ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Ζητήστε προσφορά
Το αίτημά σας έχει αποσταλεί! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!
Αποστολή
Παράγγειλε σε 3 βήματα
ΕΠΙΛΕΞΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ
Επίλεξε χρώμα προϊόντος, διάσταση, χρώμα εκτύπωσης και ποσότητα
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΤΑ ΣΟΥ
Μπορείς να ανεβάσεις το αρχείο με το λογότυπο και τα σχόλια σου στο αντίστοιχο πεδίο. Αν δεν έχεις έτοιμο εικαστικό η ομάδα packaging expert της Packitup θα δημιουργήσει για σένα εντελώς δωρεάν μέχρι και 3 διαφορετικές μακέτες!
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ!
Ολοκλήρωσε την παραγγελία σου και η εξειδικευμένη ομάδα μας θα σου στείλει την μακέτα την επόμενη εργάσιμη ημέρα! Αφού την εγκρίνεις θα παραλάβεις την συσκευασία σου ακριβώς όπως την ονειρεύτηκες.

Βελούδινες κρεμάστρες

Υλικό PST με επικάλυψη μαύρο βελούδο σε όλη την επιφάνεια, ασημί μεταλλικός γάντζος, ανάγλυφη εκτύπωση λογοτύπου με θερμοτυπία (1 χρώμα).

Κρεμάστρα παντελονιού CFB-36
Κρεμάστρα σακακιού ΑΤ-42
Κρεμάστρα για μπλουζάκι EC-41
Κρεμάστρα φούστας CPIN-36
Κρεμάστρα πουκαμίσου CL-42
Εκτυπώσιμη Περιοχή

Διάσταση

Επιλέξτε

Χρώμα Εκτύπωσης

Πληροφορίες για το brand σας

Αν έχετε έτοιμο εικαστικό όπως λογότυπο ή μακέτα μπορείτε να την ανεβάσετε εδώ ή μπορείτε να μας γράψετε οποιοδήποτε σχόλιο θέλετε για να σας φτιάξουμε εμείς εντελώς δωρεάν το σχέδιο.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Αποστολή σε: 10 μέρες (14/03/2024)

Brand images

Γιατί είναι ξεχωριστές

Οι βελούδινες κρεμάστρες είναι η πιο πολυτελής λύση για το φυσικό σας κατάστημα. Προσδίδουν κύρος τόσο στα ρούχα σας αλλά και στην εικόνα του καταστήματος σας. Οι κρεμάστρες με total κάλυψη βελούδου είναι αντιολισθητικές και διατηρούν τα ρούχα μόνιμα σε σταθερή θέση.

ΒΕΛΟΥΔΙΝΕΣ ΚΡΕΜΑΣΤΡΕΣ ΜΕ ΥΨΗΛΗ Ποιότητα εκτύπωσης

Οι βελούδινες κρεμάστρες αναδεικνύουν το brand της επιχείρησης σας μέσα από την ιδιαίτερη εκτύπωση του λογοτύπου σας πάνω σε αυτές. Η ανάγλυφη εκτύπωση θερμοτυπίας σε 3 χρώματα, λευκό,ασημί και χρυσό αποτυπώνουν το λογότυπο σας με το καλύτερο τρόπο . Οι ποιοτικές εκτυπωμένες κρεμάστρες παραμένουν στην ντουλάπα των καταναλωτών και συμμετέχουν στη καθημερινότητα τους διαφημίζοντας το brand που εκπροσωπούν.

ΚΡΕΜΑΣΤΡΕΣ ΜΕ Άψογή εφαρμογή

Οι κρεμάστρες με σωστή ανατομία και σχεδιασμό αναδεικνύουν και αποδίδουν την σωστή εικόνα για τα ρούχα στους καταναλωτές. Χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες κρεμάστρες αναδεικνύεται η σωστή ανατομία των ρούχων και η προβολή τους γίνεται πιο ελκυστική. Όταν τα ρούχα εφαρμόζουν σωστά στις κρεμάστρες και υπάρχει ομοιόμορφη παρουσίαση στο χώρο των καταστημάτων γίνονται πιο ελκυστικά. Η σωστή ομοιομορφία και έκθεση των προϊόντων στα κρεμαστά ρούχα κάνει τους επισκέπτες των καταστημάτων να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο για τις αγορές τους και ταυτόχρονα ανεβάζει την αισθητική της επιχείρησης σας.

FAQs

Σε όλα τα προϊόντα μας μπορούμε να τοποθετήσουμε το λογότυπο ή το εικαστικό μας. Για περαιτέρω λεπτομέρειες μπορείτε να απευθυνθείτε στο εξειδικευμένο design department μας.
Φυσικά! Οι προσωποποιημένες κρεμάστρες είναι μία πολύ ιδιαίτερη και έξυπνη λεπτομέρεια για τον χώρο μας.
Η κάθε κρεμάστρα στην product page φέρει ειδική σήμανση σχετικά με την χρήση της π.χ. κρεμάστρα κουστουμιού
Φυσικά, στην Packitup αναλαμβάνουμε εντελώς δωρεάν την σχεδίαση των προϊόντων σας. Για κάθε προϊόν που αγοράζετε οι packaging experts designers μας σας κάνουν μέχρι και 3 διαφορετικές μακέτες.
Μόλις επιλέξετε τη διάσταση που επιθυμείτε μπορείτε να κάνετε click στο button “εκτυπώσιμη περιοχή” και να εμφανιστούν οι πλευρές και η διάσταση ανά πλευρά που μπορούμε να εκτυπώσουμε το συγκεκριμένο προϊόν.
Την εκτύπωση την αναλαμβάνουμε εμείς και δεν υπάρχει κανένα επιπλέον εκτυπωτικό κόστος (κλισέ, καλούπι κλπ.)
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν. Ωστόσο, μπορείτε να δείτε παρόμοια προϊόντα στις κατηγορίες με διαφορετικά χαρακτηριστικά που ίσως να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.
Οι διαθέσιμες διαστάσεις δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν. Αν αναζητάτε κάποια συγκεκριμένη διάσταση την οποία δεν μπορείτε να εντοπίσετε στο e-shop μας μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα packaging experts της Packitup για να σας βοηθήσει.
Μόλις καταχωρήσετε και εξοφλήσετε την παραγγελία σας, την επόμενη εργάσιμη ημέρα οι designers μας θα ετοιμάσουν για εσάς τις μακέτες και θα σας τις αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώσατε κατά την καταχώρηση της στοιχείων σας.
Το χρώμα του προϊόντος δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί. Αν αναζητάτε κάποιο συγκεκριμένο χρώμα προϊόντος το οποίο δεν μπορείτε να εντοπίσετε στο e-shop μας μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα packaging experts της Packitup για να σας βοηθήσει.
Η εκτυπώσιμη περιοχή των προϊόντων είναι προκαθορισμένη και δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί. Ωστόσο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα packaging experts της Packitup και να σας βοηθήσει με πιθανές εναλλακτικές λύσεις.
Φυσικά, το packaging αποτελεί σημαντικό marketing tool για την σύγχρονη επιχείρηση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποτυπώσει πληθώρα πληροφοριών. Οι deisgners μας μπορούν να σας βοηθήσουν στην σχεδίαση του προϊόντος βάσει των αναγκών σας.

Η Αποστολή είναι εντελώς δωρεάν!

Κάθε προϊόν έχει διαφορετικές ημέρες αποστολής! Για το συγκεκριμένο προϊόν οι μέρες αποστολής είναι: 10
ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΕΙΓΜΑ
Το αίτημά σας έχει αποσταλεί! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!

Αίτηση δείγματος για το προϊόν
Βελούδινες κρεμάστρες