ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Ζητήστε προσφορά
Το αίτημά σας έχει αποσταλεί! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!
Αποστολή
Παράγγειλε σε 3 βήματα
ΕΠΙΛΕΞΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ
Επίλεξε χρώμα προϊόντος, διάσταση, χρώμα εκτύπωσης και ποσότητα
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΤΑ ΣΟΥ
Μπορείς να ανεβάσεις το αρχείο με το λογότυπο και τα σχόλια σου στο αντίστοιχο πεδίο. Αν δεν έχεις έτοιμο εικαστικό η ομάδα packaging expert της Packitup θα δημιουργήσει για σένα εντελώς δωρεάν μέχρι και 3 διαφορετικές μακέτες!
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ!
Ολοκλήρωσε την παραγγελία σου και η εξειδικευμένη ομάδα μας θα σου στείλει την μακέτα την επόμενη εργάσιμη ημέρα! Αφού την εγκρίνεις θα παραλάβεις την συσκευασία σου ακριβώς όπως την ονειρεύτηκες.

PVC αυτοκόλλητο με εκτύπωση θερμοτυπίας

PVC αυτοκόλλητο με δυνατότητα εκτύπωσης θερμοτυπίας (1 χρώμα).

Αυτοκόλλητο PVC με εκτύπωση θερμοτυπίας κύκλος
Αυτοκόλλητο PVC με εκτύπωση θερμοτυπίας καρδιά
Αυτοκόλλητο PVC με εκτύπωση θερμοτυπίας δώρο
Αυτοκόλλητο PVC με εκτύπωση θερμοτυπίας παραλληλόγραμμο
Αυτοκόλλητο PVC με εκτύπωση θερμοτυπίας οβάλ
Αυτοκόλλητο PVC με εκτύπωση θερμοτυπίας τετράγωνο
Εκτυπώσιμη Περιοχή

Διάσταση

Επιλέξτε

Χρώμα Εκτύπωσης

Πληροφορίες για το brand σας

Αν έχετε έτοιμο εικαστικό όπως λογότυπο ή μακέτα μπορείτε να την ανεβάσετε εδώ ή μπορείτε να μας γράψετε οποιοδήποτε σχόλιο θέλετε για να σας φτιάξουμε εμείς εντελώς δωρεάν το σχέδιο.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Αποστολή σε: 15 μέρες (19/03/2024)

Brand images

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Στην Packitup μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας αυτοκόλλητο από μία τεράστια γκάμα σχημάτων. Από κλασσικά σχέδια όπως ο κύκλος μέχρι πιο ιδιαίτερα όπως η καρδιά και το δώρο θα βρείτε το ιδανικό sticker για την συσκευασία σας. Άλλωστε τα αυτοκόλλητα με λογότυπο αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι ενός καλού packaging και βοηθούν σημαντικά στην εμπειρία unboxing καθώς δίνουν την αίσθηση του δώρου στην συσκευασία.

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΘΕΡΜΟΤΥΠΙΑΣ

Τα PVC αυτοκόλλητα με εκτύπωση θερμοτυπίας αποτελούν την πιο elegant επιλογή τόσο για το φυσικό όσο και για το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Η θερμοτυπία με την οποία αποτυπώνεται το εικαστικό στην συγκεκριμένη σειρά είναι μια ιδιαίτερη τεχνική που στοχεύει στην πλήρη ανάδειξη του brand και στο μοναδικό στυλ. Τα πιο διαδεδομένα χρώματα θερμοτυπίας είναι το χρυσό, το μπρονζέ και το ασημί. Τα γυαλιστερά foil «κλέβουν» τις εντυπώσεις του τελικού παραλήπτη!

PVC ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΙΖΕΤΑΙ!

Τα αυτοκόλλητα από υλικό PVC έχουν το πλεονέκτημα ότι δεν σκίζονται κατόπιν της τοποθέτησης τους στην συσκευασία, δηλαδή ο παραλήπτης θα μπορέσει να ανοίξει το δέμα χωρίς να προκαλέσει ζημιά στο αυτοκόλλητο. Αυτό μας βοηθάει να παραμείνουν οι πληροφορίες αναλλοίωτες που έχουμε στο εικαστικό. Είναι η ιδανική λύση για να τοποθετήσουμε πληροφορίες όπως διεύθυνση, τηλέφωνο, QR code και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο που ο χρήστης θέλουμε να κρατήσει.

FAQs

Το χάρτινο αυτοκόλλητο είναι οικολογικό και σκίζεται ώστε να χρησιμοποιηθεί σε περιπτώσεις που επιθυμούμε να δείξουμε ότι η συσκευασία παραβιάστηκε. Το pvc είναι αδιάβροχο και δεν σκίζεται.
Η θερμοτυπία είναι μία πολύ ιδιαίτερη και elegant εκτύπωση με την οποία η μακέτα σας αποτυπώνεται με γυαλιστερά foil
Το φόντο μπορεί να είναι λευκό ή διάφανο.
Τα αυτοκόλλητα παραδίδονται σε ρολά (τα τεμάχια ανά ρολό διαφέρουν ανάλογα με την συνολική ποσότητα)
Φυσικά, στην Packitup αναλαμβάνουμε εντελώς δωρεάν την σχεδίαση των προϊόντων σας. Για κάθε προϊόν που αγοράζετε οι packaging experts designers μας σας κάνουν μέχρι και 3 διαφορετικές μακέτες.
Μόλις επιλέξετε τη διάσταση που επιθυμείτε μπορείτε να κάνετε click στο button “εκτυπώσιμη περιοχή” και να εμφανιστούν οι πλευρές και η διάσταση ανά πλευρά που μπορούμε να εκτυπώσουμε το συγκεκριμένο προϊόν.
Την εκτύπωση την αναλαμβάνουμε εμείς και δεν υπάρχει κανένα επιπλέον εκτυπωτικό κόστος (κλισέ, καλούπι κλπ.)
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν. Ωστόσο, μπορείτε να δείτε παρόμοια προϊόντα στις κατηγορίες με διαφορετικά χαρακτηριστικά που ίσως να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.
Οι διαθέσιμες διαστάσεις δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν. Αν αναζητάτε κάποια συγκεκριμένη διάσταση την οποία δεν μπορείτε να εντοπίσετε στο e-shop μας μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα packaging experts της Packitup για να σας βοηθήσει.
Μόλις καταχωρήσετε και εξοφλήσετε την παραγγελία σας, την επόμενη εργάσιμη ημέρα οι designers μας θα ετοιμάσουν για εσάς τις μακέτες και θα σας τις αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώσατε κατά την καταχώρηση της στοιχείων σας.
Το χρώμα του προϊόντος δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί. Αν αναζητάτε κάποιο συγκεκριμένο χρώμα προϊόντος το οποίο δεν μπορείτε να εντοπίσετε στο e-shop μας μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα packaging experts της Packitup για να σας βοηθήσει.
Η εκτυπώσιμη περιοχή των προϊόντων είναι προκαθορισμένη και δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί. Ωστόσο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα packaging experts της Packitup και να σας βοηθήσει με πιθανές εναλλακτικές λύσεις.
Φυσικά, το packaging αποτελεί σημαντικό marketing tool για την σύγχρονη επιχείρηση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποτυπώσει πληθώρα πληροφοριών. Οι deisgners μας μπορούν να σας βοηθήσουν στην σχεδίαση του προϊόντος βάσει των αναγκών σας.

Η Αποστολή είναι εντελώς δωρεάν!

Κάθε προϊόν έχει διαφορετικές ημέρες αποστολής! Για το συγκεκριμένο προϊόν οι μέρες αποστολής είναι: 15
ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΕΙΓΜΑ
Το αίτημά σας έχει αποσταλεί! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!

Αίτηση δείγματος για το προϊόν
PVC αυτοκόλλητο με εκτύπωση θερμοτυπίας