Η συσκευασία αποτελεί κάτι περισσότερο από ένα μέσο «φιλοξενίας» και όχημα παράδοσης των προϊόντων σας. Είναι ένα ισχυρό εργαλείο μάρκετινγκ που μπορεί να ενισχύσει τη φήμη του brand σας και να βελτιώσει τη σχέση με τους πελάτες σας. Το ποιοτικό, προσωποποιημένο packaging χαρίζει στους καταναλωτές μία υπέροχη εμπειρία πριν ακόμα έρθουν σε επαφή με το προϊόν και καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την αντίληψη που έχει το καταναλωτικό κοινό για την επιχείρησή σας. Ας δούμε παρακάτω, λοιπόν, κάποιους βασικούς κανόνες που θα δώσουν αυτό το… κάτι παραπάνω στο packaging της επιχείρησης σας.

 

Εύκολο άνοιγμα

Το unboxing αποτελεί μια μοναδική εμπειρία για τους παραλήπτες των πακέτων σας. Μην τους ταλαιπωρείτε με συσκευασίες που κάνουν δύσκολη αυτή τη διαδικασία. Μην ξεχνάτε ότι υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να προκληθεί βλάβη ακόμα και στο ίδιο το προϊόν, αν η συσκευασία ανοίξει με λάθος τρόπο. Τα παραπάνω επηρεάζουν άμεσα τη συνολική εμπειρία που αποκομίζει ο καταναλωτής από τα προϊόντα και κατ' επέκταση από την ίδια την επιχείρηση, κάνοντας τον να στραφεί σε εναλλακτικές λύσεις για τις επόμενες αγορές του. Δημιουργήστε ένα packaging εύκολο στο άνοιγμα, που δεν θα διακινδυνεύει την ασφάλεια και σωστή διατήρηση των προϊόντων σας.

 

Quality first

Το packaging αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μέσα προβολής της εικόνας της επιχείρησής σας. Αν θέλετε να κερδίσετε μια θέση στο μυαλό των καταναλωτών ως ένα ποιοτικό brand, οφείλετε να επενδύσετε σε συσκευασίες που έχουν δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα υλικά ανάλογα με το προϊόν καθώς και τις μεθόδους εκτύπωσης που ενδείκνυνται κάθε φορά. Ικανοποιήστε ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη προσφέροντάς του τους απαιτούμενους συνειρμούς ποιότητας, πριν ακόμα έρθει σε επαφή με τα προϊόντα σας.

 

Less is more & simple is better!

Το packaging της επιχείρησής σας οφείλει να επικοινωνεί με τον πιο άμεσο και απλό τρόπο την αξία του brand σας. Μην μπερδεύετε τον πελάτη με περιττές και άσκοπες πληροφορίες, αλλά στοχεύστε στη σαφή μετάδοση των μηνυμάτων σας ώστε να γίνουν εύκολα αντιληπτά από τους παραλήπτες των συσκευασιών σας. Επιπλέον φροντίστε να διατυπώνεται με σαφήνεια και χωρίς περιπλοκότητα το όφελος που θα έχουν οι καταναλωτές από την επιλογή των προϊόντων σας, κάτι που θα συμβάλει στην δημιουργία θετικής εντύπωσης πριν καν ανοίξουν το πακέτο.

 

Αναδείξτε την αυθεντικότητά σας

Η αυθεντικότητα αποτελεί το No 1 χαρακτηριστικό για το χτίσιμο μιας αληθινής, δυνατής σχέσης με τους καταναλωτές. Οι πρωτότυπες συσκευασίες είναι αυτές που θα μείνουν χαραγμένες στο μυαλό των καταναλωτών και θα τους κάνουν να θυμούνται το brand και τα προϊόντα σας. Οι πελάτες εκτιμούν ιδιαίτερα ένα brand που διακρίνεται από συνέπεια απέναντι σε όσα αρχικά υπόσχεται. Δείξτε, λοιπόν, τον χαρακτήρα και τη συνέπειά σας μέσα από τις προσωποποιημένες συσκευασίες σας!

 

Ακολουθώντας τους παραπάνω κανόνες και βάζοντας πάντοτε και τον παράγοντα «αισθητική» στην εξίσωση, θα έχετε κάνει το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα για τη δημιουργία ενός ξεχωριστού, προσωποποιημένου packaging. Δώστε έμφαση στα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία και στα πιο αδιαμφισβήτητα usps της επιχείρησής σας, κάνοντας τις συσκευασίες σας ένα ακόμα από αυτά που μιλάει για τη μοναδικότητα του brand σας. Στο Pack It Up μπορείτε να δημιουργήσετε με τον πιο επαγγελματικό και αποτελεσματικό τρόπο ποιοτικές, προσωποποιημένες συσκευασίες που θα καλύψουν όλες σας τις ανάγκες και θα δώσουν προστιθέμενη αξία στα προϊόντα σας.