Τσάντα κουτί με εκτύπωση θερμοτυπίας

Χάρτινη τσάντα-κουτί, χαρτί βαμμένο στην μάζα 200gr/m², εκτύπωση θερμοτυπίας (1 χρώμα), βαμβακερή χειρολαβή.

Giftline λευκό χρώμα με εκτύπωση θερμοτυπίας
Giftline καφέ χρώμα με εκτύπωση θερμοτυπίας
Giftline μαύρο χρώμα με εκτύπωση θερμοτυπίας

Ποσότητα

0τμχ.
0
Χρειάζεστε περισσότερα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Πληροφορίες για το brand σας

Αν έχετε έτοιμο εικαστικό όπως λογότυπο ή μακέτα μπορείτε να την ανεβάσετε εδώ ή μπορείτε να μας γράψετε οποιοδήποτε σχόλιο θέλετε για να σας φτιάξουμε εμείς εντελώς δωρεάν το σχέδιο.

Πληροφορίες για το αρχείο
Διάσταση
Χρώμα Εκτύπωσης
Ποσότητα
ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ χωρίς ΦΠΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Προβλεπόμενη ημερομηνία αποστολής: 18/08/2021
Ολοκλήρωσε τώρα την παραγγελία σου και λάβε 10% επιπλέον έκπτωση με το κουπόνι:
summer-2021

Brand images

Συσκευασία δώρου

Η χάρτινη τσάντα κουτί είναι η απόλυτη συσκευασία δώρου και unboxing. Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός της όπου κλείνει από το επάνω μέρος όπως τα κουτιά δώρου και ταυτόχρονα οι χειρολαβές όπου δίνουν την δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί σαν τσάντα κάνουν την τσάντα κουτί μοναδική. Συνδυάστε 3 χρώματα χαρτιών με πολλαπλά χρώματα εκτύπωσης για να δώσετε στυλ στη δική σας custom συσκευασία δώρου για το φυσικό αλλά και το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Χαρτί- Εκτύπωση θερμοτυπίας

Η χάρτινη τσάντα κουτί με εκτύπωση θερμοτυπίας παράγεται από χαρτί υψηλής ποιότητας και αντοχής βαμμένο στη μάζα με ομοιομορφία στο εσωτερικό και εξωτερικό της τσάντας. Με 7 διαφορετικά χρώματα εκτύπωσης σε θερμοτυπία δίνει την δυνατότητα να κάνετε συνδυασμούς με στυλ που θα απογειώσουν το brand της επιχείρησης σας. Η θερμοτυπία είναι ο πιο πολυτελής τρόπος εκτύπωσης, η απόδοση εκτυπώσεων με γυαλιστερά φιλμ εκτύπωσης πάνω στο πολυτελές χαρτί της τσάντας κάνει το προϊόν τόσο premium που εντυπωσιάζει και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή.

Χρηστικότητα

Η χάρτινη τσάντα κουτί επιλέγεται πολύ συχνά τόσο από επιχειρήσεις που διαθέτουν φυσικά καταστήματα αλλά και από επιχειρήσεις που διαθέτουν ηλεκτρονικά καταστήματα που θέλουν να εντυπωσιάσουν τους πελάτες τους με την εξαιρετική τους συσκευασία. Πλέον τα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα συμπεριλαμβάνουν μέσα στις υπηρεσίες τους και την τσάντα δώρου. Με αυτό τον τρόπο πελάτες από απομακρυσμένες περιοχές και μη μπορούν να αγοράσουν μέσα από το διαδίκτυο και να προσφέρουν με υπερηφάνεια τα δώρα που έχουν επιλέξει για τους αγαπημένους τους.

FAQs