Τσάντες Top Line με πολύχρωμη εκτύπωση

Χάρτινη τσάντα, χαρτί 170gr/m², πολύχρωμη εκτύπωση ,βαμβακερή χειρολαβή.

Top line καφέ χρώμα με εκτύπωση digital
Top line λευκό χρώμα με εκτύπωση digital

Ποσότητα

0τμχ.
0
Χρειάζεστε περισσότερα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Πληροφορίες για το brand σας

Αν έχετε έτοιμο εικαστικό όπως λογότυπο ή μακέτα μπορείτε να την ανεβάσετε εδώ ή μπορείτε να μας γράψετε οποιοδήποτε σχόλιο θέλετε για να σας φτιάξουμε εμείς εντελώς δωρεάν το σχέδιο.

Πληροφορίες για το αρχείο
Διάσταση
Χρώμα Εκτύπωσης
Ποσότητα
ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ χωρίς ΦΠΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Προβλεπόμενη ημερομηνία αποστολής: 18/08/2021
Ολοκλήρωσε τώρα την παραγγελία σου και λάβε 10% επιπλέον έκπτωση με το κουπόνι:
summer-2021

Brand images

Οικολογική συσκευασία

Οι χάρτινες τσάντες Top line είναι φιλικές προς το περιβάλλον, διαθέτουν οικολογικά χαρτιά αντοχής καθώς χρώματα και κόλλες χωρίς χημικά. Είναι η premium οικολογική συσκευασία που επιλέγουν οι περισσότερες επιχειρήσεις για την συσκευασία τους. Με υψηλή αντοχή και ποιότητα οι χάρτινες τσάντες Top line συνδυάζουν τα χαρακτηριστικά που αναζητά μία επιχείρηση για τις ανάγκες της συσκευασίας της.

Απεριόριστη δυνατότητα εκτύπωσης

Η δυναμική στην εκτύπωση στις χάρτινες τσάντες Top line είναι απεριόριστη. Χωρίς κανένα περιορισμό μπορεί να εκτυπωθεί όλη η επιφάνεια της τσάντας σε όσα ή οποία χρώματα εσείς επιθυμείτε ακόμη και φωτογραφία. Μπορείτε να σχεδιάσετε και να δώσετε το στυλ που ταιριάζει στο προφίλ της επιχείρησης σας και να δημιουργήσετε μία εκπληκτική συσκευασία.

Βαμβακερές χειρολαβές

Η σειρά χάρτινων τσαντών Top Line διαθέτει βαμβακερή χειρολαβή. Η αφή της βαμβακερής χειρολαβής δίνει υποσυνείδητα στον καταναλωτή την αίσθηση ότι κρατάει στα χέρια του μία ποιοτική τσάντα και παράλληλα νιώθει ασφάλεια για τις αγορές του.

FAQs