ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Ζητήστε προσφορά
Το αίτημά σας έχει αποσταλεί! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!
Αποστολή
Παράγγειλε σε 3 βήματα
ΕΠΙΛΕΞΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ
Επίλεξε χρώμα προϊόντος, διάσταση, χρώμα εκτύπωσης και ποσότητα
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΤΑ ΣΟΥ
Μπορείς να ανεβάσεις το αρχείο με το λογότυπο και τα σχόλια σου στο αντίστοιχο πεδίο. Αν δεν έχεις έτοιμο εικαστικό η ομάδα packaging expert της Packitup θα δημιουργήσει για σένα εντελώς δωρεάν μέχρι και 3 διαφορετικές μακέτες!
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ!
Ολοκλήρωσε την παραγγελία σου και η εξειδικευμένη ομάδα μας θα σου στείλει την μακέτα την επόμενη εργάσιμη ημέρα! Αφού την εγκρίνεις θα παραλάβεις την συσκευασία σου ακριβώς όπως την ονειρεύτηκες.

Τσάντα κουτί με εκτύπωση θερμοτυπίας

Χάρτινη τσάντα-κουτί, χαρτί βαμμένο στην μάζα 240gr/m², εκτύπωση θερμοτυπίας (1 χρώμα), βαμβακερή χειρολαβή.

Τσάντα-κουτί λευκό χρώμα με εκτύπωση θερμοτυπίας
Τσάντα-κουτί καφέ χρώμα με εκτύπωση θερμοτυπίας
Τσάντα-κουτί μαύρο χρώμα με εκτύπωση θερμοτυπίας

Διάσταση Εκτυπώσιμη Περιοχή

Επιλέξτε

Χρώμα Εκτύπωσης

Πληροφορίες για το brand σας

Αν έχετε έτοιμο εικαστικό όπως λογότυπο ή μακέτα μπορείτε να την ανεβάσετε εδώ ή μπορείτε να μας γράψετε οποιοδήποτε σχόλιο θέλετε για να σας φτιάξουμε εμείς εντελώς δωρεάν το σχέδιο.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Αποστολή σε: 15 μέρες (08/05/2024)

Brand images

Προϊόντα που ίσως σας ενδιαφέρουν

ΤΣΑΝΤΑ ΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ

Η χάρτινη τσάντα κουτί είναι η απόλυτη συσκευασία δώρου και unboxing. Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός της όπου κλείνει από το επάνω μέρος όπως τα κουτιά δώρου και ταυτόχρονα οι χειρολαβές όπου δίνουν την δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί σαν τσάντα κάνουν την τσάντα κουτί μοναδική. Συνδυάστε 3 χρώματα χαρτιών με πολλαπλά χρώματα εκτύπωσης για να δώσετε στυλ στη δική σας custom συσκευασία δώρου για το φυσικό αλλά και το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

ΤΣΑΝΤΑ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΘΕΡΜΟΤΥΠΙΑΣ

Η χάρτινη τσάντα κουτί με εκτύπωση θερμοτυπίας παράγεται από χαρτί υψηλής ποιότητας και αντοχής βαμμένο στη μάζα με ομοιομορφία στο εσωτερικό και εξωτερικό της τσάντας. Με 7 διαφορετικά χρώματα εκτύπωσης σε θερμοτυπία δίνει την δυνατότητα να κάνετε συνδυασμούς με στυλ που θα απογειώσουν το brand της επιχείρησης σας. Η θερμοτυπία είναι ο πιο πολυτελής τρόπος εκτύπωσης, η απόδοση εκτυπώσεων με γυαλιστερά φιλμ εκτύπωσης πάνω στο πολυτελές χαρτί της τσάντας κάνει το προϊόν τόσο premium που εντυπωσιάζει και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή.

ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η χάρτινη τσάντα κουτί επιλέγεται πολύ συχνά τόσο από επιχειρήσεις που διαθέτουν φυσικά καταστήματα αλλά και από επιχειρήσεις που διαθέτουν ηλεκτρονικά καταστήματα που θέλουν να εντυπωσιάσουν τους πελάτες τους με την εξαιρετική τους συσκευασία. Πλέον τα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα συμπεριλαμβάνουν μέσα στις υπηρεσίες τους και την τσάντα δώρου. Με αυτό τον τρόπο πελάτες από απομακρυσμένες περιοχές και μη μπορούν να αγοράσουν μέσα από το διαδίκτυο και να προσφέρουν με υπερηφάνεια τα δώρα που έχουν επιλέξει για τους αγαπημένους τους.

FAQs

Η τσάντα-κουτί είναι μία πολύ ξεχωριστή επιλογή την οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε είτε για συσκευασία δώρου είτε για την βασική τσάντα του καταστήματός μας. Επίσης, αποτελεί και εξαιρετική λύση για τα e-shops που έχουν την επιλογή συσκευασία δώρου.
Η θερμοτυπία είναι μία πολύ ιδιαίτερη και elegant εκτύπωση με την οποία η μακέτα σας αποτυπώνεται με γυαλιστερά foil και έχει ανάγλυφη αίσθηση.
Φυσικά, στην Packitup αναλαμβάνουμε εντελώς δωρεάν την σχεδίαση των προϊόντων σας. Για κάθε προϊόν που αγοράζετε οι packaging experts designers μας σας κάνουν μέχρι και 3 διαφορετικές μακέτες.
Μόλις επιλέξετε τη διάσταση που επιθυμείτε μπορείτε να κάνετε click στο button “εκτυπώσιμη περιοχή” και να εμφανιστούν οι πλευρές και η διάσταση ανά πλευρά που μπορούμε να εκτυπώσουμε το συγκεκριμένο προϊόν.
Την εκτύπωση την αναλαμβάνουμε εμείς και δεν υπάρχει κανένα επιπλέον εκτυπωτικό κόστος (κλισέ, καλούπι κλπ.)
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν. Ωστόσο, μπορείτε να δείτε παρόμοια προϊόντα στις κατηγορίες με διαφορετικά χαρακτηριστικά που ίσως να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.
Οι διαθέσιμες διαστάσεις δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν. Αν αναζητάτε κάποια συγκεκριμένη διάσταση την οποία δεν μπορείτε να εντοπίσετε στο e-shop μας μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα packaging experts της Packitup για να σας βοηθήσει.
Μόλις καταχωρήσετε και εξοφλήσετε την παραγγελία σας, την επόμενη εργάσιμη ημέρα οι designers μας θα ετοιμάσουν για εσάς τις μακέτες και θα σας τις αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώσατε κατά την καταχώρηση της στοιχείων σας.
Το χρώμα του προϊόντος δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί. Αν αναζητάτε κάποιο συγκεκριμένο χρώμα προϊόντος το οποίο δεν μπορείτε να εντοπίσετε στο e-shop μας μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα packaging experts της Packitup για να σας βοηθήσει.
Η εκτυπώσιμη περιοχή των προϊόντων είναι προκαθορισμένη και δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί. Ωστόσο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα packaging experts της Packitup και να σας βοηθήσει με πιθανές εναλλακτικές λύσεις.
Φυσικά, το packaging αποτελεί σημαντικό marketing tool για την σύγχρονη επιχείρηση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποτυπώσει πληθώρα πληροφοριών. Οι deisgners μας μπορούν να σας βοηθήσουν στην σχεδίαση του προϊόντος βάσει των αναγκών σας.

Η Αποστολή είναι εντελώς δωρεάν!

Κάθε προϊόν έχει διαφορετικές ημέρες αποστολής! Για το συγκεκριμένο προϊόν οι μέρες αποστολής είναι: 15
ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΕΙΓΜΑ
Το αίτημά σας έχει αποσταλεί! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!

Αίτηση δείγματος για το προϊόν
Τσάντα κουτί με εκτύπωση θερμοτυπίας