«Η καλή συσκευασία προστατεύει το προϊόν σου, η εξαιρετική συσκευασία προστατεύει το brand σου». Εσύ πόσο προσεκτικά επιλέγεις τις συσκευασίες που θα φιλοξενήσουν τα υπέροχα κοσμήματα σου;

Η επένδυση σε μία συσκευασία που αντικατοπτρίζει την επιχείρησή σου είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα στο να ενισχύσεις τη φήμη σου και να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των πελατών σου. Είχες σκεφτεί ότι μέσω της συσκευασίας σου μπαίνεις στα σπίτια των πελατών σου και παραμένεις εκεί ως υπενθύμιση για πολύ καιρό ύστερα από την τελευταία τους παραγγελία;

Ιδιαίτερα για τα κοσμήματα,  μία συσκευασία εξαιρετικής ποιότητας διαδραματίζει και πιο πρακτικούς λόγους όπως η προστασία τους από φθορές ενώ παράλληλα λειτουργεί και ως χώρος αποθήκευσης στα συρτάρια των πελατών σου.  Για όλους τους παραπάνω λόγους λοιπόν, αξίζει να επενδύσεις σε συσκευασίες που διακρίνονται για την ποιότητά τους και την αντοχή τους στο χρόνο.

Εμείς, συγκεντρώσαμε 3+1 ιδέες ενός ολοκληρωμένου packaging για κοσμηματοπωλεία και στις παρουσιάζουμε για να κάνουμε την αναζήτησή σου μία εύκολη υπόθεση.

1. Πουγκιά: η πρακτική λύση

 Βαμβακερό, λινό ή σατέν; Όποιο πουγκί κι αν επιλέξετε ως συσκευασία για τα κοσμήματά σας, οι πελάτες σας θα το λατρέψουν τόσο για την ευκολία αποθήκευσης όσο και για την προστασία που προσφέρουν από υγρασία και τυχόν φθορές. Ευέλικτο και διακριτικό, το πουγκί αποτελεί μία πρακτική επιλογή καθώς και μία διαρκής υπενθύμιση της επωνυμίας σας. Διακοσμήστε το με το λογότυπο του κοσμηματοπωλείου σας ή με ένα ελκυστικό design και κάντε αισθητή την παρουσία σας κάθε φορά που ο πελάτης σας θα το ανοίγει για να χρησιμοποιήσει το κόσμημα που έχει αγοράσει.

2. Κουτιά με μαγνήτες και εκτύπωση θερμοτυπίας: η all time classic επιλογή

Οι περισσότεροι από τους πελάτες σας όταν σκέφτονται ένα ποιοτικό κόσμημα, το φαντάζονται μέσα σε ένα “chic & elegant” κουτί άριστης ποιότητας. Τα κουτιά με μαγνήτες αντέχουν στο χρόνο και χαρίζουν την αίσθηση της πολυτέλειας και της  χλιδής. Όπως και στα πουγκιά, έχετε τη δυνατότητα να διακοσμήσετε το εξωτερικό του κουτιού με το λογότυπο του κοσμηματοπωλείου σας ή το σχέδιο της επιλογής σας  για να το προσωποποιήσετε και να μείνετε για πάντα χαραγμένοι στο μυαλό των πελατών σας.

3. Τσάντες: οι πολλαπλές επιλογές

Τσάντα με εκτύπωση θερμοτυπίας ή τσάντα πολυτελείας με κορδέλα; Αναζητήστε την τσάντα που καλύπτει τις ανάγκες σας, επιλέξτε διάσταση και χρώμα, προσθέστε το λογότυπό σας ή το σχέδιο της επιλογής σας και αποκτήστε την προσωποποιημένη τσάντα του κοσμηματοπωλείου σας. Οι επιλογές σας είναι πολλές για αυτό δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα και την αντοχή. 

4. Κορδέλες: η επιλογή που κάνει τη διαφορά

Οι κορδέλες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι ενός ολοκληρωμένου packaging και λειτουργούν ως το  τελικό φινίρισμα στη συσκευασία ενός προϊόντος. Επιλέξτε το χρώμα που επιθυμείτε, προσωποποιήστε την με την επωνυμία του κοσμηματοπωλείου σας και απογειώστε την εμπειρία των πελατών σας. Οι κορδέλες εντείνουν την ανυπομονησία για το περιεχόμενο της συσκευασίας και μετατρέπουν τη διαδικασία του “unboxing” σε μία συναρπαστική ιεροτελεστία.

Στην Packitup προσφέρουμε ολοκληρωμένες επιλογές packaging για το κοσμηματοπωλείο σας, φροντίζοντας να αναδείξουμε τα κοσμήματά σας. Περιηγηθείτε στο e-shop μας και ανακαλύψτε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε κατά τη διάρκεια της αναζήτησής σας για συσκευασίες κοσμημάτων.