Θήκες ρούχων

Θήκες για την μεταφορά ρούχων, υλικό non-woven 85gr/m², 1 χρώμα εκτύπωσης, συνδυάζεται με όλους τους τύπους κρεμαστρών.

Θήκες ρούχων μαύρο χρώμα

Ποσότητα

0τμχ.
0
Χρειάζεστε περισσότερα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Πληροφορίες για το brand σας

Αν έχετε έτοιμο εικαστικό όπως λογότυπο ή μακέτα μπορείτε να την ανεβάσετε εδώ ή μπορείτε να μας γράψετε οποιοδήποτε σχόλιο θέλετε για να σας φτιάξουμε εμείς εντελώς δωρεάν το σχέδιο.

Πληροφορίες για το αρχείο
Διάσταση
Χρώμα Εκτύπωσης
Ποσότητα
ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ χωρίς ΦΠΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Προβλεπόμενη ημερομηνία αποστολής: 13/08/2021
Ολοκλήρωσε τώρα την παραγγελία σου και λάβε 10% επιπλέον έκπτωση με το κουπόνι:
summer-2021

Brand images

Ασφαλής και Premium συσκευασία

Στον χώρο της μόδας, οι θήκες μεταφοράς ρούχων δημιουργούν το απόλυτο packaging για επαναχρησιμοποιούμενη συσκευασία .Οι θήκες κοστουμιών μεταφέρουν τα ρούχα σε απόλυτη προστασία χωρίς τον κίνδυνο να λερωθούν ή να τσαλακωθούν κατά την μεταφορά τους από τους καταναλωτές. Ξεχωρίζουν και εντυπωσιάζουν τους καταναλωτές που παραλαμβάνουν τις αγορές τους σε μία τόσο ποιοτική συσκευασία. Ταυτόχρονα οι καταναλωτές επιλέγουν να επαναχρησιμοποιούν στα ταξίδια τους τις θήκες μεταφοράς ρούχων και κατά συνέπεια να διαφημίζουν τα brand των ρούχων.

Ποιοτική προσωποποιημένη συσκευασία

Η υψηλή ποιότητά υλικών από τα οποία παράγονται οι θήκες μεταφοράς ρούχων καθώς και η υψηλή ποιότητα εκτύπωσης δημιουργούν προστιθέμενη αξία στα προϊόντα. Οι καταναλωτές εντυπωσιάζονται όταν η συσκευασία των προϊόντων είναι ποιοτική και προσεγμένη. Νιώθουν ότι έχουν κάνει ξεχωριστές αγορές από εξαιρετικές επιχειρήσεις! Χρησιμοποιώντας κοστουμοθήκες οι επιχειρήσεις δημιουργούν προστιθέμενη αξία στα προϊόντα τους αλλά και κύρος στο brand που εκπροσωπούν. Όσο πιο όμορφο αισθητικά είναι το προϊόν τόσο περισσότερο επαναχρησιμοποιείται και διαφημίζει τις επιχειρήσεις που εκπροσωπεί. Ένα καλοφτιαγμένο λογότυπο με ωραία χρώματα αποτυπώνεται πιο εύκολα στη μνήμη των καταναλωτών.

FAQs