ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Ζητήστε προσφορά
Το αίτημά σας έχει αποσταλεί! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!
Αποστολή
Παράγγειλε σε 3 βήματα
ΕΠΙΛΕΞΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ
Επίλεξε χρώμα προϊόντος, διάσταση, χρώμα εκτύπωσης και ποσότητα
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΤΑ ΣΟΥ
Μπορείς να ανεβάσεις το αρχείο με το λογότυπο και τα σχόλια σου στο αντίστοιχο πεδίο. Αν δεν έχεις έτοιμο εικαστικό η ομάδα packaging expert της Packitup θα δημιουργήσει για σένα εντελώς δωρεάν μέχρι και 3 διαφορετικές μακέτες!
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ!
Ολοκλήρωσε την παραγγελία σου και η εξειδικευμένη ομάδα μας θα σου στείλει την μακέτα την επόμενη εργάσιμη ημέρα! Αφού την εγκρίνεις θα παραλάβεις την συσκευασία σου ακριβώς όπως την ονειρεύτηκες.

Θήκες ρούχων με 1 χρώμα εκτύπωσης

Θήκες για την μεταφορά ρούχων, υλικό non-woven 85gr/m², 1 χρώμα εκτύπωσης, συνδυάζεται με όλους τους τύπους κρεμαστρών.

Θήκες ρούχων μαύρο χρώμα
Εκτυπώσιμη Περιοχή

Διάσταση

Επιλέξτε

Χρώμα Εκτύπωσης

Πληροφορίες για το brand σας

Αν έχετε έτοιμο εικαστικό όπως λογότυπο ή μακέτα μπορείτε να την ανεβάσετε εδώ ή μπορείτε να μας γράψετε οποιοδήποτε σχόλιο θέλετε για να σας φτιάξουμε εμείς εντελώς δωρεάν το σχέδιο.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Αποστολή σε: 10 μέρες (14/03/2024)

Προϊόντα που ίσως σας ενδιαφέρουν

ΘΗΚΕΣ ΡΟΥΧΩΝ ΓΙΑ Ασφαλή και Premium συσκευασία

Στον χώρο της μόδας, οι θήκες μεταφοράς ρούχων δημιουργούν το απόλυτο packaging για επαναχρησιμοποιούμενη συσκευασία .Οι θήκες κοστουμιών μεταφέρουν τα ρούχα σε απόλυτη προστασία χωρίς τον κίνδυνο να λερωθούν ή να τσαλακωθούν κατά την μεταφορά τους από τους καταναλωτές. Ξεχωρίζουν και εντυπωσιάζουν τους καταναλωτές που παραλαμβάνουν τις αγορές τους σε μία τόσο ποιοτική συσκευασία. Ταυτόχρονα οι καταναλωτές επιλέγουν να επαναχρησιμοποιούν στα ταξίδια τους τις θήκες μεταφοράς ρούχων και κατά συνέπεια να διαφημίζουν τα brand των ρούχων.

Ποιοτική προσωποποιημένη συσκευασία

Η υψηλή ποιότητά υλικών από τα οποία παράγονται οι θήκες μεταφοράς ρούχων καθώς και η υψηλή ποιότητα εκτύπωσης δημιουργούν προστιθέμενη αξία στα προϊόντα. Οι καταναλωτές εντυπωσιάζονται όταν η συσκευασία των προϊόντων είναι ποιοτική και προσεγμένη. Νιώθουν ότι έχουν κάνει ξεχωριστές αγορές από εξαιρετικές επιχειρήσεις! Χρησιμοποιώντας κοστουμοθήκες οι επιχειρήσεις δημιουργούν προστιθέμενη αξία στα προϊόντα τους αλλά και κύρος στο brand που εκπροσωπούν. Όσο πιο όμορφο αισθητικά είναι το προϊόν τόσο περισσότερο επαναχρησιμοποιείται και διαφημίζει τις επιχειρήσεις που εκπροσωπεί. Ένα καλοφτιαγμένο λογότυπο με ωραία χρώματα αποτυπώνεται πιο εύκολα στη μνήμη των καταναλωτών.

FAQs

Φυσικά, στην Packitup αναλαμβάνουμε εντελώς δωρεάν την σχεδίαση των προϊόντων σας. Για κάθε προϊόν που αγοράζετε οι packaging experts designers μας σας κάνουν μέχρι και 3 διαφορετικές μακέτες.
Μόλις επιλέξετε τη διάσταση που επιθυμείτε μπορείτε να κάνετε click στο button “εκτυπώσιμη περιοχή” και να εμφανιστούν οι πλευρές και η διάσταση ανά πλευρά που μπορούμε να εκτυπώσουμε το συγκεκριμένο προϊόν.
Την εκτύπωση την αναλαμβάνουμε εμείς και δεν υπάρχει κανένα επιπλέον εκτυπωτικό κόστος (κλισέ, καλούπι κλπ.)
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν. Ωστόσο, μπορείτε να δείτε παρόμοια προϊόντα στις κατηγορίες με διαφορετικά χαρακτηριστικά που ίσως να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.
Οι διαθέσιμες διαστάσεις δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν. Αν αναζητάτε κάποια συγκεκριμένη διάσταση την οποία δεν μπορείτε να εντοπίσετε στο e-shop μας μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα packaging experts της Packitup για να σας βοηθήσει.
Μόλις καταχωρήσετε και εξοφλήσετε την παραγγελία σας, την επόμενη εργάσιμη ημέρα οι designers μας θα ετοιμάσουν για εσάς τις μακέτες και θα σας τις αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώσατε κατά την καταχώρηση της στοιχείων σας.
Το χρώμα του προϊόντος δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί. Αν αναζητάτε κάποιο συγκεκριμένο χρώμα προϊόντος το οποίο δεν μπορείτε να εντοπίσετε στο e-shop μας μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα packaging experts της Packitup για να σας βοηθήσει.
Η εκτυπώσιμη περιοχή των προϊόντων είναι προκαθορισμένη και δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί. Ωστόσο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα packaging experts της Packitup και να σας βοηθήσει με πιθανές εναλλακτικές λύσεις.
Φυσικά, το packaging αποτελεί σημαντικό marketing tool για την σύγχρονη επιχείρηση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποτυπώσει πληθώρα πληροφοριών. Οι deisgners μας μπορούν να σας βοηθήσουν στην σχεδίαση του προϊόντος βάσει των αναγκών σας.

Η Αποστολή είναι εντελώς δωρεάν!

Κάθε προϊόν έχει διαφορετικές ημέρες αποστολής! Για το συγκεκριμένο προϊόν οι μέρες αποστολής είναι: 10