ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Ζητήστε προσφορά
Το αίτημά σας έχει αποσταλεί! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!
Αποστολή
Παράγγειλε σε 3 βήματα
ΕΠΙΛΕΞΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ
Επίλεξε χρώμα προϊόντος, διάσταση, χρώμα εκτύπωσης και ποσότητα
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΤΑ ΣΟΥ
Μπορείς να ανεβάσεις το αρχείο με το λογότυπο και τα σχόλια σου στο αντίστοιχο πεδίο. Αν δεν έχεις έτοιμο εικαστικό η ομάδα packaging expert της Packitup θα δημιουργήσει για σένα εντελώς δωρεάν μέχρι και 3 διαφορετικές μακέτες!
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ!
Ολοκλήρωσε την παραγγελία σου και η εξειδικευμένη ομάδα μας θα σου στείλει την μακέτα την επόμενη εργάσιμη ημέρα! Αφού την εγκρίνεις θα παραλάβεις την συσκευασία σου ακριβώς όπως την ονειρεύτηκες.

Τσάντες τροφίμων - 1 χρώμα εκτύπωσης

Χάρτινη τσάντα, χαρτί καφέ 90gr/m², 1 χρώμα εκτύπωσης, χειρολαβή πλακέ χάρτινη σε χρώμα καφέ.

Food line χάρτινες τσάντες καφέ χρώμα

Διάσταση Εκτυπώσιμη Περιοχή

Επιλέξτε

Χρώμα Εκτύπωσης

Πληροφορίες για το brand σας

Αν έχετε έτοιμο εικαστικό όπως λογότυπο ή μακέτα μπορείτε να την ανεβάσετε εδώ ή μπορείτε να μας γράψετε οποιοδήποτε σχόλιο θέλετε για να σας φτιάξουμε εμείς εντελώς δωρεάν το σχέδιο.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Αποστολή σε: 10 μέρες (03/05/2024)

Brand images

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ

Οι χάρτινες τσάντες τροφίμων διακρίνονται από την εύχρηστη πλακέ χειρολαβή καθώς και τις ειδικές διαστάσεις. Οι επιχειρήσεις εστίασης επιλέγουν τις οικολογικές τσάντες τροφίμων για να αντικαταστήσουν τις πλαστικές σακούλες. Η πλακέ χάρτινη χειρολαβή δίνει αίσθηση premium συσκευασίας και εμπιστοσύνης στους καταναλωτές. Το βασικότερο πλεονέκτημα στο συγκεκριμένο προϊόν είναι η αντοχή και επαναχρησιμοποίηση της χάρτινης τσάντας όπου θα καταλήξει μετά από καιρό στον κάδο ανακύκλωσης και όχι στα σκουπίδια.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι τσάντες τροφίμων κατασκευάζονται σε ειδικές διαστάσεις με μεγάλη πιέτα. Οι συσκευασίες τροφίμων των μαγειρευτών τροφίμων έχουν μεγέθη που απαιτούν τσάντες σε συγκεκριμένες διαστάσεις για να τοποθετηθούν. Αν αναζητάτε συσκευασία για το δικό σας κατάστημα εστίασης θα πρέπει να μελετήσετε αν οι διαστάσεις των τσαντών είναι οι κατάλληλες για τη συσκευασία τροφίμων που θέλετε να μεταφέρετε. Φυσικά βασικό πλεονέκτημα για την διαχρονική διαφήμιση της επιχείρησης σας είναι η επαναχρησιμοποίηση των ευρύχωρων τσαντών τροφίμων κατασκευασμένες από υλικά υψηλής αντοχής.

ΤΣΑΝΤΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΛΟΓΟΤΥΠΟ!

Επιλέξτε την ιδανική τσάντα τροφίμων και εκτυπώστε το δικό σας λογότυπο με χρώματα νερού χωρίς χημικά. Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μία μεγάλη γκάμα χρωμάτων αυτό που ταιριάζει στην επιχείρηση σας και να δημιουργήσετε την απόλυτή 100% οικολογική συσκευασία. Οι designers μας βρίσκονται στην διάθεση σας να σας βοηθήσουν να κάνετε τις ιδέες σας πραγματικότητα και να διαφημίσετε την επιχείρηση σας με τον αποτελεσματικότερο τρόπο!

FAQs

Φυσικά, στην Packitup αναλαμβάνουμε εντελώς δωρεάν την σχεδίαση των προϊόντων σας. Για κάθε προϊόν που αγοράζετε οι packaging experts designers μας σας κάνουν μέχρι και 3 διαφορετικές μακέτες.
Μόλις επιλέξετε τη διάσταση που επιθυμείτε μπορείτε να κάνετε click στο button “εκτυπώσιμη περιοχή” και να εμφανιστούν οι πλευρές και η διάσταση ανά πλευρά που μπορούμε να εκτυπώσουμε το συγκεκριμένο προϊόν.
Την εκτύπωση την αναλαμβάνουμε εμείς και δεν υπάρχει κανένα επιπλέον εκτυπωτικό κόστος (κλισέ, καλούπι κλπ.)
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν. Ωστόσο, μπορείτε να δείτε παρόμοια προϊόντα στις κατηγορίες με διαφορετικά χαρακτηριστικά που ίσως να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.
Οι διαθέσιμες διαστάσεις δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν. Αν αναζητάτε κάποια συγκεκριμένη διάσταση την οποία δεν μπορείτε να εντοπίσετε στο e-shop μας μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα packaging experts της Packitup για να σας βοηθήσει.
Μόλις καταχωρήσετε και εξοφλήσετε την παραγγελία σας, την επόμενη εργάσιμη ημέρα οι designers μας θα ετοιμάσουν για εσάς τις μακέτες και θα σας τις αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώσατε κατά την καταχώρηση της στοιχείων σας.
Το χρώμα του προϊόντος δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί. Αν αναζητάτε κάποιο συγκεκριμένο χρώμα προϊόντος το οποίο δεν μπορείτε να εντοπίσετε στο e-shop μας μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα packaging experts της Packitup για να σας βοηθήσει.
Η εκτυπώσιμη περιοχή των προϊόντων είναι προκαθορισμένη και δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί. Ωστόσο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα packaging experts της Packitup και να σας βοηθήσει με πιθανές εναλλακτικές λύσεις.
Φυσικά, το packaging αποτελεί σημαντικό marketing tool για την σύγχρονη επιχείρηση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποτυπώσει πληθώρα πληροφοριών. Οι deisgners μας μπορούν να σας βοηθήσουν στην σχεδίαση του προϊόντος βάσει των αναγκών σας.

Η Αποστολή είναι εντελώς δωρεάν!

Κάθε προϊόν έχει διαφορετικές ημέρες αποστολής! Για το συγκεκριμένο προϊόν οι μέρες αποστολής είναι: 10
ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΕΙΓΜΑ
Το αίτημά σας έχει αποσταλεί! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!

Αίτηση δείγματος για το προϊόν
Τσάντες τροφίμων - 1 χρώμα εκτύπωσης