Στον σύγχρονο ανταγωνιστικό κόσμο του εμπορίου, κάθε επιχείρηση αναζητά καινοτόμες, πρακτικές και εύκολα εφαρμόσιμες λύσεις που θα την βοηθήσουν να ξεχωρίσει και να εδραιωθεί με επιτυχία στη συνείδηση των καταναλωτών. Η επιλογή της κατάλληλης συσκευασίας είναι ένας από τους παράγοντες επιτυχίας και ευημερίας μίας επιχείρησης καθώς έχει τη δύναμη να ενισχύσει την ικανοποίηση των πελατών σας και να δημιουργήσει σχέσης εμπιστοσύνης μαζί τους.

Η πληθώρα των επιλογών που υπάρχουν διαθέσιμες όσον αφορά σε προτάσεις συσκευασίας μπορεί να είναι μία πρόκληση για κάθε επιχειρηματία που δεν έχει τον χρόνο ή την εξειδικευμένη γνώση για να διαλέξει εκείνη που ταιριάζει στην επιχείρησή του. Για τον λόγο αυτό, σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσουμε κάποιες ολοκληρωμένες προτάσεις συσκευασίας που θα λειτουργήσουν ως ένας πολύτιμος οδηγός την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να σκεφτείτε τη συσκευασία της επιχείρησής σας είτε έχετε φυσικό κατάστημα είτε δραστηριοποιήστε στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Ολοκληρωμένες Προτάσεις Συσκευασίας για Φυσικά Καταστήματα:

1. Χάρτινη Τσάντα με στριφτή χειρολαβή: η πράσινη λύση που συνδυάζει υψηλή ανθεκτικότητα με χαμηλό κόστος. Σε καφέ ή λευκό χρώμα χαρτιού σας δίνει τη δυνατότητα να εκτυπώσετε ό,τι επιθυμείτε, από το λογότυπό σας ως μία φωτογραφία που θα καταλαμβάνει όλη την επιφάνεια χωρίς περιορισμούς. Χάρη στην υψηλή απόδοση των χρωμάτων, η συσκευασία σας θα ξεχωρίζει ενώ θα επαναχρησιμοποιηθεί από τους πελάτες σας πολλές φορές πριν καταλήξει στον κάδο ανακύκλωσης. Η τέλεια πρόταση για να αναδείξετε τον eco-friendly χαρακτήρα της επιχείρησής σας.

2. Χαρτί αφής: για μία συναρπαστική unboxing εμπειρία. Εκτός από το αίσθημα ανυπομονησίας και ενθουσιασμού που προκαλεί η προσθήκη του χαρτιού αφής, βοηθάει στο να δώσει υπεραξία στα προϊόντα σας και να ενισχύει τη φήμη της επιχείρησής σας. Σε ένα χαρτί αφής έχετε την ευκαιρία να υπενθυμίσετε στον πελάτη σας την επωνυμία σας μέσα από την εκτύπωση του λογότυπού σας ή μίας branded εικόνας που αναδεικνύει την ιστορία σας.  Παράλληλα, το χαρτί αφής προστατεύει τα προϊόντα σας. Η ιδανική επιλογή για όταν ετοιμάζετε τα προϊόντα σας για δώρα.

3. Αυτοκόλλητο & κορδέλα:  οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και απογειώνουν την εμπειρία αγοράς των πελατών σας. Δύο all time classic επιλογές που προσδίδουν επαγγελματική εμφάνιση στη συσκευασία σας και λειτουργούν ως δύο ακόμα σημεία υπενθύμισης της επωνυμίας σας καθώς έχετε την ευκαιρία να εκτυπώσετε το λογότυπό σας. Η τέλεια λύση για εσάς που επενδύετε στην εμπειρία των πελατών σας.

4. Thank you Note: για να δείξετε την ευγνωμοσύνη σας και να χτίσετε ισχυρούς δεσμούς με τους πελάτες σας. Ένα ευχαριστήριο μήνυμα που θα συνοδεύει τα προϊόντα σας είναι ο πιο απλός αλλά ουσιαστικός τρόπος για να πείτε «ευχαριστώ» στους πελάτες σας. Γράψτε το δικό σας μήνυμα, προσθέστε ένα QR Code παρακινώντας τους πελάτες σας να αφήσουν μία θετική κριτική στα social media. Η συμφέρουσα επιλογή για να ενδυναμώσετε τη φήμη της επωνυμίας σας.

Ολοκληρωμένες Προτάσεις Συσκευασίας για Ηλεκτρονικά Καταστήματα:

1. Κουτί με ψηφιακή εκτύπωση: η sustainable συσκευασία που θα σας εντάξει στις top επιλογές των καταναλωτών που δείχνουν την προτίμησή τους σε επιχειρήσεις με οικολογική συνείδηση. Τα e-commerce κουτιά ενδείκνυνται για πολύχρωμη εκτύπωση καθώς αποτυπώνουν όλα τα χρώματα με ζωντανό τρόπο πάνω στη συσκευασία. Η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την κατάλληλη λύση για τη σωστή παρουσίαση των προϊόντων τους.

2. Courier Bag:  για ασφαλή μεταφορά των διαδικτυακών σας παραγγελιών. Λειτουργεί συνοδευτικά με το e commerce κουτί καθώς εξασφαλίζει ότι η παραγγελία θα φτάσει στον παραλήπτη χωρίς να έχει ταλαιπωρηθεί κατά τη μεταφορά της. Προστατεύει τόσο το προϊόν όσο και το κουτί το οποίο μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί από τους πελάτες για διάφορες χρήσεις. Φτιαγμένη από εύκαμπτα υλικά παίρνει το σχήμα του περιεχομένου της και προσαρμόζεται στο μέγεθός του για να διασφαλίσει ότι δεν θα μετακινηθεί. Η τέλεια πρόταση για εξοικονόμηση μεταφορικών εξόδων.

3. Αυτοκόλλητο & Thank you Note: το extra mile για κερδίσεις τους πελάτες σου. Τόσο ένα branded αυτοκόλλητο όσο και ένα ευχαριστήριο μήνυμα που θα συνοδεύει την ηλεκτρονική παραγγελία δημιουργούν ένα επιπλέον σημείο σύνδεσης μεταξύ πελάτη και επιχείρησης. Προσθέτουν ένα επιπλέον στοιχείο ενθουσιασμού στην unboxing εμπειρία ενώ καλλιεργούν την αίσθηση ότι είσαστε μία επιχείρηση που προτεραιότητα έχουν οι ανάγκες των πελατών σας. Η ιδανική επιλογή για να αποκτήσεις πιστό κοινό.

Κάθε επιχείρηση που θέλει να μπει δυναμικά στο ανταγωνιστικό περιβάλλον του εμπορίου και να κλέψει τις εντυπώσεις των καταναλωτών οφείλει να επανεξετάσει αν η συσκευασία που έχει επιλέξει ανταποκρίνεται στις  σύγχρονες ανάγκες των πελατών. Στην Packitup προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις συσκευασίας αξιολογώντας τις διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των πελατών είτε αυτοί επισκέπτονται ένα φυσικό κατάστημα είτε προτιμούν να κάνουν τις αγορές τους διαδικτυακά. Είμαστε δίπλα σας σε κάθε στάδιο της επιλογής της κατάλληλης συσκευασίας καθώς η εξειδικευμένη ομάδα μας διαθέτει την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να σας προσφέρει out of the box λύσεις για την επιχείρησή σας.