Βελούδινες κρεμάστρες

Υλικό PST με επικάλυψη μαύρο βελούδο σε όλη την επιφάνεια, ασημί μεταλλικός γάντζος, ανάγλυφη εκτύπωση λογοτύπου με θερμοτυπία (1 χρώμα).

Κρεμάστρα πουκαμίσου CL-42
Κρεμάστρα κοστουμιού SV-45B
Κρεμάστρα παντελονιού CFB-36
Κρεμάστρα σακακιού ΑΤ-42
Κρεμάστρα για μπλουζάκι EC-41
Κρεμάστρα φούστας CPIN-36

Ποσότητα

0τμχ.
0
Χρειάζεστε περισσότερα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Πληροφορίες για το brand σας

Αν έχετε έτοιμο εικαστικό όπως λογότυπο ή μακέτα μπορείτε να την ανεβάσετε εδώ ή μπορείτε να μας γράψετε οποιοδήποτε σχόλιο θέλετε για να σας φτιάξουμε εμείς εντελώς δωρεάν το σχέδιο.

Πληροφορίες για το αρχείο
Διάσταση
Χρώμα Εκτύπωσης
Ποσότητα
ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ χωρίς ΦΠΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Προβλεπόμενη ημερομηνία αποστολής: 13/08/2021
Ολοκλήρωσε τώρα την παραγγελία σου και λάβε 10% επιπλέον έκπτωση με το κουπόνι:
summer-2021

Brand images

Γιατί είναι ξεχωριστές

Οι βελούδινες κρεμάστρες είναι η πιο πολυτελής λύση για το φυσικό σας κατάστημα. Προσδίδουν κύρος τόσο στα ρούχα σας αλλά και στην εικόνα του καταστήματος σας. Οι κρεμάστρες με total κάλυψη βελούδου είναι αντιολισθητικές και διατηρούν τα ρούχα μόνιμα σε σταθερή θέση.

Ποιότητα εκτύπωσης

Οι βελούδινες κρεμάστρες αναδεικνύουν το brand της επιχείρησης σας μέσα από την ιδιαίτερη εκτύπωση του λογοτύπου σας πάνω σε αυτές. Η ανάγλυφη εκτύπωση θερμοτυπίας σε 3 χρώματα, λευκό,ασημί και χρυσό αποτυπώνουν το λογότυπο σας με το καλύτερο τρόπο . Οι ποιοτικές εκτυπωμένες κρεμάστρες παραμένουν στην ντουλάπα των καταναλωτών και συμμετέχουν στη καθημερινότητα τους διαφημίζοντας το brand που εκπροσωπούν.

Άψογή εφαρμογή

Οι κρεμάστρες με σωστή ανατομία και σχεδιασμό αναδεικνύουν και αποδίδουν την σωστή εικόνα για τα ρούχα στους καταναλωτές. Χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες κρεμάστρες αναδεικνύεται η σωστή ανατομία των ρούχων και η προβολή τους γίνεται πιο ελκυστική. Όταν τα ρούχα εφαρμόζουν σωστά στις κρεμάστρες και υπάρχει ομοιόμορφη παρουσίαση στο χώρο των καταστημάτων γίνονται πιο ελκυστικά. Η σωστή ομοιομορφία και έκθεση των προϊόντων στα κρεμαστά ρούχα κάνει τους επισκέπτες των καταστημάτων να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο για τις αγορές τους και ταυτόχρονα ανεβάζει την αισθητική της επιχείρησης σας.

FAQs