπώσεις χωρίς όμως να είναι υπερφορτωμένη.

FAQs

Φυσικά, στην Packitup αναλαμβάνουμε εντελώς δωρεάν την σχεδίαση των προϊόντων σας. Για κάθε προϊόν που αγοράζετε οι packaging experts designers μας σας κάνουν μέχρι και 3 διαφορετικές μακέτες.
Μόλις επιλέξετε τη διάσταση που επιθυμείτε μπορείτε να κάνετε click στο button “εκτυπώσιμη περιοχή” και να εμφανιστούν οι πλευρές και η διάσταση ανά πλευρά που μπορούμε να εκτυπώσουμε το συγκεκριμένο προϊόν.
Την εκτύπωση την αναλαμβάνουμε εμείς και δεν υπάρχει κανένα επιπλέον εκτυπωτικό κόστος (κλισέ, καλούπι κλπ.)
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν. Ωστόσο, μπορείτε να δείτε παρόμοια προϊόντα στις κατηγορίες με διαφορετικά χαρακτηριστικά που ίσως να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.
Οι διαθέσιμες διαστάσεις δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν. Αν αναζητάτε κάποια συγκεκριμένη διάσταση την οποία δεν μπορείτε να εντοπίσετε στο e-shop μας μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα packaging experts της Packitup για να σας βοηθήσει.
Μόλις καταχωρήσετε και εξοφλήσετε την παραγγελία σας, την επόμενη εργάσιμη ημέρα οι designers μας θα ετοιμάσουν για εσάς τις μακέτες και θα σας τις αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώσατε κατά την καταχώρηση της στοιχείων σας.
Το χρώμα του προϊόντος δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί. Αν αναζητάτε κάποιο συγκεκριμένο χρώμα προϊόντος το οποίο δεν μπορείτε να εντοπίσετε στο e-shop μας μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα packaging experts της Packitup για να σας βοηθήσει.
Η εκτυπώσιμη περιοχή των προϊόντων είναι προκαθορισμένη και δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί. Ωστόσο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα packaging experts της Packitup και να σας βοηθήσει με πιθανές εναλλακτικές λύσεις.
Φυσικά, το packaging αποτελεί σημαντικό marketing tool για την σύγχρονη επιχείρηση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποτυπώσει πληθώρα πληροφοριών. Οι deisgners μας μπορούν να σας βοηθήσουν στην σχεδίαση του προϊόντος βάσει των αναγκών σας.

Η Αποστολή είναι εντελώς δωρεάν!

Κάθε προϊόν έχει διαφορετικές ημέρες αποστολής! Για το συγκεκριμένο προϊόν οι μέρες αποστολής είναι: 10
ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΕΙΓΜΑ
Το αίτημά σας έχει αποσταλεί! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!

Αίτηση δείγματος για το προϊόν
Επαγγελματικές κάρτες