‘’Life in plastic, it’s fantastic….’’???
Μπορεί η ζωή μέσα στο πλαστικό να είναι φανταστική όταν πρόκειται για στίχους ενός τραγουδιού, αλλά όταν μιλάμε για την πραγματική ζωή τα πράγματα αλλάζουν.
Με την τόσο ανεξέλεγκτη πλέον πλαστική συσσώρευση στο περιβάλλον μας, από τις πιο απομακρυσμένες βουνοκορφές μέχρι το βάθος των ωκεανών, η αποτελεσματική λύση για την πλαστική ρύπανση είναι μία από τις πιο επιτακτικές ανάγκες των καιρών.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, η ανάγκη για μείωση της κατανάλωσης πλαστικών τσαντών και συσκευασιών γενικά και αντικατάστασή τους με τσάντες πιο φιλικές προς το περιβάλλον σίγουρα δεν είναι κάτι που ακούμε για πρώτη φορά. Πρόκειται για μία ευρέως αποδεκτή πρακτική τα τελευταία χρόνια και έναν από τους απλούστερους και οικονομικότερους τρόπους για τη μείωση της κατανάλωσης πλαστικών, η οποία ενέχει πολλά σημαντικά πλεονεκτήματα.  

Πλεονεκτήματα των eco-friendly bags
Οι οικολογικές σακούλες και συσκευασίες εξασφαλίζουν πολλά πλεονεκτήματα και για το περιβάλλον αλλά και για τα άτομα που τις χρησιμοποιούν:

•    Λιγότερα πλαστικά απόβλητα.
•    Μικρότερη ανάγκη για χρήση ορυκτών και φυσικών πόρων.
•    Μεγαλύτερη αντοχή και διάρκεια.
•    Δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης, βιο-διάσπασης και ανακύκλωσης.
•    Ενίσχυση του αισθήματος κοινωνικής και ατομικής ευθύνης προς το περιβάλλον μας.

Pack it up in an….eco-friendly way!
Πιστοί στη δέσμευσή μας να δημιουργούμε και να προσφέρουμε στην αγορά ποιοτικές, ανθεκτικές και επαναχρησιμοποιούμενες συσκευασίες, από βιώσιμες και ανακυκλώσιμες πρώτες ύλες, οι οποίες πρωτίστως να σέβονται το περιβάλλον, και όντας παθιασμένοι με το να ζούμε πιο…πράσινα, στο PackitUp σχεδιάσαμε και δημιουργήσαμε την νέα, χάρτινη eco-friendly courier bag.
 
Διαπιστώνοντας ότι η χρήση πλαστικής σακούλας στις υπηρεσίες διανομής το τελευταίο διάστημα έχει «εκτοξευτεί» και κινείται αντίθετα με την παγκόσμια στροφή που περιγράψαμε στην αρχή, η εταιρεία PackitUp δείχνει για ακόμα μία φορά τη συμβολή της στην προσπάθεια υιοθέτησης μιας όσο το δυνατόν πιο sustainable παραγωγικής φιλοσοφίας, λανσάροντας αυτόν την καινοτόμο χάρτινη courier bag της,  η οποία μπορεί να αξιοποιηθεί για το shipping πολλών διαφορετικών industries, όπως μόδα, κοσμήματα, gadgets, παιχνίδια κ.ο.κ


Γιατί να επιλέξετε την οικολογική χάρτινη courier bag μας για την επιχείρησή σας:
•    Είναι το πλέον καινοτόμο προϊόν, συνδυάζοντας όλα τα οφέλη των κλασικών τσαντών υψηλής αντοχής, χωρίς η παραγωγή του να βλάπτει το περιβάλλον.
•    Είναι μοναδικός σε σύλληψη και σχεδιασμό, και διατίθεται στην ελληνική αγορά αποκλειστικά από το PackitUp
•    Διαθέτει όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά για να υποστηρίζει άριστες εκτυπώσεις
•    Έχει εξαιρετικά υψηλή αντοχή σε σύγκριση με τις συμβατικές χάρτινες σακούλες
•    Συνδυάζει άνεση και στυλ
•    Διαθέτει ταινία διπλής όψης με ισχυρή κόλλα που εξασφαλίζει ότι δεν παραβιάζεται η συσκευασία κατά τη μεταφορά.
•    Προσφέρει δυνατότητα παραγωγής μεγάλου αριθμού τεμαχίων
•    Σε μεγάλες ποσότητες μπορεί να σχεδιαστεί και σε tailor-made διάσταση ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες της επιχείρησής σας.


Επιπλέον, με την eco-friendly courier bag της PackitUp:
Προσελκύετε περισσότερους πελάτες

Υπάρχει μεγάλη μερίδα του καταναλωτικού κοινού σήμερα, που επιλέγει συνειδητά χάρτινες συσκεαυσίες για τις αγορές του, όχι μόνο επειδή είναι πιο φιλικές για το περιβάλλον, αλλά και λόγω της ενισχυμένης πρακτικότητάς τους.
Ως εκ τούτου, χρησιμοποιώντας την eco-friendly χάρτινη courier bag του PackitUp για τις διανομές των προϊόντων σας, η οποία διαθέτει και το συγκριτικό πλεονέκτημα του εξαιρετικού και ιδιαίτερου design, κάνετε ακόμα ένα βήμα πιο κοντά σ’ αυτό το target group, διευρύνοντας το πελατολόγιό σας.


Ενισχύετε το brand awareness της επιχείρησής σας


Οι χάρτινες συσκευασίες γενικότερα ενδείκνυνται για εκτύπωση του λογοτύπου σας, του tagline, ή οποιουδήποτε μηνύματος που θέλετε να περάσετε προς το καταναλωτικό κοινό.
Όχι μόνο επειδή το χαρτί εκ των πραγμάτων ευνοεί το messaging μέσα από τις εκτυπώσεις, αλλά και επειδή μία χάρτινη συσκευασία καλής ποιότητας και υψηλής αντοχής, όπως ακριβώς είναι και η χάρτινη courier bag του PackitUp,  είναι πολύ πιθανό ο παραλήπτης της να θέλει να την ξαναχρησιμοποιήσει.
Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που θα τη χρησιμοποιεί, και ο ίδιος αλλά και όσοι βρίσκονται στους ίδιους χώρους μαζί του, θα έρχονται σε επαφή με το brand σας.  
Πρόκειται ουσιαστικά για έναν από τους πιο άμεσους και ανέξοδους τρόπους θετικής διαφήμισης.

‘’Αν είναι καλό για το περιβάλλον, είναι καλό για όλους’’

Η χρήση των eco-friendly courier bags  είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο ανώδυνους και αποτελεσματικούς τρόπους με τον οποίο μπορούν όλοι να συμβάλουν στη διαφύλαξη του φυσικού περιβάλλοντος και στην αντιμετώπιση της μεγάλης -και υπαρκτής- απειλής που δημιουργείται από τη χρήση non-sustainable προϊόντων.

Η φιλοσοφία της εταιρείας PackitUp βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην πεποίθηση ότι ο καθένας από εμάς μπορεί να βάλει το δικό του λιθαράκι για να βελτιωθεί η ζωή στον πλανήτη μας. Πιστεύοντας, ως εκ τούτου, ότι μπορούμε όλοι να γίνουμε μοχλοί αλλαγής, συνεχίζουμε από την πλευρά μας να δημιουργούμε απρόσκοπτα προϊόντα που μπορούν να υποστηρίξουν αυτή μας τη στάση και προ(σ)καλούμε και όλους τους συνεργάτες/πελάτες μας να κάνουν το ίδιο!