Τσάντες τροφίμων

Χάρτινη τσάντα, χαρτί καφέ 90gr/m², 1 χρώμα εκτύπωσης, χειρολαβή πλακέ χάρτινη σε χρώμα καφέ.

Food line χάρτινες τσάντες καφέ χρώμα

Ποσότητα

0τμχ.
0
Χρειάζεστε περισσότερα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Πληροφορίες για το brand σας

Αν έχετε έτοιμο εικαστικό όπως λογότυπο ή μακέτα μπορείτε να την ανεβάσετε εδώ ή μπορείτε να μας γράψετε οποιοδήποτε σχόλιο θέλετε για να σας φτιάξουμε εμείς εντελώς δωρεάν το σχέδιο.

Πληροφορίες για το αρχείο
Διάσταση
Χρώμα Εκτύπωσης
Ποσότητα
ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ χωρίς ΦΠΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Προβλεπόμενη ημερομηνία αποστολής: 13/08/2021
Ολοκλήρωσε τώρα την παραγγελία σου και λάβε 10% επιπλέον έκπτωση με το κουπόνι:
summer-2021

Brand images

Οικολογική επιλογή- Πλακέ χειρολαβή

Οι χάρτινες τσάντες τροφίμων διακρίνονται από την εύχρηστη πλακέ χειρολαβή καθώς και τις ειδικές διαστάσεις. Οι επιχειρήσεις εστίασης επιλέγουν τις οικολογικές τσάντες τροφίμων για να αντικαταστήσουν τις πλαστικές σακούλες. Η πλακέ χάρτινη χειρολαβή δίνει αίσθηση premium συσκευασίας και εμπιστοσύνης στους καταναλωτές. Το βασικότερο πλεονέκτημα στο συγκεκριμένο προϊόν είναι η αντοχή και επαναχρησιμοποίηση της χάρτινης τσάντας όπου θα καταλήξει μετά από καιρό στον κάδο ανακύκλωσης και όχι στα σκουπίδια.

Ειδικές διαστάσεις

Οι τσάντες τροφίμων κατασκευάζονται σε ειδικές διαστάσεις με μεγάλη πιέτα. Οι συσκευασίες τροφίμων των μαγειρευτών τροφίμων έχουν μεγέθη που απαιτούν τσάντες σε συγκεκριμένες διαστάσεις για να τοποθετηθούν. Αν αναζητάτε συσκευασία για το δικό σας κατάστημα εστίασης θα πρέπει να μελετήσετε αν οι διαστάσεις των τσαντών είναι οι κατάλληλες για τη συσκευασία τροφίμων που θέλετε να μεταφέρετε. Φυσικά βασικό πλεονέκτημα για την διαχρονική διαφήμιση της επιχείρησης σας είναι η επαναχρησιμοποίηση των ευρύχωρων τσαντών τροφίμων κατασκευασμένες από υλικά υψηλής αντοχής.

Συσκευασία με το δικό σας λογότυπο!

Επιλέξτε την ιδανική τσάντα τροφίμων και εκτυπώστε το δικό σας λογότυπο με χρώματα νερού χωρίς χημικά. Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μία μεγάλη γκάμα χρωμάτων αυτό που ταιριάζει στην επιχείρηση σας και να δημιουργήσετε την απόλυτή 100% οικολογική συσκευασία. Οι designers μας βρίσκονται στην διάθεση σας να σας βοηθήσουν να κάνετε τις ιδέες σας πραγματικότητα και να διαφημίσετε την επιχείρηση σας με τον αποτελεσματικότερο τρόπο!

FAQs