Τσάντες με στριφτή χειρολαβή-1 χρώμα εκτύπωσης

Χάρτινη τσάντα, χαρτί 80-100gr/m², 1 χρώμα εκτύπωσης, χάρτινη στριφτή χειρολαβή.

Twisted line χάρτινες τσάντες καφέ χρώμα
Twisted line χάρτινες τσάντες λευκό χρώμα

Ποσότητα

0τμχ.
0
Χρειάζεστε περισσότερα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Πληροφορίες για το brand σας

Αν έχετε έτοιμο εικαστικό όπως λογότυπο ή μακέτα μπορείτε να την ανεβάσετε εδώ ή μπορείτε να μας γράψετε οποιοδήποτε σχόλιο θέλετε για να σας φτιάξουμε εμείς εντελώς δωρεάν το σχέδιο.

Πληροφορίες για το αρχείο
Διάσταση
Χρώμα Εκτύπωσης
Ποσότητα
ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ χωρίς ΦΠΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Προβλεπόμενη ημερομηνία αποστολής: 11/08/2021
Ολοκλήρωσε τώρα την παραγγελία σου και λάβε 10% επιπλέον έκπτωση με το κουπόνι:
summer-2021

Brand images

Οικολογική επιλογή

Οι χάρτινες τσάντες καταστημάτων με στριφτή χειρολαβή είναι η ιδανική λύση για οικολογική συσκευασία με αντοχή σε χαμηλό κόστος. Τα μεγαλύτερα brand σε Ελλάδα και Ευρώπη επιλέγουν τις τσάντες με στριφτή χειρολαβή για τη συσκευασία των καταστημάτων τους σε καφέ ή λευκό χρώμα χαρτιού θέλοντας να δώσουν έμφαση στην οικολογική τους δράση. Η καλύτερη επιλογή για συσκευασία με πολύ υψηλή αντοχή που επαναχρησιμοποιείται για πολλές φορές μέχρι να καταλήξει στον κάδο ανακύκλωσης.

Συσκευασία με το δικό σας λογότυπο!

Επιλέξτε την ιδανική τσάντα καταστημάτων και εκτυπώστε το δικό σας λογότυπο με χρώματα νερού χωρίς χημικά. Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μία μεγάλη γκάμα χρωμάτων αυτό που ταιριάζει στην επιχείρηση σας και να δημιουργήσετε την απόλυτή 100% οικολογική συσκευασία. Η υψηλής απόδοση εκτύπωση κάνει την συσκευασία σας να ξεχωρίζει! Οι desingers μας βρίσκονται στην διάθεση σας να σας βοηθήσουν να κάνετε τις ιδέες σας πραγματικότητα και να διαφημίσετε την επιχείρηση σας με τον αποτελεσματικότερο τρόπο!

Αντοχή που ξεχωρίζει!

Οι χάρτινες τσάντες με στριφτή χειρολαβή διακρίνονται για την υψηλή αντοχή τους. Κατασκευάζονται από χαρτιά Kraft, είναι τα πιο ανθεκτικά και ποιοτικά χαρτιά! Ο συνδυασμός της επιτυχίας ενός προϊόντος είναι η αντοχή με ένα λογότυπο που ξεχωρίζει σε χρώματα που εντυπωσιάζουν. Η σειρά τσαντών με στριφτή χειρολαβή σας οδηγεί στην επιτυχημένη συσκευασία του καταστήματος σας με τον αποτελεσματικότερο τρόπο!

FAQs